S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

ha már nem értek a 3d modellezéshez és a programozáshoz legalább ennyivel járuljak hozzá az eddigi egyik legkomolyabb magyar játékmod projekthez. szép volt dezodor!

Segitsen már valaki..miért nem müködnek a mentések ...ujrainstall után..ugyanoda lettek visszamásolva

én nem írtam átt semmit és mégis működött :?

nem irtam át..már sokszor ujrainstalláltam, soha nem kellett

most mindent kezdek előlről:-((((((((((((((((((((((((

az az az a képen az ak-az pontosan úgy néz ki mit 1 régebbi beta-ban
(a kocsik meg elég olcsó áron vanank )

mindenesetre most mégjobban várjuk (mikor megláttam hogy hogy fogja az ak-t majdnem leesett az állam.. :D :D )

mostmár értem mire megy el ez a sok idő :D lassan már árulni kéne annyi munka van benne... már látom is a kis reklámheadert ...Avalible on STEAM... :D:D:D
tudsz mondani egy dátumot, hogy mikor élvezhetjük a munkád/munkátok gyümölcsét? :roll: :roll:

Dezodor...

most lesz uj Priboi vagy csak egy patch lesz hozzá????

csak patch ..... megjelenés meg egyszer csak :)

ez jó lenne-e? most kaptunk permissiont 1 japán emberkétől, aki szereti a priboi modot, hogy felajánlaná ezeket nekünk:

pkm.jpg

p90.jpg

Nemtom' mi az az "ironsight" de tök jó képek, persze, tedd bele a fegyvereket ha leehet! :)

nagyon szuper ;) én a Priboj 1.0- val nem is játszottam sokat mert a bugok kiakasztottak, így nagyon várom a 2.0-át (azaz a nagyjavító-csomagot) és akkor aztán .... még a honlapomra is kilinkelem a játékodat ;)

Vissza
Top Alul