Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mans":2208xz57 mondta:Nekem kifagyott a game,nem tudom miért :? Épp a Beshez mentem segíteni de azok célzó állásba voltak és nem bírtam leszólítani.Aztán kihalt a játék.
dezodor":1l5z7y7c mondta:mans":1l5z7y7c mondta:Nekem kifagyott a game,nem tudom miért :? Épp a Beshez mentem segíteni de azok célzó állásba voltak és nem bírtam leszólítani.Aztán kihalt a játék.
Olvasd el a pár hsz-el lentébbi írásomat. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálad is az van. A mod 1.0004-re lett írva, viszont tippem szerint neked 1.0005 vagy 1.0006 patch van fent! Nos az nemjó. Ha 1.0006 van fent, akkor le vele, mert az a leggyászabb dolog a világon. Ha 1.0005 van fenn, akkor viszont readme-t kellett volna olvasni, de mivel angol, így elnézzük most, és annyi hogy gamedata mappában van egy PATCH mappa, jó nagy betűkkel
Nos abból a 2 mappát bemásolod a gamedatában, és ha minden jó, akkor 2 fájlt fog felülírni (system.ltx és task_manager.script) ha ezeket nem kérdi hogy felülírja-e akkor nem jó helyre akarod másolniNah ha ez siker, akkor új game, és menni fog.
Ezt a postot be kéne keretezni, mert szntem sokan elfelejtik megnézni a readme-t...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.