S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

szntem nemtom. lenne értelme? mivel priboi is 1 freeplay mod, mivel elejétől kezdve azt csinálsz amit akarsz... (nem muszály a küldetéseket felvenni... ) és végülis a free play modra épül, szal nem tudom lenne-e értelme azt továbbvinni.

Szerintem lenne. A Priboi az azért egy egyedi mod lesz, mivel eléggé megváltozik a játékmenet a történet meg minden a simához képest, és a simában is jól mutatnának ezek a dolgok :wink: . De te tudod

Ó nagy Dezodor guru :-))) mikorra várható kb. a hőn áhitott mod megjelenése?:-))) :D

folyamatosan tesztelem, most is épp, csak beléptem szétnézni.
tegnap végigtoltam, nem volt gond, viszont ma még addoltam pár objectet kailnirisnek köszönhetően, így még frankóbban néz ki... esc-en nálam igencsak belassul highon, de neekm amúgy is fos a gépem, szal ez nem mérvvadó :F

remélem hogy ma este ki birom rakni, de ez most 1ik lengyel ismimen múlik, ugyanis átírja a questeket 1 picit... de még nem jelzett vissza... valójában 2 napja rá várok :F

már leírtam régebben, pár oldallal visszább... többnyire dokumentum keresősdi, vagy egyéb tárgy. a fő cél az összes cucc megtalálása, mert anélkül nem tudod végigvinni a játékot, már ha akarod, mivel nincs megkötés, free play van elejétől kezdve...

Nem akarok türelmetlen lenni, de megjelenik ma a priobi? mert tükön ülök, már az asszony is nevet rajtam! :lol:

ma tuti nem, mert még nem kaptam vissza a küldetéseket... 1ik arc csekkolja, meg javítja a hibákat... én is ki akartam tenni, sőt még tegnap, de így alakult :F viszont hátha holnap sikerült összetákolni. nagyon remélem. ha nem akkor viszont csak a héten valamikor :(

Várjuk , várjuk !!!!!! ......párhuzamosan nyomom a Crysist, COD 4-et de szeretnék már visszatérni a jo öreg csernobili körzetbe:-))))) Hajrá Dezodor.................. :lol:

szerintem ezzel sokan vagyunk így, hogy sok midnent kiprobáltunk már STALKER óta,de azért a STALKER az mindig kedves marad a szívünknek :D hajár dezodor!!!!

És így oké? Mert akkor megcsinálom így a többit is, csak az a baj, hogy csak este érek rá. Annyi ötletem van, és olyan kevés az idő :cry:

nemtom, lehet inkább visszateszem a régi "átjárható" fákat. mert pl az npc-k fel tudják borítani őket... és ha kiteszem a modot, akkor jönnek a nyavajgások, hogy "deee felborult a faa, és az méé van??" stb :D

de pl írtam 1 mailt, a vetrogenerátort meg tudnád ilyenre csinálni? az már kész ogf, benne is van a gamedata\meshes\phisics\decor mappába. a fák is végülis mehetnek ilyenbe, meg a villanykarók is, aztán majd lesz valami :D nemtom de ez már az engine hibája... erről mi nem tehetünk.

Vissza
Top Alul