fegyvereket kaptam kanyhalostól, szal azokat nem babráltam, állítólag jók, ezért itt is jók lesznek. a ruhákat babráltam, 1 idő után elkopnak, és venni kell újat, nem tom ez benne van-e az ol-be, bár volt róla szó, mert ajánlottam, hogy érdemes beletenni (szntem fokozza a realizmust). Aztán mi van még... dezodor 1 főellenség (jajj) a játékban, fel kell rá készülni, mert elég jó társaság védi őt, aztán az élete is alig fogy, szal bele kell táplálni pár tonna olmot.
az autókbol fogy az üzemanyag, szal nem örökéletek azok sem, elvégre így is realisztikusabb. otthagytak 1 kocsit, akárhogy, sosem fogod tudni hogy van-e nafta benne vagy nincs, aztán ha van, mégy vele amig megy és kész. amúgyis sokan nem szeretik a járműveket, mert jobban preferálják a gyaloglábat.
raktam be ilyen apróságokat, hogy cigi, nemtom mér, de viccnek jó, ha elszivsz párat, akkor kifulladsz, és alig birsz futni..meg ilyen hülyeségek.
mi van még.... hm. mostmár alvás közbe nem fogunk éhségtől elhalálozni, ezt javítottam, mert idegesítő volt
hirtelen nem jut más eszembe, kérdezzetek, aztán válaszolok.