S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

johát az Oblivion meg a FarCry-t nem egy vagy két meber csinálta hanem egész cégek...
Dicséret dezodornak hogy így összehozta, hogy azon megy a vita melyik a jobb az amit több 100 ember csinált vagy az amit 1...

Nincs semmilyen vita :F nyilvánvalóan az a jobb amit a cégek csináltak :F

még 1 szó a sky-ról és törlöm a hsz-eket. elégvolt már. ilyen lesz és kész.

másik:

rájöttem hogyan lehet visszatenni a szintén kivett járműleírásokat:

http://chernobyl.extra.hu/vehicles.zip (pár kép)

példa:

vehicle_descriptions.jpg

a leírásokat természetesen wikipediáról másoltam be, mert az hiteles információt tartalmaz. Ja azért Siro bácsi is írt 1-2 járműhöz... hehe

apropó:

a teherbírásunk maradjon 50kg és 60nál heló, vagy emeljem? vagy csökkentsem? nem akarok irreális méretet adni, szntem az 50 kiló is sok már :D (én szntem a hátamon nem bírnék elvinni 50kg-t)

Sziasztok!
Az én véleményem, hogy legyen 50 kg, a nyolcvan már gázos nem túl élethű. Persze ez csak egy játék! :lol:

Metro":1zsbqs6x mondta:
Legyen 80kg sztem.

Sok.
Az 50-60 közelebb van a realitáshoz, ellenben a játékban néha bosszantóan kevés.
60-70-re tettem a magamét. 70-re már nem tud mozdulni...

Hátizsákban cígölve a 25 is sok egyébként, egy jó túrazsákban, gondosan elpakolva, kiegyensúlyozva (de akkor nem kapod elő belőle a fegyvert olyan könnyen), kb 40-et el lehet vinni, futás nélkül. Azaz az 50 kg ősszterhelés kb igaz, csak nem rohangálsz vele. 40 kg már nagy tehetetlen tömeg ahhoz, hogy futás közben pl befordulj a sarkon...

50-60 az normális. 60 fölött elveszti a hitelességét az egész...
ahoz képest hogy a játék fps, meglehetősen reális, végülis minen megtörténhet ami a játékban van (mégegy robbanás, lepukkant épületek, stalkerezés, kereskedés) egyedül a mutánsok nem tul reálisok habár kitudja?:D szal ahoz képesz egész reális a játék ne rontsuk el ilen aproságokkal hogy 80 kiloval sprintel a hátán mint valami olimpiai futo... :F

MIÉRT? A mutánsok, meg az anomáliák meg az artifactok azok talán hitelesek? 80kg sztem fos az egész, ebben ugyanannyi szörny lesz, mint a freeplay modban, meg blowout is lesz, szal igencsak fel kell pakolni lõszerrel meg mindennel. 50kg-al a freeplay mod is mocsok, de nekem mind1, akármennyi lesz, én úgyis átírom magamnak 80kg-ra.

nos arra jutottam, hogy marad az 60kiló. annyi hogy 60 kilót még tudunk vinni, de 65nél megáll a karakter. aztán majd mindenki editálja magának ahogy akarja...

más:

napfelkeltés videó teszt: http://www.youtube.com/watch?v=O2qM8-kbyhM

van 1 kis gubanc a moddal, ugyanis ha van nap, akkor darkvalley tönkremegy. nem tudom mér, mármint nem úgy megy tönkre, hogy kilép.... hanem kiír 1 hibát és onnantól kezdve az ajtók az x18ban nem működnek... fura. Szal nem tudom mi legyen. Nekem nagyon tetszik a nap, főleg ez a napfelkeltés színbeállításosság, de jó lenne ha működne is a labor, mert az ajtókat lezártam, és kód kell hozzá... nah majd mérlegelek. Hátha sikerül megoldani hogy menjen a 2 együtt....

Ahogy közeledsz a reaktorhoz lehetne egyre borongósabb, komorabb, vészjóslóbb, pokolibb.

Vissza
Top Alul