S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Ha valaki tudja akkor irja már fel, hogy a VOG gránátoknak mi az a piros és sárga tipusa! A TEG meg HUB vagy micsoda.

jah én már eléggé előre jutottam. nekem is vannak kisebb bugok, meg van egy pár hiányzó leírás. de nem számottevő probléma. ami viszont gond, hogy lassan már a barban lemészárolják a teljes Duty garnitúrát... a másik gond (ami lehet, hogy csak nálam jön elő), hogy a Groza teljesen félrehord iron viewban, a jobb oldali irányzék mellé kell célozni, hogy oda lőjön ahova elvileg a középső irányzéknál kéne lőnie. meg a Vintoreznek száz méteren már olyan röppályaíve van, hogy fölé kell lőni. mondjuk ez egyszerűen orvosolható a fegyver ltxének módosításával...

na és azt hogy kell....? Ha komolyan tudod a megoldást, igazán megcsinálhatnád és feltehetnéd rapidra :halom:

feladom! 3 órája bóklászom Pripyatban (az utóbbi kettőben már trainerrel, mert se lőszerem, se medkitem) de nem lelem a UHSF documents #1-et. pedig azt hittem egyszerű lesz mivel rögtön felismertem a helyet. meg is találtam a helyet de ott nem találtam semmit... vagyis találtam de nem azt. azt írja a PDA hogy abban a házban van ahol beleugrott az aknába és egy fotó az aknáról, persze kicsit a jobb széléről hiányoltam a "romokat". találtam egy hátizsákot de abban nem volt benne... kaphatnék egy pici segítséget (megint, még mindig és újra :? )

pontosan menyi UHSF documents van?

egyébként nagyon jó lett a mod gratulálok mindenkinek aki részt vett a készítésében taps1

the_bunfi mondta:
feladom! 3 órája bóklászom Pripyatban (az utóbbi kettőben már trainerrel, mert se lőszerem, se medkitem) de nem lelem a UHSF documents #1-et. pedig azt hittem egyszerű lesz mivel rögtön felismertem a helyet. meg is találtam a helyet de ott nem találtam semmit... vagyis találtam de nem azt. azt írja a PDA hogy abban a házban van ahol beleugrott az aknába és egy fotó az aknáról, persze kicsit a jobb széléről hiányoltam a "romokat". találtam egy hátizsákot de abban nem volt benne... kaphatnék egy pici segítséget (megint, még mindig és újra :? )

Hát én nem is tudom, de én még csak a bárnál bóklásztam nagyából és ott a duty bázis mellet volt nekem megjelölve egy meglepi hely. Bemásztam és találtam valami blueprits papirt, és akkor a következő feladat a 2# dokumentum megtalálása lett. Annyi hogy még az alagutba ami agroporm előt van a raktár mögött, ott volt doku meg az agropormos alaútba is meg ugye a mercsek bázisán. Én azt hiszem ennyit találtam. És mondom már a 2. dokumentumot kivánnya a testemtől :lol:

SZiasztok...

Nagyon király lett a mod..gratula a fejlesztő csapatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig még csak a BAR-ig jutottam, de érdekes..alig van a hullálnál kötszer, medikit, fegvyer viszont dögivel..és jo kis stukkerek:-))))) a doksikat most más helyeken kell keresnem ezek szerint?? Jobbfajta ruhákat hol tudok vásárolni?? Yantar esetleg????

bunfi,

a liftaknába a hátizsákba kell lennie... :S leugrassz és a lift tetején van 1 hátizsák, abban van. viszont több lift is van pripyatba :d

én abba a házba rejtettem, ami a óriáskerék mellett van

Priboi Story 1.1 fix :)

http://www.files.to/get/369583/l31q38dda3

ez a fix javít néhány kényelmetlenséget, pl a grozát, meg a mozin nagant távcsöves változatát, aminek nem látszott át a távcsöve :D de mostmár de.

meg pár érdekesség, hogy mit csinál még:

- Priboi házában túl erősek voltak a fények, vakíottak, na mostmár nem
- 2 Kruglov volt :D mert 1 másik npc is ugyanazt a nevet használta, nah ezt javítottuk, kruglov még mindig x16-ba van
- quest doksikat nem lehet mostmár eldobni, mer kellenek
- volt 1 félreírás 1ik doksiba, és javítottuk, így már a rendes kódot kapod meg az ajtóhoz
- bes küldetése javítva, kicsit átalakítva .)
- kommanderként megint elindult, csak most agropromba, nah ezt gyors fixeltük is
- ha felveszed a küldetésben leirt doksit, akkor az nem az inventoryba megy, hanem az enckilopediába, és ott lesz egy "top secret documents" rész. ott lehet majd elolvasni őket
- ha 1 doksit előbb veszel fel, mint kéne, akkor amig nem kapod meg a rá vonatkozó küldit, addig ott marad a hátizsákodban és foglalja a helyet :)
- pár leírás hiányzott az enciklopediából
- mozin nagant és groza javítva
- egyéb kisebb fixek
- sid leveleit, és a barna táskát nem rakja az enciklopediába, mivel azok nem küldetés doksik, azok ottmaradnak végig az inventoryba, de lényegesen kevesebb helyt foglava mint amikor 36 doksi ott hevert

dezodor":19gg680o mondta:
Priboi Story 1.1 fix :)

http://rapidshare.de/files/40314221/Pri ... X.zip.html

ez a fix javít néhány kényelmetlenséget, pl a grozát, meg a mozin nagant távcsöves változatát, aminek nem látszott át a távcsöve :D de mostmár de.

meg pár érdekesség, hogy mit csinál még:

- Priboi házában túl erősek voltak a fények, vakíottak, na mostmár nem
- 2 Kruglov volt :D mert 1 másik npc is ugyanazt a nevet használta, nah ezt javítottuk, kruglov még mindig x16-ba van
- quest doksikat nem lehet mostmár eldobni, mer kellenek
- volt 1 félreírás 1ik doksiba, és javítottuk, így már a rendes kódot kapod meg az ajtóhoz
- bes küldetése javítva, kicsit átalakítva .)
- kommanderként megint elindult, csak most agropromba, nah ezt gyors fixeltük is
- ha felveszed a küldetésben leirt doksit, akkor az nem az inventoryba megy, hanem az enckilopediába, és ott lesz egy "top secret documents" rész. ott lehet majd elolvasni őket
- ha 1 doksit előbb veszel fel, mint kéne, akkor amig nem kapod meg a rá vonatkozó küldit, addig ott marad a hátizsákodban és foglalja a helyet :)
- pár leírás hiányzott az enciklopediából
- mozin nagant és groza javítva
- egyéb kisebb fixek
- sid leveleit, és a barna táskát nem rakja az enciklopediába, mivel azok nem küldetés doksik, azok ottmaradnak végig az inventoryba, de lényegesen kevesebb helyt foglava mint amikor 36 doksi ott hevert

Jó és most mit kell csinálni azon az oldalon amit linkeltél?Valami Upload van itt,vagy törölték a filet.

egy kicsit elszúrtam, isminek a törlő linket küldtem el, azmeg azt hitte tölti de törölte :D

felraktam újra:

files.to (nemkell várni)

http://www.files.to/get/369583/l31q38dda3

rapidshare.de (várni kell)

http://rapidshare.de/files/40316349/Pri ... X.zip.html

mindkét link jó, aki amit szeret.

igen ezzel újat kell kezdeni sajnos-nemsajnos, de muszáj :S jobb mint később hibákat postolni szntem. mellesleg gondoljatok csak a gsc-re, ők se csinálják jobban :D (ezzel csak magam nyugtatom)

van még valami bug amit ki kell javítani. mert akkor nem dobom a szemétbe a mentésem újra. ezért utálom ezt az enginet, mert ilyen apróságok miatt összeomlik az egész, meg csak a szívás van vele...

ez tlejesen igaz, csak a szívás :S de azért ha összeáll nagy lassan, akkor egész jó is tud lenni :D

nem tervezek több fixet 1enlőre, ezzel kihúzzuk a cs-ig aztán amig mindenki azt tolja, gőzerővel dolgozunk az 1.2-n ami fúdejólesz.

Én nálam nem tudom mi a retek van de néha lefagy egy másodpercre a game,aztán meg végleg szóval nem értem.

Jo reggelt..
látom ujhelyre kerültek a dokumentumok?? a bárban egy napot elb......m de nem találom még mindig....:-(((((((((((((((((((((

acura, még mindig javaslom hogy olvass mission description-t meg ott általába van kép is. sajnos angol tudás viszont tényleg kell, találgatni elég uncsi abban 1et értek. fordítás meg nem valószínű hogy lesz. ha csak vki nem vállalja be. nekem sajna nincs rá időm.

Vissza
Top Alul