S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Szevasztok..mi hir a Priboi storyról? megjelenés?.-))))

itthon vagyok, szal reggel csinálom tovább... remélem jutunk is valamire. egyenlőre még szépítek 1-2 pályát, közbe darius koma a hangokat javítgatja, és barin meg natvac koma pedig a kisebb bugokon elmélkedik. remélhetőleg hamarosan minden jau lesz...

az a rosz, hogy nem találok bugot... pedig higyjétek el nagyon keresem. apróságok akadnak, pl az időjárás még vicces kicsit. ha azt akarom hogy forogjon az ég meg a nap is, akkor elromlik az egész, és behülyül. szal azt szntem hanyagolom, remélem nem nagy para.

de lesz... csak nem forog az ég közbe, mint azt mostanába sok modba láthatjuk... óránként 15fokkal fordul és így körbejár , de a nap akkor nem esik olyan helyekre ahol most kell hogy legyen :F

Dezodor....
idén még sikerül kidobni?? feltettem az Obliviont..csak sajna a párbeszédeknél minid kidob..már Sidorovicsnál is

:cry:

persze, az ünnepek között lesz kirakva... mert akkor mindenki ráér és jókedvű :D

pár képecske:

7.jpg

5.jpg

9.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

half_done.jpg

nem akarom belaggolni a fórumot, szal holnap visszaállítom síma linkre :) addig meg lehet nézni 1000rel.

Tényleg szép!
Az élet utat tör magának a sugárzás után is ez szerintem realisztikusabb mint a kopár táj!

Vissza
Top Alul