S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Dezodor.....

Yantarban vagyok , meg kell keresnem Ghost hulláját....az irja a PDA hogy"..near X16 lab........" ez a labort jelenti a föld alatt vagy még a felszint??? itt is lehetséges hogy eltünik a hulla mint néha a dokumentumok??? ? vissza kellene mennem egy pályát és megint vissza??
Közeleg már a patch kiadásának a dátuma???? :P
köszi...

biztos a priboival játszol? :D mert ebben nincs ilyen küldetés, hogy keresd meg Ghostot :)

Itt olyan van, hogy mondja a tudós a bunkerbe, hogy kruglov meg sidorovich elment az x16ba valamiért, és tudd már meg hogy mi történt vele (de ez se quest még) .... ghost-ról nem tudok :)

acura":12dyn53v mondta:
Dezodor.....

Yantarban vagyok , meg kell keresnem Ghost hulláját....az irja a PDA hogy"..near X16 lab........" ez a labort jelenti a föld alatt vagy még a felszint??? itt is lehetséges hogy eltünik a hulla mint néha a dokumentumok??? ? vissza kellene mennem egy pályát és megint vissza??
Közeleg már a patch kiadásának a dátuma???? :P
köszi...

letöltöd szépen a guide-t aztán ott megnézed :wink: (egyébként ilyen küldi télleg nincs véletlenül nem ol ? :D )

Nagyon bejön a mod várom az 1.1et :!: Még 1.0-t sem vittem végig de már várom az újat :D Engem a környezet fogott meg nagyon... az árakkal nem voltam rendben de látom az újban jó lesz.. már az Agropromhoz gaussal mentem 8) Mikor lesz kész? lol2 lol2

nekem az 1.0 nem müködik :? valami original cd ir ki amikor inditanám a játékot
valaki tudna segiteni hogy mit csináljak hogy induljon?

nem
de ha valaki tud olyan oldalt ahol meg lehet rendelni akkor meg rendelem

NINCS WAREZ NEM LEHET megérteni ??? jha és OFF sincs (legközelebb a megfeleő topic-ba ..... dupla hsz sics 1 mderátor jöhetne oszt csinálhatna rendet már :wink:

Jól van Jim67, azért ne oszd olyan buzgón az "igazságot" . jó? :)

Scorpius: nem, nem szabad másolt dvd-vel játszani :) vagyis szabvad, de ha tetszik, kérem vedd meg, bármelyik Auchan, Tesco, Media Markt, Saturn, Cora stb + játékboltok áll rendelkezésedre.

de valaki tud olyan webáruházat ahol meg rendelhetném????????

Jo reggelt... :D

na végre sikerült végigvinni az Priboi 1.0 -t:-)) mikorra várható a patch?? kijön még a CS előtt???

csaó olvastam valahol a "deatfix"-röl valaki nem tudja hol lehet letölteni?

Vissza
Top Alul