S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Már 2 hónapon belül vagyunk (elvileg :) ). Meg ahogy elnézem, lassacskán beindul a médiahadjárat is, mostanában elég sűrűn jöttek képek (ami egyáltalán nem baj :) ).

Februárig nem tudjuk meg a hónapot, márciusig nem tudjuk meg a pontos dátumot. 2008 tavasz, amit eddig tudunk. (Márc-ápr-máj) Nem biztos, hogy két hónapon belül van...

Én legalább annyira várom a Priboi-t, mint a CS-t. :D Nagyon zsírul megcsináltad (csináltátok) a pályákat. GSC pályadizájnjai piskóták ehhez képest.

Szia sztok....
engem inkább a Priboi S..megjelenési dátuma érdekelne:-))))))))))))

mi az a hamarabb?? mennyit kell meég aludnom?.-)))))))))))))))))) :lol:

az az igazság, hogy tegnap jelent volna meg, de észrevettünk 1-2 apróságot, így csúszik, szntem csütörtök, de akkor már inkább várok péntekig, hogy a hétvége rovására menjen a jáccás...

Sziasztok!
Tudom hogy nem alku tárgya de csütörtökön vizsgázom és este már úgysem tanulnék, lehetne csütörtöki megjelenés... :cry: Egyébként is már nagyon várja a nép és ha nem jön forradalom lesz... :lol:

igen ez jó ötlet lenne mert hétvégén sjanos suliban vagyok :cry: (csak szombaton 9-3ig )

akkor hétvégére betárazok a gép elé ropi, sör...........És hajrá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pont most kapott a gép egy uj procit, meg is lett huzva ugyhogy éleben mehet a próba !!

Nekem is jobb lenne a csütörtök mert a péntek szabad nekem 8)

És a hétvégén sokat kell tanuljak a jövöhéti vizsgákra

lassan itt a hétvége:-)))))) van már valami konkrétabb premier dátum?:-)))))

észrevettünk 1 furcsaságot. 64bites windowson eléggé nem indul el a cucc. és nem tudjuk miért... fura, mivel nekünk sima xp sp2 van, így nem tudtuk más windowson letesztelni eddig, és lássatok csodát... 64bties foson már 14ből 14x kilép indításkor :D a fene vinné el az egészet, de most komolyan! :F

Nem lehetne kirakni, hogy engyenlőre 32 bites verzió és akinek az van már tolhatná pls! lol2

Vissza
Top Alul