S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Kipróbáltam az npc nem tudják felborítani! Sőt tulajdonképpen mindent kibír még a robbanást is.

akkor itt az lesz a baj, hogy nem pontos a spawnolásom... mármint van ahol a fa picit mélyebben van, van ahol picit magasabban... sajnos a domboldalba meg kell ültetni 1 kicsit, mer különben alá lát az ember a törzsnek :D

yantárba történt az eset, amikor 1 ecolog harcolt a zömbikkel, és be rohant a fák közé, azok meg mint ha zóderrel nyomult volna elkezdtek repkedni szét :D aztán 1ik fa kiütötte a ecologot. vicces volt.

viszont ha maradunk ennél a verziónál, akkor tudnál 1-2 amolyan fát is haxolni? (ami nem fenyő de ilyen nagy szétterülő lombkoronás) meg 1-2 halott fát (amin nincs levél semmi se... pl ami radaron van)

Ok. Este megnézem, hogy lehet bizonságosan letenni ferde felületre.
A szélkerék az gáz. Majd kitalálok valamit neki.

okés, tenkes!

viszont én most elmegyek hosszú útra. majd hétvégén leszek 1-2 órát, de hivatalosan csak jövő csütörtöktől :(

remélem hétvégéig sikerül valamit kitalálni, mert akkor akarom a modot megjelentetni.

üdv mindenkinek...

húú, már majdnem annyira várok a módra mint akkoriban a játékra :lol: alig várom már hogy kipróbáljam :wink:

az egyetlen és utolérhetetlen Priboi sztori :D lehet hogyha nagyon jo lesz akk megveszi tőled a gsc és kiadják majd tokkal meg utmutatoval :F

javítgatjuk a bugokat, mert akadnak... nem akarom úgy kiadni, hogy legyen akár 1 komoly bug benne... szal ezért csúszik ennyit. a teszterek már 1hete gyűrik, kapom is a reportokat rendesen. sok hiba csak abból adódik hogy nem az eu-s verziót használják, hanem a német vagy francia vagy egyéb... de majd megoldják. viszont sokat segítenek, mivel nekem nincs időm manapság tesztelni... tudjátok a suli :(

igen egyetem azt ne kérdezd hogy milyen szakon van....

addig örüljön az ember ameddig nem egyetemsita :wink:

jó dolog a pedig. szabadság, ivás, picsák, bulik, kötetlenség, felelősségérzet növekedése :D vizsgák, mákok, jó arcok stb

Á... összehasonlíthatatlan. Egyetemen (többnyire) úgy néznek rád, mint egy emberre, nem úgy, mint egy szaros kiskölyökre. És ez alapvetően megváltoztatja az egésznek a hangulatát. ;)
Na meg nincs minden héten 5 dolgozat, 66 házi feladat stb. bevett szívatási forma. :P

nos igen minket is megpróbálnak megtörni a dogákkal meg hasonlokkal, de nemtudják elmulasztani azt h a fél iskola suliu után beveszi magát a helyi kocsmákba néhány tanárral együtt.... pedig a mi iskolánk országos második vagy első érettségi átlagban vmi 4,9 körül van de az tuti h jo sok...
valamivel kompenzálni kell a tanulást...

Vissza
Top Alul