S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

És Dezodor, szerinted mikorra lesz kész a partch? Cak kérdezem, nem sürgetésből meg semmi, de olyan hatással vannak a képek az meberre, mint a "szűzkurva" a begerjedt manusra, felizgatja az embert aztán meg semmi, csak a vágyakozás.....szóval várjuk már nagyon. :)

ez a patch priboinak lényegében olyan mértékű lesz mint stalkernek a clear sky :D najó azért nem annyira, de sokat dolgozunk rajta. rengeteg olyan dolog kerül bele, amit nem bírtunk időre befejezni, és most nem akarjuk elsietni. van még 1-2 apró bibi, de azokat leszámítva lassan kész lesz, aztán majd bedobom a szokásos kérdést, hogy ki szeretne tesztelni, de majd szntem csak a jövőhét végén.

EDIT: optimizálom is majd kicsit, de nem igérek 50%os teljesítmény javulást, mert akkor kb ki kell venni mindent ami miatt szebb most. nekem így is eldöcög 20-30fps-el high-on, viszont sok embernek kifagy pl garbagén, mert nem bírja a gépe a terhelést, és akkor jön a szitkozódó mail, amit nagyon nem szeretünk, de el kell viselni. sajnos sokan minden problémát a játéknak tulajdonítanak.

Köszi a választ! Ügyes gyerek vagy te nagyon, biztos jó lesz a téma ;) majd várjuk 1000-el, de addig is sztem fagyasszuk be, amíg nincs kész, ne kísértsenek esténként a gondolatok hogy "bárcsak már.." :D

Sziasztok! Valaki segítsen már! Lenne egy olyan problémám, hogy mikor lemegyek strelok és a doki búvóhelyére az Agroporm alatt és felveszem az üzit hogy hol keressem a X18as kódot, akkor valami történhet mert ha menteni szeretnék kilép, ha ki akarok menni szintén kilép(mivel akkor is ment). Szóval ha van tipp akkor megköszönném a segítséget.

dezodor nem csak ügyes hanem mazohista is nem? sdk :D

kérdés 1.0006-tal milyen viszonyban lesz a patch? maradjak 1.0004-nél... gondolom...

mulli86,

dobj el mindent az inventory-ból, még az övedről is (belt) és úgy menj ki, majd menj vissza és vedd fel újra őket.

Köszi a tippet, bár nem ez volt a baj, hanem az hogy, mikor felszedem a ruhákat töltényeket,stb akkor előtte, hogy legyen helyem ellövök vagy 30 energiaitalt meg kb ugyanennyi kötszert is és ha ezt nem csinálom csak eldobálom öket akkor nincs gixer. Nem tudom ez miből adódik

Dezodor! Miért van az hogy valameik Duty semleges valamelyik barát valameik meg ellenség??? És ráadásul pont az ellenség akik a főhadiszálláson vannak. Mit tudok tenni?

komplex a relation rendszer... ha pl megölsz 1 katonát, romlik a duty-ban is a reputation-od... stb.

azonban ha segítettél kilőni pár ellenséget a bár területén (banditát, vagy zsoldost) akkor az lesz a baj :) következő patch majd javítja.

hmmm... én elmentem npp-be de ott egy darab katona nem volt... egyébként meg pripyataban hol van doksi? mert már találtam egy doksit egy lépcső alatt, meg egy flashdrivot egy szobában, de járkálok-meghalok-járkálok-meghalok (felbukkanó enyemyk a legváratlanabb helyzetben, hála a dinamikus AI-nak lassan szívrohamot fogok egyszer kapni :D) de még másra nem akadtam... lelőnéd a poént?

u.i. megnéztem a walkthrough topicot, de nem tudok valami jó oroszul....

hát nem kell hozzá tudni oroszul.... elég ha a képeket nézed, mert minden pályáról csináltak képeket ahol doksik vannk :)

a katonák pedig ott vannak, csak nem szem előtt, mivel lost squad, ezért csak nem szúratom ki a játékosok szemét velük .)

nem tudom, remélem a héten, ha nem akkor jövőhét, ha nem akkor utána... amig nem sikerül tutijóra megcsinálni addig....

the_bunfi":3o67j02q mondta:
hmmm... én elmentem npp-be de ott egy darab katona nem volt... egyébként meg pripyataban hol van doksi? mert már találtam egy doksit egy lépcső alatt, meg egy flashdrivot egy szobában, de járkálok-meghalok-járkálok-meghalok (felbukkanó enyemyk a legváratlanabb helyzetben, hála a dinamikus AI-nak lassan szívrohamot fogok egyszer kapni :D) de még másra nem akadtam... lelőnéd a poént?

u.i. megnéztem a walkthrough topicot, de nem tudok valami jó oroszul....

Pedig én is megtaláltam a katonákat a reaktornál:-))) csak sétálni kell kicsit........Amugy én meg Agropromban vagyok megakadva..szépen szedegetem össze a doksikat de itt valahogy elmentem mellette ugy látszik...neki kell feküdnöm mégegyszer...

aham megtaláltam a képes linket, nagynehezem, mert azon a lapon amit adtál a link csak ugyanazt a lapot hívja elő.... vagy 3-4 oldallal utána van egy jó link amin már nekem is megjelent

a doksit meg azért nem találtam meg, mert megint előjött a nincs doksi-van doksi probléma, ami mérhetetlen szívás... de szerintem a baj velem van, mert másnak eddig nem jött elő annyi hiba mint nekem (majd készítek egy válogatást :D)... ja a legújabb: kedves barátom, Barkeep fogta magát és minden (értsd minden) tárgyat eldobott, ami nála volt... ami azt eredményezte hogy a játék engineje megadta magát... wild territory ajtótól be a bárba 10 perc alatt jutottam el, mert 1 FPS az átlagsebesség... poén 2: annyi cucc van, hogy esetleg trainerrel tudnám felszedni kb fél óra alatt... szal :D vagyok

lehet újrarakom a gémet, aztán az új paccsel elkezdem, csak mindig elhatalmasodik a fanatizmus...

a videó aminek a linkjét kiraktad, nem az a küldetés? mert csak azért kérdeztem, hogy nem-e megint én vagyok (vagy az installom) hülye

az a videó még új, a következő patch-ban lesz csak benne. de attól függetlenül az elveszett 1séget meg kell majd keresni... nem olyan nagy az a pálya.. :)

ja a barkeepes dolog vmi bug lehet, próbáld újra szntem, 1 régebbi elmentést pl.

Vissza
Top Alul