S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Dezodor!

Több helyen is olvastam, hogy a level changereket rostokban és a bar-ban odébb raktad, de ebből nem észlelketem semmit a freeplay modban. Ott vannak, ahol eddig.

Ellenben rájöttem, hogyan lehet feljutni a Yantar felé vezető "tüzes alagút" fölé a vasúthoz. Ahol a wild territoryba át lehet menni, a bár felől, van egy teherautó, utánna két fém konténer, jobbra. Ezek mellett két betonlap kupac. Itt fel lehet ugrálni a csőhídra, ami visszafelé megy a bejárathoz. Onnan meg a tetejére annak a "kapunak", min át be lehet jönni a bár felől. Nem lesz "szintváltás", de ha leugrasz nem tudsz a kapun ismét visszamenni, mert az a fém konténer, ami normálisan jobbra van a "kaputól", most benne van. A bárhoz se lehet visszamenni, van egy "üvegfal", ellenben kívülről körbe lehet járni a Wild Territory-t. Visszajutni az ebből az irányból hiányzó falakon át lehet...

Saga!

bezony az kimaradt mert volt 1 bug, és a régebbi biztosjó spawn került vissza, és sajna elfelejtettem újra áttolni a changereket, nem veszitettél sokat, kb összességébe 1km-nyi gyaloglást :)

Nekem az amúgyse teccett, jobb a difólt :lol:

Hiztok

Tökjólenne elkezdeni végre a Stalkerrt de nemtudom mert szarakodok a modokkal :o A súlylimites mellé akarok még olyat amiben olcsobbak a cuccok.Asszem találtam 1 párat de azok a játék betöltésekor kilépnek a játékból.Semmi hibaüzenet csak kilép.Most felrakom még a trader modot és gyüjtögetni fogok mindenféle retket és eladom. :x

Ezt a freeplay modot honnan lehet letépni?

mans":31yj9ycq mondta:
Hiztok

Tökjólenne elkezdeni végre a Stalkerrt de nemtudom mert szarakodok a modokkal :o A súlylimites mellé akarok még olyat amiben olcsobbak a cuccok.Asszem találtam 1 párat de azok a játék betöltésekor kilépnek a játékból.Semmi hibaüzenet csak kilép.Most felrakom még a trader modot és gyüjtögetni fogok mindenféle retket és eladom. :x

Ezt a freeplay modot honnan lehet letépni?
jaj de szépen irsz te istenem lol2
dezodor mik hiányoznak még ugy nagyjából nagyon játszanánk már vele mint gondolod(bár most nincs is fent a Stalker és ugy el vagyok havazva, hogy nade nem ez a lényeg.) Szóval? A "ződ fűűű" az nagyon jó lesz de legyen akkor "zőőőd faaaa" is meg "zőőőd embereeeeek"... :D

hogyis mondajm ez 1 kicsit dúrván néz ki még szélerőmű is lessz 8)

a mini szélerőmű az azért lesz, mer ugye levágták a villanykarókat... mondta is Sid az origi gaméban kezdéskor... nos én csináltam áramot 1ik házba, és kicsit hülyén nézne ki, hogy hunnan van az áram...

sajna minden ilyen szintű dolog 1enlőre csak álom marad. pedig mindent vissza tudnék rakni, villanykarók, házak, esetleg erdő vagy város.... DE az a ****va sdk konverter nem müxik, és minden átkonvertált modell korrupt lesz, és elszáll vele a játék. tiszta gyász, ezért késik annyit a mod, de a hétvégén kiteszek 1 limitált verziót, amit nem lehet végigvinni, mert pl dark valleybe nem lehet bemenni... meg még 1-2 pályára, ami nincs kész.

ha már láttad a béta sdk-t akkor látod benne a rawdata mappát. nos az televan objektekkel, amik már készen vannak, csak annyi lenne, hogy átnyomod ogf-be és bespawnolod és kalács. DE a konverter elszúrja, akárhogy próbálom, már idegroncs leszek tőle.

áh akkor már nem lenne nagy durranás :F mer most még kb senki nem foglalkozik vele, de amint kijönne, egyből rákapna mindenki, és sorra jönne ki az új pálya meg modelltenger.

bár így lenne :F

Vissza
Top Alul