S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

acura,

remélem jövőhétre sikerül vmit összehoznom. az előző héten teljesen hanyagoltam, ami eddig kész:
- küldetések leírásai
- tárgyak (az alap shoc-os tárgyakat nem szándékozom fordítani, így csak az lesz magyar nyelvű ami a modhoz tartozik, remélem nem baj, most úgyis mindenki tudja miaz hogy medkit, meg az artifactok)

-------------------------------------

Priboi Story 1.1 ismét megjelent a Igromania orosz újságban, és annak dvd mellékletén.

Képek:
http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... 199gx6.jpg
http://img293.imageshack.us/my.php?imag ... 198kq5.jpg

A dvd-n még van pár kép a modról, de azt felesleges postolni. Az újságba még amit írtak róla, nagyjából lefordítva:

"legjobb modok:

mialatt a boltok polcaira került a várva várt clear sky, ismét feltünt egy potenciális ellenfél a horizonton. Priboi Story 1.1 lenne ez, a legjobb stalker mod. Priboi Slipchenko történetét mutaja be, aki 1 titkos összeesküvés után kutatva járja be a zónát. az új story mód mellett, bemutat pár új fegyvert, járgányt, és nem utolsó sorban okosabb ellenfeleket."

elég durva fordítás, de aki tud oroszul kijavíthat :D

Szia Dezodor!

Először is minek újból "fordítni"?A lényeget leírtad,no meg az új reményt,hogy lészen fordítás a Priboi-hoz!
Már kérdeztem volt régebben is,de most újból megteszem,hátha,nos,lehetne egyszer lefordítani a stalkertársak anekdótáit is,esetleg?(Mondjuk úgy,hogy az valamiféleképpen akár kikapcsolható is volna.)
Jó volna tudni,min röhögcsélnek olyan jókat,miféle szörnyű rémmeséket mesélgetnek a bár területén egy egy hordónyi tábortűz mellett.
Lécci,lécci!!!! :cry:

Én is örülök neki nagyon,csak az ember mindíg a boldogságot hajszolja ugye.Meg az is ott van,hogy az ember mindíg telhetetlen és többre vágy!Én meg türrrelmetlen ifjú vagyok,mindíg többet,többet akarok,MÉG MA!
MINDENT AKAROK ,DE AZT MOST RÖGTÖN,MINDENT AKAROK AZONNAL,HEJ,MÉG MA!!

Na,azért ez persze-gondolok itt elöbbi írásomra-csak tréfa akart lenni,dehogyis akarok én mindet. :oops: Nagyon örülök annak,hogy van /lesz fordítás,és igen megköszönöm,hogy bajlódtok vele,és
időt fordítotok erre a részproblemára az olyan emberek kedvéért is-amilyen többeközt én is vagyok-kik nem beszélik egyáltalán az angol nyelvet semmiféle szinten.
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!

Szia dezodor!
Van-e megoldás erre a crash-problémára, aminek a log fájlja végén ez áll:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...shadow of chernobyl\gamedata\scripts\xr_gulag.script:537: attempt to index local 'job' (a nil value)

stack trace:

Szia Dezodor!

És,ha már itt tartunk,akkor arra van e valami gyógyír,hogy kiugrándoz a játék menet közben,ha rajt van a Priboi-mód?
Most már egy ukrán-vagy talán orosz -verziójú játékom van felrakva az amerikai-estleg inkább angol-változat helyett.....
Vagy telepítsem újból az "ablakot" mindenestől?Mit gondolsz?

zombimorzsi: Azt hogy már UNALMAS ez az állíndó szófosásod és siránkozásod. Nem hiszem el hogy nem unod te is.

lzakity: mindíg csinálj mentéseket, és ha bugtrap van, akkor replay. Ha vki többet tud, írja.

Hmmmm.....
Én tényleg "CSAK" információkat vártam,nem pedig rosszkedvű,keserű kirohanásokat.
Tibi,neked köszönöm,Wotanson,téged meg tényleg nem tudom,mivel sértettelek meg??Azt hittem,ezzel nem zavarlak,nem bántalak meg,hidd el nem volt szándékomban.
Egyébiránt azért kérdezem,minthogy -gondoltam az egyszerű, buta eszemmel- ez a fórum erre való.Ezért lettem -másokkal együtt,hozzáteszem jogosan-elküldve a mod box-ba,mondjuk.(Tessék megnézni a mai napi üzenőfalat,van rajta ilyen Fall...)
Bizonyára azért figyelik ezt a fórumot olyan személyek is,kik tisztában vannak a hiba mikéntjével,lévén maguk is részt vettek a mod megalkotásában.És mert nagyon tetszik a játéknak ez a verziója,szeretném végigtolni,nem pedig félúton leakadva otthagyni,hogy egye meg az avas.Ha az alkotók válaszolnak,megköszönöm,ha nem,úgy is jó.
Mert azt tudni kell mindenkinek,hogy kérdezni akkor is fontos,ha senki nem felel......
Amióta van net,vannak bizonyos téma köré épülő fórumok,ahol nemcsak vitatkozni lehet,de kérdéseinkre válaszokat kapni.Tag vagyok még a szocimotorosok fórumának,a Lacetti-klubnak is a hálón,ott is kérdeztem,ha gond volt a motorjaimmal,vagy valami nem úgy klappolt a Cheviben,ahogy azt gondoltam,és lássatok csodát,kaptam választ,de nem letolást.Én ezt az egészet így gondolom,persze lehet ,nincs igazam.
Még egyszer köszönöm,hogy elolvastátok.

Hello!

Elkezdtem játszani ezzel a MOD-al. Előtte végig vittem az OL2.2-eset.
Egész szép lett, és sok minden ami változott.
Viszont!!! Egyvalami nagyon idegesítő, hogy az NPC-k folyton beállnak az útba és ezzel elzárva a továbbjutást. Vagy valamilyen folyosón, vagy ajtóba.
Csak azért írom ezt most le, mert a másik MOD-ban nem vettem észre ilyen NAGY hibát. Rettentően idegesítő. Mert oké, hogy jólett az AI de ezzel együtt az NPC-k folyton elkezdik üldözni az ellenséget, és beállnak az útba.
Ezzel SOS kéne valamit csinálni, ha lehet.
Olvastam pár hsz-el lejjebb, hogy készül a magyarítás. Lehet esetleg tudni, kb mikorra várható, vagy mennyi van már belőle kész?

Még ha csak beállnának az útadba!Mondjuk,ez szerintem nem specifikusan a mod problemája,merthogy az alapjátékban is rengetegszer előferdült(!) ilyesmi,s olyannyira,hogy kénytelen voltam időnként csúnya verekedést és ezzel párálel gyilkos lövöldözést rendezni,minekután mindenki az ellenségem lett./Hű,de jó vót!/
Akkor aztán mindenki rám vadászott,nem tudtam eladni semmit a barmennek,mert utánam jöttek és szétlőttek a söntésben,én meg nem bírtam védekezni.Na,olyankor jött a reload,az előző mentésből.
Majd ha továbbmész a Priboi-ban,akkor majd látod,hogy kis türelemmel,arrébslisszolással kivárható,hogy az NPC-k eltolják a kerékpárt,csak közben le ne gyakjanak az ellenek! :twisted:
javaslom,kerüld a szűk területeket,de ha már ott vagy,akkor quicksave,és lesz lehetőség elkerülni a következményeket.
Nekem egyébként olyan hüye szituáció is adódott,hogy az OL-ban,a Kordonnál levő kis faluban ért el a blowout,lementem a szűkebb óvóhelyre magam menteni,majd lejött az egyik noob,és amikor véget ért a kitörés,lefeküdt "alunni".Kelt(?)-meg sem próbálta,fordult másik oldalára,aludott tovább-majd ,mivel én se kikerülni,se átugrani nem voltam képes, lekéseltem.
Ennek ellenére mindenki megtudta odakint-biztos szabad szellemű volt a tag-és odafent kénytelen kelletlen lepusztítottam az egész kezdő bandát,mert lövöldözni kezdtek rám(Minek szórakoznak a marhái?)
Na,szóval van ilyen.

Jármű teszt video (work in progress)

üzemanyag és csomagtartó bemutatása. az üzemenyag fogyását fontosnak tartjuk visszatenni, fokozza a realitást, és nem első sorban értelmük lesz azoknak a benzines marmonkannáknak. ugyanakkor, a csomagtartó használata kecsegtető lehet azok számára, akik gyüjtögető életmódot folytatnak a zónába. ezért a benzin is fontos szerepet fog kapni :)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hVY03h1_Rrw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hVY03h1_Rrw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Igen,én is roppant hasznosnak tartottam,a "dzokijuingolást"-fiatalabbak kedvéért,a Dallas sorozat főgonoszáról beszélek-no,tényleg jók voltak,mert nagyokat tudtak robbanni alkalomadtán!

türelem emberek dolgoznak vele nemsokára kész lessz :wink:

Hello!

Tudna segíteni valaki? Az "NPP Accident #1"-es doksi hol található pontosan Agroprom-ban?
Azt kéne még megtalálnom, de sehol sem lelem... :(

Figyelj csak!
Szerintem az nem a földalatti részben,hanem a merc-ek által bitorolt épületben van.Tudod,arra az épületre gondolok,ami az eredti játékban a katonák által uralt épületegyüttes,közvetlenül a földalatti laboratórium kijáratánál.(Első rendez-vous az irányítóbácsival!T udod,üvölt,karatéjozós mozdulatot csinál,halálfej,csepegő vér,agyhalál,meg ilyenek :lol: )
Ha jól emlékszem,akkor az általad említett dokumentáció viszont az imént említett épületegyüttes fő részében,a legfelső emeleten leszen,csak vigyázz,mert a lépcsőfordulók teli vannak aljaskodó mercenaries-ekkekl!)
Az említett résznél négy jótanácsot szeretnék adni: 1)Mielőtt kijössz a feljáratnál,a bizonyos irányító támadni fog,de te semmi esetre ne kezdj vele pankrációzni,mert meglehetősen erős!
2) Készülj arra,hogy amikor kint vagy már,pár percen belöl bekövetkezik a blowout,úgyhogy rohanj be az első nyitott épületbe-ez egy legénységi épület közvetlenül a kibúvó nyílástól DNy-i irányban,mindössze pár méterre-és pakolj fel néhány radioaktivitást árnyékoló artyifáktot!Nekem tűzgolyóim voltak,szám szerint 5 db.,és belapulás után nem mozogtam!
3) Várd ki a a kitörés végét,de utána csak a bejárati folyosó végéig menj,és várd be a támadóidat,mert onnan fedezékből tudod legyakni őket!
4) Minden elpusztított merc után azonnal cserélj tárat,így elkerülheted a beragadt fegyver effektust,valamint azt,hogy a skulók a legkritikusabb pillanatban fogyjanak el!

Sok szerencsét!

nemtom mas eszre vette-e mar de leolvadasnal amikor elkezd visszaszamolni h masfel perc van hatra es atmesz 1 masik palyareszre akkor elorrol kezdodik a visszaszamolas

Vissza
Top Alul