S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Pontosvesszővel vannak elválasztva, azaz csak az első számít. A többi "megjegyzés". gyanítom a teszt során használták valamelyiket.

pYura":z0bvutqy mondta:
Gatyamatyi":z0bvutqy mondta:
O_o Mi? készen van? ez biztos valami hiba :D pYura kérhetném, hogy vegyél fel belőle videót se a helyem nincs meg a stalkerhez se a modhoz se a gépem a játékhoz :cry: De érdekel pedig nagyon :)

Eladtam a VGA-t, úgyhogy sok jó nem származna belőle...
ps.: alárítás utolsó sorát nem lehetne hanyagolni? :wink:

Az enyémből? :D Már nagyon sok agyat begyűjtöttem :D De jól van kiszedem :) ELADTAD? lol2 szörnyű, mivel fenyegettek meg? Na akkor várhatók még kicsit addigra már Priboi 1.5-el játszhatok beee :lol:

DEzodor ezeket szépen elrejtetted, mindenki nézzen itt szétt alaposan mert van pár extra meg 1 addon is

\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata :wink:

Tényleg, nem is láttam. :) Addons meg Extras. Csomó kép, meg doksi, hehe.

meg ez a videó :) nha már vagy 5 órája jáccok vele és most mentem átt garbage-ra ''farmoltam'' 1 kicsit szal mostmár van merc suit meg ak47/2 meg lőszer is..... meg 10.000 ru komolyan mondom NEM lehet abbahagyni most az előbb(4 órakor leültem jáccani...... és azt hittem alig telt el 1 óra és ki lépek és látom mindjárt negyed 7 :D )

viszont a gépigény mintha megnőtt volna DE kit érdekel mert most néha 1 kis szaggatás..... 1280*1024 medium és faxán megy

Én is átjutottam Garbage-ra, de ott még kevesebb fps-em volt, sokszor lement 5-re és 10-15-nél nem is volt több. Nem értem, hogy az a pár bokor meg fa miért ilyen gépigényes :( .

hali, hazajövés!

nos: a gépigény megnőtt. most ebből vonatkoztassatok át erre: több százan kérdik, hogy mért nem lehet a zóna 1ben. Nos EZÉRT. Látjátok? alig 70 fát raktam garbagéra, meg 10-20 romos kocsit, 2--3 házat meg vasat, és már 3ad annyira fut csak. az x-ray sajnos nem bírja... ezért nem lehet nagyobb pályákat csinálni több dolgokkal. Nagy dilemma volt, hogy mi legyen, ha optimizálom, akkor kb visszaállítom a régire, és semmi extra nem lesz, így inkább megjelentettem így. sajnos nehéz az ember dolga ilyenkor. Nyugodjatok meg, a többi pálya már nem vészes ennyire.

Kárhogy mutálódott őzikék nincsenek a modban. Meg valamennyi lóvé
az elején. :roll:

Dezodor!

Két szépséghiba:
1: A Hold alacsonyabban van, mint a felhők...
2: ha már napot meg holdat raktál a modba, igazán beállíthattad volna, hogy keleten keljenek és ne nyugaton, mint az eredetiben is...

Mindenkinek: a Bar bejáratánál a kutyafalka népesebb mint volt és nem áll meg a roncs teherautó vonalában. Gyönyörűen berongyoltak utánnam az őrposzt mögé és felzabáltak az őrökkel együtt... Örültem marhamód...

Az Agroprom Sewers-ben nem mertem Strelok búvóhelyéről kifele tovább menni a laktanya felé, inkább visszajöttem az eredeti bejárat felé. Van ott valami érdekes? Először a felsznen beautóztam a laktanyába, kitakarítottam a merceket, visszaautóztam a kutató bázisra, (közben beszélgettem a katonával a tóban), kitakarítottam azt is, majd ez után mentem le.

Kérdés: hiába álltam be a kutatóbázis épületének földszintjén a legzártabb sarokba, a Blowout mégis majdnem kinyírt egy merc suitban... hova lehet elbújni előle?

Tibi":3mrcrulc mondta:
Én is átjutottam Garbage-ra, de ott még kevesebb fps-em volt, sokszor lement 5-re és 10-15-nél nem is volt több. Nem értem, hogy az a pár bokor meg fa miért ilyen gépigényes :( .

ez nálam is pot ilyen hogy pár részen szaggat

Hello....

Nincs lóvé???? még csak a roncstelep környékét túrtam fel , Agropromba át sem mentem, de már van távcsöves Obokan, 15 000 rubel..."van itt lé tesó csak csereberélni kell:-)"" kár hogy nem lehet etnikumba átmenni még a piros Moszvicsot is eladnám:-)))))))))))))))))))))))))

Garbage az nekem is 10-15FPS volt igaz én max grafikon tolom egyébként nagyon kira a mod bár egy dolgot nemértek nekem mindig átlagosan a második halálnál kifagy és kihajint az asztalra...
Bár lehet azért mert megpróbáltam 1.0005-s patchel tolni és az a problem...
Most vagyok Pripyatba szépen elrejtetted a dokumentumot dezodor nemigazán találom! :D

Ui: Méghogy nincs lóvé már 260000-am van :D

Üdv: Misi 007 :)

1.0005 patch felejtős. Ledaréltam a gépről a stalkert, majd felraktam ismét, rátoltam az 1.0004-et és a priboit. Tökéletesen jól fut, kicsit lassabban, mint eddig, de nem fagy, nem dob ki, stb...

szerintem NEM de a topic első hozzászólásában láthatod hogy vagy 1.0004
vagy 1.0005 -el müxik

Vissza
Top Alul