S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

LOL acura mi lesz veled ha bejön a jóslatom! :D
A viccet félretéve szerintem a többség úgyis 32bit alatt tolná így mindegy hogy megy-e 64biten később pedig ráértek javítani a hibát... :wink:

nálam is 32 bit-es meg szerintem a fórumozók 99,99% 32 bit-es :D

szerintem zárjunk le egy hidat ha nem adja ki Dezodor:-)))))))))))))))))

Ha így halad, áprilisig elhúzódik a Priboi megjelenése, aztán elsején közli Dezodor, hogy csak poén volt, nincs is. :D
De azért remélem hamar kész lesz. :wink:

akkor népszavazást irunk ki hogy tessék kiadni !! #B

Hát izé... ja XD Legtöbben úgyis 32-esen tolják az a kevés 64-es meg majd szerez 32-est :D Viccet félretéve siess dez mert zajong a nép :D

Jo reggelt...

Semmi jo hir nekünk csóró 32 biteseknek????? lol2

hát ha az alapjátékot nézem mennyit csúszott??????? el leszek keseredve..megszárad a ropi amit bespájzoltam, a sör meg megromlik.... :cry:

No para, ettől nem jelenik meg hamarabb.... ami már nagyon-nagyon itt van :twisted:

2óra és megy fel. estére már gépeteken lesz...

másik:

remélem a magyarosítást nem akarja senki feltenni, mivel nincs hozzá. a shoc-os magyarosítás meg nem fog ezzel menni, mert ennek teljesen új szövegrésze van, max 1-2 dialógus maradt meg.

Dehogynem. Én már alig várom hogy feltegyem hozzá a magyarosítást! :D
Az ABC Inferno moddal kompaitibilis ugye? :D :D

ja mindennel kompartiblis. főleg a magyarítással :D de rámegy az srp és amk is :D sőt még az ol mod is!!!!

najo elég a viccből. aki mergel megjárja, nemfog menni.

ok, megkaptuk gsc-től az "approved" levelet. szal teljeskörű támogatást élvez a mod. a tegnapi kamulevélért elnézést kértek, de nem tőlük volt. viszont annyit meg tudtak nézni, hogy oroszországból jöhetett, szal vmi konkurens modding team akart viccelődni. no de sebaj. a lényeg hogy minden sínen van.

Vissza
Top Alul