S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

A francba!

2 napig, 3 pályán keresztül hurcibáltam magammal 1 db 10 kilós vashordót, meg egy 3 kilós marmonkannát, mert a hátizsákban kézigránátnak álcázták magukat....
Mindenki nézze át a hátizsákját alaposan, ha ilyesmik közelében felvett valamit, mert a közeli hordót is fel lehet kapni, észrevétlenül...

Kérdés: sikerült valakinek a Garbage pályán lévő "segítségkérő jel" közelébe jutnia? Simán kinyírt a sugárzás.. Összesedtem 6 tűzgömböt, ezek egyenként -20 sugárzást adnak, megpróbálok visszamenni, hátha így...

oda nekem se sikerült eljutni..... mert a sugárzás elintézett de szerintem ott nics is senki :?

Pedig quest object...

Először azt hittem, hogy az alagút végében lévő halotthoz kéne menni, de annál jóval kijjebb van, az Agroprom felé...

SZiasztok..

Én sem találtam semmit..a sugárzás viszont elintézett.....A hordót felvettem..de nem találom, nem tudom eldobni..felesleges suly.....
Mi a megoldás ha meghalok , kiirja Game Over mindig kidob:-(((

A sugárzásmérőt nemtudom mért kellett kiszedni.Helyette találtam egy detektort ami arra jó hogy eladjam.Ruhát meg nemtudom merre keressek mert ami rajtam van az nemér semmit.Legjobb lenne találni egy thundert vagy mit,avval normálisan lehet ölni.
Annyit tudtam értelmezni a küldetésbe ahol tartok,hogy valami 20 üveg vodkáért kell visszamennem :? öröm

Cordonban a legelején az egyik ház tetjébe még mindig ott lapul a merc suit :wink: . A Bar-nál van minden Don Reba-nál :) .

SaGa":rvxbls6l mondta:
A francba!

2 napig, 3 pályán keresztül hurcibáltam magammal 1 db 10 kilós vashordót, meg egy 3 kilós marmonkannát, mert a hátizsákban kézigránátnak álcázták magukat....
Mindenki nézze át a hátizsákját alaposan, ha ilyesmik közelében felvett valamit, mert a közeli hordót is fel lehet kapni, észrevétlenül...

Kösz hogy írtad, már amióta elkezdtem, azóta gyanús volt, hogy miért érem el olyan hamar a 60-70 kilós limitet, amikor alig van nálam valami :? <:D> . Valószínű, hogy egyet (vagy kitudja hányat :D ) én is felvettem...

Ha azt meglelem akkor boldogság lesz.Remélem a cicák is belekerültek a modba.

pacsker all

Olyan gondom van,hogy a kocsikba be tudok ülni ,de nem indúl be a motor és egyáltalán semmit nem tudok csinálni vele.Valami 5let?

Írd be ezek a sorokat az user.ltx fájlba (F4-el nyitod meg), alapból a
C:\Documents and Settings\All Users\STALKER-SHOC mappában van:

bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind turn_engine kB

az első három sor a külső kamera nézetet kapcsolja be (F1 F2 F3 billentyű) a negyedik a motor beindításáért felelős (B betű) :wink: .

garbagén az alagút végén van a hulla, nála pedig 1 pendrive, ami fontos quest object. tudom nehéz bejutni, de nem lehetetlen...

Dezodor..

több helyen olvastam már hogy a game over feliratnál kidob az asztalra a game..lesz rá valami javitás?, tegnap 20 ból 17x kidobott......:-(((((

Na, megjártam Agropomot is: a merceket nem nyírtam ki, túl merész voltam és csak egy AK-val meg 120 lőszerrel indultam el :D úgyhogy azt majd nagyobb tűzerővel. Mire visszaértem a Bar-ba, kb. 30000 rubelnyi cuccot tudtam eladni a bárosnak <:D> . Viszont találtam egy érdekes dolgot is Garbage-n: hogyan került oda a Wish Granter :?: <:D> <:D> <:D>

ps.: nem is volt annyira nehéz bemenni és megszerezni a flashdrive-ot az alagútban eljen

mindennek megvan a sztorija, csak sokat kell beszélni,meg olvasni :)

röviden: strelok után a military is beszabadult a szarkofágba, ahol kinyírtak mindenkit, és a wishgrantert ki****ták a szeméttelepre, hogy mostantól ne befolyásoljon senkit...

és ki volt az az erõs gyerek a vidéken aki elcipelte odáig? :D

Akkor itt mindenki tud angolúl csak énnem :|

dezodor":3mmiydbi mondta:
röviden: strelok után a military is beszabadult a sz*rágba, ahol kinyírtak mindenkit, és a wishgrantert ki****ták a szeméttelepre, hogy mostantól ne befolyásoljon senkit...

Akkor Toldi megjárta a Zónát :D :D

,,Repül a nehéz Wish Granter, ki tudja hol áll meg...."

:lol: :lol: :lol:

Vissza
Top Alul