S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Engem meg kinyírt valaki,de nem tudom ki :D Én azt a fegyver az elején nem találtam,a macskával meg futóversenyeztünk :P Ja meg katrina is kinyírt majdnem,.

Valaki nem tudja hogy nincs-e felrakva valahol torrentként is? Elkezdtem leszedni az egyik helyről FlashGet-el de félúton megállt rapidshare-en meg beírom az ellenőrző kódot rákattintok a downloadra erre megint előjön a premium/free user ablak :?

akit kidob a játékból, az azért van, mert 1.0005ös patchet használtok, és a játék alapból 1.0004-re van megírva :)

azonban a gamedata\PATCH mappába (direkt jó nagy betűvel írtam ott is) meglelitek az 1.0005höz szükséges fájlokat! Azokat kell bemásolni a gamedatába, és felülirni azt 2 régebbi fájlt, ha minden ok, akkor nem lesz gond. utána persze érdemes újat kezdeni, mivel ezt a legelején kellett volna :)

Tibi!

Jó a Rapid.de -s letöltő! Próbáld újra, de Firefox-al, vagy Maxthron-nal, és tutti jó lesz! Nekem a Firefox simen szedi, lehet hogy az Explorer /ha azzal próbáltad/ (mint mindíg, mindenben) itt is elQrja a dolgokat...

jelzem ez a játékból kidobás a 1.0006-os patchel is előfordul... szal ameddig Priboi Story 1.1 addig nem lehet multizni.

A játék nekem 1.0004-es Patch-el ok., de Dezodor is írta hogy arra lett tervezve.

MÁS--> DEZODORNAK

Kipróbáltam...hát nincs szavam...eszméletlen jó, csak gratulálni tudok hozzá. Ismét érzem a Stalker első végigjátszásának izgalmát, mi több, annál is jobban érdekfeszítő.

Csak gratulálni tudok hozzá Neked és a csapatodnak!

Köszönjük szépen Dezodor! Készítem neked az Axe-ot..... :wink:

na végre úgy néz ki én is megfixeltem magamnak. K O M O L Y ! ! osztozom Wotanson érzéseiben, bár szerencsére most nem fog el annyira a láz, mint először, mert akkor se lát-se hall volt. jók a fegyverek, de nem lövöm le :wink: :wink: :wink:
mostmár végre én is élvezhetem a FDL előnyeit. K Ö S Z Ö N J Ü K !
remélem most te is pihensz egy kicsit mostmár (ha eddig nem tetted volna)

ISTENCSÁSZÁR!!!! Nagyon jó! Minden elismerésem, és kösziiiii!
De lenne egy kérdésem. Lehet vezetni a verdákat? És ha igen hogyan? Választ köszi!

Lehet - sokat - "f" betűvel beszállsz -ha felkínálja a lehetőséget - a játékmenü "options" -ban meg beállítod hogy mely gombbal induljon. "turn on"-lehetőség, asszem, én az options-ban az "e" betűt rendeltem hozzá.

Köszönöm szépen! Még annyit, hogy mikor jön a rádióaktív vihar akkor ki is irja hogy mit csináljak, de nem igazán jöttem rá. Tulajdon képpen mit is csináljak?

amikor már csak 2 perc van a viharig akkor jelez a PDA, hogy jó lenne elbújni és akkor a térképen megjelöli (lila körbe egy háromszög) a helyeket, ahol át lehet vészelni a vihart. csak kár hogy a főhősön kívül senkit nem öl meg a vihar... csak a madarakat :D

Nekem kifagyott a game,nem tudom miért :? Épp a Beshez mentem segíteni de azok célzó állásba voltak és nem bírtam leszólítani.Aztán kihalt a játék.

nagy grat a mod-hoz!! meg-hajol
az poén hogy a varjak leesnek vihar után :D
1 kérdés: kilehet valahogy kapcsolni a feladatoknál az idő visszaszámlálást?
így nem túl jó a statisztikám h lekések mindíg mindent.

idő limitet már megoldottam :P

mans":2208xz57 mondta:
Nekem kifagyott a game,nem tudom miért :? Épp a Beshez mentem segíteni de azok célzó állásba voltak és nem bírtam leszólítani.Aztán kihalt a játék.

Olvasd el a pár hsz-el lentébbi írásomat. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálad is az van. A mod 1.0004-re lett írva, viszont tippem szerint neked 1.0005 vagy 1.0006 patch van fent! Nos az nemjó. Ha 1.0006 van fent, akkor le vele, mert az a leggyászabb dolog a világon. Ha 1.0005 van fenn, akkor viszont readme-t kellett volna olvasni, de mivel angol, így elnézzük most, és annyi hogy gamedata mappában van egy PATCH mappa, jó nagy betűkkel :)

Nos abból a 2 mappát bemásolod a gamedatában, és ha minden jó, akkor 2 fájlt fog felülírni (system.ltx és task_manager.script) ha ezeket nem kérdi hogy felülírja-e akkor nem jó helyre akarod másolni :) Nah ha ez siker, akkor új game, és menni fog.

Ezt a postot be kéne keretezni, mert szntem sokan elfelejtik megnézni a readme-t...

Nah a .com-os rapidshare-ről sikerült elindítani most töltögetem :) .
A blowout mostmár mindenféleképpen megöl vagy csak ugyanúgy sugárfertőzést okoz mint az eddigi modokban?

dezodor":1l5z7y7c mondta:
mans":1l5z7y7c mondta:

Olvasd el a pár hsz-el lentébbi írásomat. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálad is az van. A mod 1.0004-re lett írva, viszont tippem szerint neked 1.0005 vagy 1.0006 patch van fent! Nos az nemjó. Ha 1.0006 van fent, akkor le vele, mert az a leggyászabb dolog a világon. Ha 1.0005 van fenn, akkor viszont readme-t kellett volna olvasni, de mivel angol, így elnézzük most, és annyi hogy gamedata mappában van egy PATCH mappa, jó nagy betűkkel :)

Nos abból a 2 mappát bemásolod a gamedatában, és ha minden jó, akkor 2 fájlt fog felülírni (system.ltx és task_manager.script) ha ezeket nem kérdi hogy felülírja-e akkor nem jó helyre akarod másolni :) Nah ha ez siker, akkor új game, és menni fog.

Ezt a postot be kéne keretezni, mert szntem sokan elfelejtik megnézni a readme-t...

Az 1.0004 van fent..de most megcsinálom amit írtál. ja hogy hogy az a 1.0005 hoz van,akkor nemtudom mit tegyek.Szerintem csak alapból szar valami az alap SOC ba.

Nekem minden fa**a és olvastam readme-t..
A blowout meg most is csak kb félig zuzza le az életed a sugárzás miatt. De a potyogó madarak királyak. Az a kár, hogy nincs minden pályán menedék, ezért sokszor csalnom kell.
Tipp: Ha nem tudsz elbújni F6 gyorsmentés és töltsd be újra. Nekem az esetek 95%-ban nem fog jöni a vihar a betöltés után.

Összefutottam 1 érdekességgel. Nem gond ha valaki nem egy terrorista beállítotságú :lol:
Ha egy Artifektet lerakod mint csapda, és belemászol, akkor nem meghalsz hanem kidob a játék. Hát én eddig ennyi hibával találkoztam, de sztem nem gáz és nem is izgat. Viszont hogy nincs normális bujkálóhely, csak az első pályarészen és 5-10 percenként jön egy nyomi blowout, hát az elég idegesítő... Nem győzöm visszatöltögetni a mentéseket. De ezt most nem fikázásnak szántam csak megemlítettem, nagyon jó lett a mod!

Vissza
Top Alul