S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

nem szégyellitek magatokat hogy ilyen baromságokat írtok? :D AZ autós dolog király de tényleg úgy kéne hogy ujralehessen tölteni. Talán ha meglehetne csinálni hogy a tank kinyíljon akkor az eső feltölti :roll: Meg lehetne pókerezni a S.T.A.L.K.E.R.-ekkel és még a gatyájukat is elnyerni :D És most kevesebb pénzt szerzünk, mert emlékszem hogy én másokkal ellentétben nem dúskáltam a pénzben de azért egy 30-50 000 rubel mindig volt a zsebemben ez elég gáz itt mint stalker. Vagyis végülis nem mert az artifactok sokat érnek viszont épp ez volt a gáz mert könnyen találtál és nem volt egy élethalál harc az éhséggel állatokkal radoaktivitással uzsorásokkal blalba. Szóval ez régi téma csak nem emlékszem az ilyenekkel mi van :)

Az autók benzinnel mennek, nem esővel! :D Amúgy tényleg jó, hogy kifogy az üzemanyag.

A pénzszűke meg az éhinség tényleg nagyot dob a hangulaton. Amikor már csak egy kolbászod maradt és nem találsz sehol kaját az feelinges. ;) Annyit kell állítani hozzá, hogy a banditák, sima csóró stalkerek csak NAGYON ritkán dobjanak kaját. Többiek meg átlagosan, de náluk sem kell mindenkinél lenni egy éléskamrának. Meg a tradernél se legyen dugig a raktár. (Ami a redux-ban volt, az már kicsit túlzás -- cordonban, garbage-ben senki nem dobott kaját és Sidorovich sem árult csak 1-2 szál kolbászt. :D)

nos... lehet buta kérdés, de ha regeznék extrán 1 laopt ennek a modnak, valaki segítene 1 szép kis pofás honlapot gyártani? lenne menü is: main, pictures, download, contact, meg max fórum, amihez van csomo ingyenes phpbb forumstuff.

előre is köszi,.

dezo
én spec nem tudok segíteni de történetesen az egyik legjobb barátom grafikus és webdesigner:)
biztos vagyok benne h meg tudnám füzni őt erre a kis projektre barátilag :wink:

ha érdekel a dolog dobj meg egy pü-vel

Dezoror...

meg tudsz örvendeztetni valami közeli időponttal megjelenés téren?.-))))) :D

Coming soon, when its done!

ps.: tényleg nem kell már túl sokat várni.

ez egyébként Duke Nukem Forever szállóigéje doom 3-hoz csak lopták (ha egyáltalán mondták ahhoz lol2 ) dezodor én egy igényes szart tudok csinálni fórummotor miegymás az megy egyre szebb oldalakkal bővítettem már népes extra tárhelyeim kinézetét de azt hiszem tudásom így is egy pmfmpm-el ér fel. (na az vajon mi? :D )

Ez John Carmack szájából hangozott el, ez az ő szállóigéje, attól még használhatták a DNF-re is.

Annyira szépen néz ki a nappal meg a virágokkal az egész, hogy lehet visszateszem majd DX8-ba a grafikát és inkább legyen 50 fps-em mint 25 <:D> .

A Bar-os tábla jó lett :D eljen .

dezodor, még mindig a bugokat javítgatjátok? A CS előtt ki fog jönni? Nehogy késő legyen, mert ha a CS előtt 1 héttel vagy utána adjátok ki, szerintem már nem fogják annyian kipróbálni, mert egyből rááll mindenki a CS-re...

Vissza
Top Alul