Priboi Story élmények:
Késő délután volt már, de gondoltam ha már belemerültem az ellenség írtásába az Agropromnál akkor befejezem, félmunka ritkán jó, csak nagyobb lenne a készültség ha később visszatérek.. A fal mellett elosonva kilőttem a toronyból az őrt. beszélgetés a távolban, körbenéztem a tartályok környékén, messze vannak, fel a legközelebbi tetőre. onnan leszedtem pár lézengő katonát, majd megunván a riadó szirénázását, hátrafordultam és megküldtem egy golyóval az ósdi tölcséres hangszórót is ami el is némult, ahogy egy oldalbalőtt tölcséres hangszórónak illik

2 további morcos katona leírtása után beosontam a főépületbe, a erősen sárguló félhomályban osonva a szívbajt hozta rám még egy két ellenfél, cserébe én meg ólommérgezést hoztam rájuk.
Már csak egy valaki volt a főépületben, rajtam kívül. megbújt mindenféle gépek-rádiók, elektromos szerkentyűk takarásában. lementem egy emeletet, át a hátsó lépcsőházhoz, a másik irányból támadom be ahol nem számít rám. rés a szekrények közt, hátha innen le tudom szedni.. hol van? merre bújkál?
...lövések csapódnak a falba a fejemtől miliméterekre.. balra pördülök, szemben velem akit kerestem. beleküldtem az egész tárat hirtelen. nem talált el, sehol, élek...
Mire átkutattam a helységet már igencsak sötétvörösbe hajlott az ég. a nap már a látóhatáron egyensúlyozik lassan. a távolban már megannyi mutálódott éjszakai vadállat üvölt-vonyít.. azthiszem itt éjszakázok a tetőn, ott biztonságban vagyok. keménynek hittem magam, de rendesen félek ettől az éjszakától, mégha szélcsendes is.
miután megcsodáltam a naplemente maradékát, unalom ellen némi szunyókálást éreztem helyénvalónak.. 3 óra elég lesz, kora hajnalban indulok útnak hogy legyen elég idő eljutni bárhova leterítettem a hálózsákot a lépcsőház fala mellett és...
...Álmodtam, napsütéses égen szálló madarakról.. nyugodt álom volt.. a közelbe bevágódó villámcsapás, és az azt követő irtózatos dörgés, ami ebből az álomból ébresztett már kevésbé volt megnyugtató, azt sem tudtam hol vagyok, de a hideg eső 10 másodperc alatt magamhoztérített.. de az adrenalintól még sokáig fel voltam pörögve, nyugtalanul mászkálva az épületben konstatáltam hogy asszem hosszú éjszakának nézünk elébe...
apropó. a blowout azért eléggé úgy tűnik hogy nem teljesen véletlenszerű. Agroprom területén mászkálva jöttem rá hogy ha a főkapun bemenve balra megyek, akkor jön a blowout, ha egyenesen megyek, vagy kint a fal mellett megyek, és a kerítésen lévő hiányosságon mászok be akkor nincs blowout...

mentett állásból több ízben kipróbálva jöttem erre rá.