S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Szia Artur!

A doki és Strelok "kádáverje" nem tűnik el,szerintem a vak kutyák és a rágcsák is elkerülik őket.
Valóban a dokinál nincs adatbázis,az ő kódjait máshol fogod meglelni,de csak akkor írom le neked,ha végképp nem sikerül azokat beszerezned,mert mint modottam volt,nincs szándékomban lerombolni a játékélményedet,tehát Te is szenvedj,kínlódj,agyalj! :lol:

Írj privát üzenetet,ha segítségre szorulsz!

Máskülönben pedig: """Gurrááááá!Szo-szo-szoleeee,gyétyííí!Höhö!"
Ez zombi nyelven van,afféle üdvözlés.

Köszi, egyelőre megy minden, kutatgatok doksikat meg elmegyek Yantarba is. Csak biztos akartam lenni, hogy nem jutottam zsákutcába.

ma tettem fel a priboit, jatszottam vele 3/4 órat, le vagyok nyűgözve, a feeling az tokeletesen megmaradt de azok a viragok, mindent visznek, tetszik az uj sztori mód, az uj fegyferek atomsirályak, igyik masiknal nagyot náztem hogy ez most mi akar lenni (lefűreszelt csovű Toz 34 re gondolok) de nagyon jo, Ol2.2 vel is jatszottam de ez viszi a pálmát, csak antirad cuccot nem talaltam. de 3/4 ora nem sok, de a radiacioba nagyon gyorsan meg lehet halni :cry: magyonjok a fegyverek, s az NPC-k végre tudnak lőni.

Egyetértek, pár napja dobtam fel az 1.1-et mondjuk elég gyakran fagy/kilép.. nem tudom hogy ez a modnak köszönhető, vagy az 1.0006 patchnek..

De imádom ahogy kinéz hogy kizöldült minden, végre van napfelkelte naplemente.. de a skera hangulat megmaradt.. :)
De a blowout megszivat, mindig olyan helyen jön hogy a környéken nincs Shelter. meg azért viccesebb lenne ha nem csak én kezdenék menekülni blowout esetén, hanem mindenki pánikszerűen abbahagyná az írtást, és rohanna bújni :D
Most agropromnál van egy olyan mentésem hogy a környéken nincs semmi ahol elbújhatok, és 3 percen belül jön a B.O. a lépcső alá berohanok az meg semmit nem ér... pedig jobb búvóhely mint az elején a híd alatt. :)

p.s. nem győzöm csinálni a screenshotokat a tájakról. :D

az 1.0006 os pach miatt lehet serintem, mivel a "tokeletes" angol tudasommal arra jöttem ra, hogy 1.0004 re van keszitve, 1,0005 patchel nekem is fagyott mig utanna nem olvastam hogy patchelni kell a modot is, tökeletessen mukodik. 1.0006 os patchet meg ha nem multizol nem eri meg hasnalni :D nem javit a singlipalajeren semmit. :D

Azt vettem észre, ha sűrűbben mentek, ritkábban fagy :D

downgradelni nem tudom, mostmá mindegy :D

Szerezz 5-6 tűzgolyót,azokat csak a blowoutnál vedd fel,és bátran keccselhetsz a szabad ég alatt.rohanni azért ne próbálj,menni is csak szakaszosan :lol:

Priboi Story élmények:

Késő délután volt már, de gondoltam ha már belemerültem az ellenség írtásába az Agropromnál akkor befejezem, félmunka ritkán jó, csak nagyobb lenne a készültség ha később visszatérek.. A fal mellett elosonva kilőttem a toronyból az őrt. beszélgetés a távolban, körbenéztem a tartályok környékén, messze vannak, fel a legközelebbi tetőre. onnan leszedtem pár lézengő katonát, majd megunván a riadó szirénázását, hátrafordultam és megküldtem egy golyóval az ósdi tölcséres hangszórót is ami el is némult, ahogy egy oldalbalőtt tölcséres hangszórónak illik :D
2 további morcos katona leírtása után beosontam a főépületbe, a erősen sárguló félhomályban osonva a szívbajt hozta rám még egy két ellenfél, cserébe én meg ólommérgezést hoztam rájuk.
Már csak egy valaki volt a főépületben, rajtam kívül. megbújt mindenféle gépek-rádiók, elektromos szerkentyűk takarásában. lementem egy emeletet, át a hátsó lépcsőházhoz, a másik irányból támadom be ahol nem számít rám. rés a szekrények közt, hátha innen le tudom szedni.. hol van? merre bújkál?

...lövések csapódnak a falba a fejemtől miliméterekre.. balra pördülök, szemben velem akit kerestem. beleküldtem az egész tárat hirtelen. nem talált el, sehol, élek... :)

Mire átkutattam a helységet már igencsak sötétvörösbe hajlott az ég. a nap már a látóhatáron egyensúlyozik lassan. a távolban már megannyi mutálódott éjszakai vadállat üvölt-vonyít.. azthiszem itt éjszakázok a tetőn, ott biztonságban vagyok. keménynek hittem magam, de rendesen félek ettől az éjszakától, mégha szélcsendes is.

XR_3DA2009-02-1104-43-05-002.jpg

miután megcsodáltam a naplemente maradékát, unalom ellen némi szunyókálást éreztem helyénvalónak.. 3 óra elég lesz, kora hajnalban indulok útnak hogy legyen elég idő eljutni bárhova leterítettem a hálózsákot a lépcsőház fala mellett és... :)

...Álmodtam, napsütéses égen szálló madarakról.. nyugodt álom volt.. a közelbe bevágódó villámcsapás, és az azt követő irtózatos dörgés, ami ebből az álomból ébresztett már kevésbé volt megnyugtató, azt sem tudtam hol vagyok, de a hideg eső 10 másodperc alatt magamhoztérített.. de az adrenalintól még sokáig fel voltam pörögve, nyugtalanul mászkálva az épületben konstatáltam hogy asszem hosszú éjszakának nézünk elébe... :D

XR_3DA2009-02-1104-57-59-92.jpg

apropó. a blowout azért eléggé úgy tűnik hogy nem teljesen véletlenszerű. Agroprom területén mászkálva jöttem rá hogy ha a főkapun bemenve balra megyek, akkor jön a blowout, ha egyenesen megyek, vagy kint a fal mellett megyek, és a kerítésen lévő hiányosságon mászok be akkor nincs blowout... :) mentett állásból több ízben kipróbálva jöttem erre rá. :D

bocsi de egy full idióta kérdésem van és hosszú napom volt, de nem szeretném még feladni a priboival, ezert a kérdésem:
hogy kell autót hajtani nekem sehogy sem megy már az ossyes billentyűt vágignyomtam, de nem megy!

F betűvel szállsz be
A c:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában megnyitod az user.ltx nevű fájlt (úgy, hogy F4-et nyomsz) és beírod ezt a sort:

bind turn_engine kb
És így a b betűvel fog elindulni a motor

Ugyanebbe a fájlba írd be ezeket is:

bind cam_1 kf1
bind cam_2 kf2
bind cam_3 kf3

Ezek lesznek a külső kamera nézetek, F1-el a sima, F2-vel és F3-al a két külső nézetet tudod elérni.

köszi de csak most láttam, tegnap elaludtam a billentyűzeten még1x nagyon köszi.

a k betus dolog nem mukodik a tobbi viszont igen :cry: hát persze hogy nem, mivel nem k hanem b so stupid

ismer valaki valakit aki ezt legnehezebb fokozaton tolta vegig? ujoncon 1 golyó és meg a sirod sem ássák ki. Vhuuuuu jeeee nagy jó :!: :!:

A magyaritással mi újság?
Csinálja valaki egyáltalán????
Ne gyertek megint azzal,hogy készül....
Azt irtátok már régebben is.....
Megkérem csak az érintettek válaszoljanak erre,és ne más!!!!
Köszönöm!

Heeeelp!!!

most kéne valami csalás.. respawn, újraélesztés bármi.. csinált ez a rohadék nekem egy autósave-t mikor meghaltam... GRRRRRRRRRRRRR!!!! miután kinyírtam mindenkit a Dark Valleyben és az éjszaka leple alatt kipakoltam a raktárat.. sok szenvedéssel... ÁÁÁÁÁÁÁÁ

mellesleg hogy lehet használni a csomagtartót a járműveken??

De csinálgattam.. folyamatosan.. az autosave-t írtam felül.. a másik mentésem asszem a Garbage-ben van... hát de mér' csinál ez halottnak autosave-t?? rohadtul felidegesített...

a hullákat se lehet cucchordásra használni.. az volt a tervem hogy úgy vonszolom ki a teherautóig a tömött hullát, ott átveszek mindent, majd 110 kiló cuccal felszállok a teherautóra és indulás...

igazából a halál pillanatában csinálta a save-t elvileg nem bug.. de a fene tudja...
Oda találtam még egy bugot.. arról képem is van.. :D

XR_3DA2009-02-1201-40-41-33.jpg

Vissza
Top Alul