Hmmmm.....
Én tényleg "CSAK" információkat vártam,nem pedig rosszkedvű,keserű kirohanásokat.
Tibi,neked köszönöm,Wotanson,téged meg tényleg nem tudom,mivel sértettelek meg??Azt hittem,ezzel nem zavarlak,nem bántalak meg,hidd el nem volt szándékomban.
Egyébiránt azért kérdezem,minthogy -gondoltam az egyszerű, buta eszemmel- ez a fórum erre való.Ezért lettem -másokkal együtt,hozzáteszem jogosan-elküldve a mod box-ba,mondjuk.(Tessék megnézni a mai napi üzenőfalat,van rajta ilyen Fall...)
Bizonyára azért figyelik ezt a fórumot olyan személyek is,kik tisztában vannak a hiba mikéntjével,lévén maguk is részt vettek a mod megalkotásában.És mert nagyon tetszik a játéknak ez a verziója,szeretném végigtolni,nem pedig félúton leakadva otthagyni,hogy egye meg az avas.Ha az alkotók válaszolnak,megköszönöm,ha nem,úgy is jó.
Mert azt tudni kell mindenkinek,hogy kérdezni akkor is fontos,ha senki nem felel......
Amióta van net,vannak bizonyos téma köré épülő fórumok,ahol nemcsak vitatkozni lehet,de kérdéseinkre válaszokat kapni.Tag vagyok még a szocimotorosok fórumának,a Lacetti-klubnak is a hálón,ott is kérdeztem,ha gond volt a motorjaimmal,vagy valami nem úgy klappolt a Cheviben,ahogy azt gondoltam,és lássatok csodát,kaptam választ,de nem letolást.Én ezt az egészet így gondolom,persze lehet ,nincs igazam.
Még egyszer köszönöm,hogy elolvastátok.