Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nem szégyellitek magatokat hogy ilyen baromságokat írtok? AZ autós dolog király de tényleg úgy kéne hogy ujralehessen tölteni. Talán ha meglehetne csinálni hogy a tank kinyíljon akkor az eső feltölti :roll: Meg lehetne pókerezni a S.T.A.L.K.E.R.-ekkel és még a gatyájukat is elnyerni És most kevesebb pénzt szerzünk, mert emlékszem hogy én másokkal ellentétben nem dúskáltam a pénzben de azért egy 30-50 000 rubel mindig volt a zsebemben ez elég gáz itt mint stalker. Vagyis végülis nem mert az artifactok sokat érnek viszont épp ez volt a gáz mert könnyen találtál és nem volt egy élethalál harc az éhséggel állatokkal radoaktivitással uzsorásokkal blalba. Szóval ez régi téma csak nem emlékszem az ilyenekkel mi van
Az autók benzinnel mennek, nem esővel! Amúgy tényleg jó, hogy kifogy az üzemanyag.
A pénzszűke meg az éhinség tényleg nagyot dob a hangulaton. Amikor már csak egy kolbászod maradt és nem találsz sehol kaját az feelinges. Annyit kell állítani hozzá, hogy a banditák, sima csóró stalkerek csak NAGYON ritkán dobjanak kaját. Többiek meg átlagosan, de náluk sem kell mindenkinél lenni egy éléskamrának. Meg a tradernél se legyen dugig a raktár. (Ami a redux-ban volt, az már kicsit túlzás -- cordonban, garbage-ben senki nem dobott kaját és Sidorovich sem árult csak 1-2 szál kolbászt. )
nos... lehet buta kérdés, de ha regeznék extrán 1 laopt ennek a modnak, valaki segítene 1 szép kis pofás honlapot gyártani? lenne menü is: main, pictures, download, contact, meg max fórum, amihez van csomo ingyenes phpbb forumstuff.
dezo
én spec nem tudok segíteni de történetesen az egyik legjobb barátom grafikus és webdesigner
biztos vagyok benne h meg tudnám füzni őt erre a kis projektre barátilag :wink:
ez egyébként Duke Nukem Forever szállóigéje doom 3-hoz csak lopták (ha egyáltalán mondták ahhoz lol2 ) dezodor én egy igényes szart tudok csinálni fórummotor miegymás az megy egyre szebb oldalakkal bővítettem már népes extra tárhelyeim kinézetét de azt hiszem tudásom így is egy pmfmpm-el ér fel. (na az vajon mi? )
dezodor, még mindig a bugokat javítgatjátok? A CS előtt ki fog jönni? Nehogy késő legyen, mert ha a CS előtt 1 héttel vagy utána adjátok ki, szerintem már nem fogják annyian kipróbálni, mert egyből rááll mindenki a CS-re...