S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

:D azok régi képek, misi007 csinálta tesztelés közben. Azóta már javítottam sokat rajta, pl ezen még nincsenek fák, meg házak, és egyéb dolgok a pályákon. Az újban már vannak.

majd készül azokról is képcsomag.

Nekem ez a sok fa tetszik nagyon. :) Amúgy az ALife be lesz kapcsolva benne? Mert az OL modban be van és néha annyira beszaggat, hogy félelmetes. :( Minimum grafikán is iszonyat lassú, pedig más modokkal (pl. redux) vagy vanillán tök szépen fut. Szóval másra nem tudok tippelni, csak hogy ettől lassul.
Az is igaz, hogy nagyon kéne még egy kis ram, mert 768-cal kínszenvedés, de a DDR1-esek drágák. :)

itt nem lesz csak minimálisan vettem ki 1-2 scriptelt útvonalat, persze csak olyan helyről ahol nem okozhat gondot, és nem törheti meg a sztorilájnt.

--------------------------------------------------------
volt 1 angol tesztelőm, egyből elszúrta a játékot még az elején, mivel nem olvasta el a readme-t nem tudta mivan, sőt a pda-t se olvasta el :F és így kezdéskor lelőtt pár katonát, és jött mailozni hogy ezek nem lőnek vissza? meg túl könnyű így mer már van ak-m és senki nem bánt? :D nos ilyenkor szoktam a hajam tépni, mivel a military friend, jó hogy nem bántja, csak lusta volt utánanézni hogy miről is szól a dolog. Viszont hogy ne lehessen ily módot csitelni, hogy lelőnek pár military-t és megvan az első felszerelés, ezért belőttem, hogy a military barátjai (pl duty meg lonerek) viszont már legyenek ellenségeid akár 1 katona lelövésével is, így viszont kb kezdheted elölről. Tessék figyelni :) jobb ötletem nincs. Remélem itt ilyen gondok nem lesznek. Elhiszem hogy eddig nem így vót, és szokatlan a helyzet, de meg lehet szokni :)

és még a clear sky előtt letölthető lessz ?? :wink:

jujj de ronda volt az a hínár az első képen :D Persze az alapból ott van :) És ha kérnéd nem lehetne egy kis könyizés után az Xray engine 1.5-el feltúrbozni a "kis" modot? :D Egyébként király csak most hogy ismét vagyok ismét szólnék hogyha nem lesz magyarul kiadás előtt lefordítom gyorsan ha gyorsabb megoldás nincs. Mivel ez külön mod legjobb tudomásom és eszem szerint nem kell hozzá a magyarítás mivel nem használja azokat a párbeszédeket. Vagy nem vagy mi? :)

amiket a képeken látsz, azok mind újak, nem poénból csinálom a screenshotokat :) (azok az objectek, fák, autók, emberek, fű szél víz tűz eddig nem volt ott, bármi...)

a magyar fordítást magamra vállalom, mert nem vagyok hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy összemerik majd mergelni a már kintlevű magyarosításokkal a priboit. Ezt nem isl ehet majd mergelni, mert creative commons licensz védi és ugyanakkor, minden létező fájlba ami az eng mappába van beleírtam, vagy átírtam. Nos nem lesz 1xű munka, és nem biztos hogy a megjelenésig kész leszek a fordítással, de lesz fordítás.

EDIT:

na akkor legyen 1 kis videócska, ahogy az első lépéseinket megtesszük a zónában:

http://www.youtube.com/watch?v=IzUv6jPFPOg

1. nem lesz ilyen felszerelés induláskor, vicces is lenne :D (csak teszteléshez van)
2. azért sötét a videó, mert épp reggeledik (06:50)
3. satöbbi

na azért király :) Egyébként nem akartam mergelni mert mint azt sejtettem nem is lehet :D De akkor megnyugodtam(nagyjából)

Most nézegettem megint a videókat. Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy ha egy törpe fenyőfának gyorsan nekihajtasz kocsival az elrepül. ^^
Ez tök realisztikus viselkedés. A remegés is. Nekem bejön. :wink:

Ja még egy kérdés: a fegyverek sebzése, ruhák védelme melgesz babrálva? Mert ami az OL modban van az nagyon nagyon jó beállítás. Szerintem még a reduxnál is jobb. :D De ha nem, hát nem... Azt talán ki lehet majd cserélni, ha mást nem is. :roll:

fegyvereket kaptam kanyhalostól, szal azokat nem babráltam, állítólag jók, ezért itt is jók lesznek. a ruhákat babráltam, 1 idő után elkopnak, és venni kell újat, nem tom ez benne van-e az ol-be, bár volt róla szó, mert ajánlottam, hogy érdemes beletenni (szntem fokozza a realizmust). Aztán mi van még... dezodor 1 főellenség (jajj) a játékban, fel kell rá készülni, mert elég jó társaság védi őt, aztán az élete is alig fogy, szal bele kell táplálni pár tonna olmot.

az autókbol fogy az üzemanyag, szal nem örökéletek azok sem, elvégre így is realisztikusabb. otthagytak 1 kocsit, akárhogy, sosem fogod tudni hogy van-e nafta benne vagy nincs, aztán ha van, mégy vele amig megy és kész. amúgyis sokan nem szeretik a járműveket, mert jobban preferálják a gyaloglábat.

raktam be ilyen apróságokat, hogy cigi, nemtom mér, de viccnek jó, ha elszivsz párat, akkor kifulladsz, és alig birsz futni..meg ilyen hülyeségek.

mi van még.... hm. mostmár alvás közbe nem fogunk éhségtől elhalálozni, ezt javítottam, mert idegesítő volt :)

hirtelen nem jut más eszembe, kérdezzetek, aztán válaszolok.

cigit csak unatkozásból tettem vissza, mer eredetileg is volt, meg ugye sokan cigiznek (én nem) de pl majd ha a kisgyerek tolja, és látja hogy a bácsi elfárad a játékban a cigitől meg az élete is fogy ... akkor talán :D najonem

csak úgy.

Ezazz, tegyük még bele a rászokást, a függőséget és a tüdőrákot :DD Utóbbihoz lehet tudok textúrát adni :D

Vissza
Top Alul