Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":4onpdfyy mondta:acura, még mindig javaslom hogy olvass mission description-t meg ott általába van kép is. sajnos angol tudás viszont tényleg kell, találgatni elég uncsi abban 1et értek. fordítás meg nem valószínű hogy lesz. ha csak vki nem vállalja be. nekem sajna nincs rá időm.
mans":2du4qvbp mondta:Tök öröm hogy vannak 228an az alagútnál,és 500 kilóméterről kilőnek,valami fedélzeti gépágyút kár hogy nem lelniaz annamáriákba meg belerohanok mindíg 8)
the_bunfi":se05q4i3 mondta:mans":se05q4i3 mondta:Tök öröm hogy vannak 228an az alagútnál,és 500 kilóméterről kilőnek,valami fedélzeti gépágyút kár hogy nem lelniaz annamáriákba meg belerohanok mindíg 8)
hülyén hangzik de ennek én örülök, mert az előző verziókban... mondjuk úgy nem nagyon törekedtek megnehezíteni a dolgom, mert az érzékelési távolságukon kívülről kapták a fejest távcsövesből, most azért ügyeskednem kel. fedélzeti gépágyút pedig fogsz találni, feltéve ha szeretsz segíteni piros-fekete exoskeletonba öltözött NPC-nek. :wink:
az annamáriákra :lol: pedig megoldást fog nyújtani a yantari lépcsőház mélye... bővebbet max pmben :wink:
dezodor: a AKSUval tévedtem, mert az inventory ikonját és ahogy látom a tár nem "szabvány" AK tár, hanem RPKM 40-es hosszú tárja. de szerintem nagyon jó ötlet, mert ha már pontatlan legyen benne sok lőszer. amúgy lehet majd valahol lőszert venni a Freedom vezér szörnyetegéhez?
gabriel_cs.15":3hjk2ybv mondta:volt már valakinek olyan, h a BAR-nál fölvett egy húscafatot (Meat Chunk asszem) a blowout után és próbálta volna rátenni az övére és kilépett a játék? :? :lol:
mulli86":1mcamz1z mondta:Dezodor! Mikor kinyírlak, akkor Skull-t nem lehet valahogy leütni, hogy ne szaladjon előre megdögleni???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.