S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story (új sztorimód)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
a végén lehet csinálok egy bakivideót :F

pl: megyek oda a kommanderhez, erre ő lefekszik és horkol, pedig már ott álltam előtte, és nyomtam volna az F-et

másik: jönne értem a helikopter, erre nemszáll le, hanem továbbmegy :D

stb

ő dezodor, egy fontos dolog. Beleakarod tenni a kimardt szörnyeket? Mert ha igen akkor csak zombikat mert azok nagyon jól viselkednek és a hülyeség sem akadály mert zombik :) és lehet már akkor lelőni a varnyúkat?

burerek is jol viselkednek, nagyrészt... szntem nembántom őket. elférnek. a varnyúk még mindig nemhalnak meg, csak gránáttól... nemtom mér

a többi (GONDOLOK ITT FŐLEG AZOKRA A CHIMERA ÁÁÁÁÁÁÁÁATOKRA :D)
akkor nem lesz benne? életem mentenéd meg. Olyan jól szórakozok Solve the MOnolith's Secretben a zombikkal de a chimera-k meg teleprotok meg hogy minent lehet venni az zavar. Alapból persze egy tradernek mindennek lenni kell. Csak igy nagyon átláthatatlna. Kéne különj ammo, weapons, suits fül csaknem lehet. De sebaj .
(jók a szmájlik POWNED!!! #B )

ebben nem lesz tréder mod, mer hülyeség :D a pripjat-os tréder majd árul dolgokat, a többi normál marad.

más: most elakadtam 1 szinten megint. irtam is gsc-re, hogy tapasztalt modder segítsége kell, mert küldetéseket valahogy bele kéne operálni a játékba... :F mer oké hogy leírtam a pda-n a köszöntő szövegbe, de azé vagányabb lenne, ha a tasks részlegbe jönne a csipogóval ...

Az biztos. És ha lehetne betenni akkor csinálhatnál pár + küldit bár talán könnyebb lenen megtanulnom és segíteni ezel az aprósággal amig te foglalkozol a lényeggel. De mivel a megtanulás esély csekély, a kétfelé dolgozás pedig nem szül mindig eredményt egyszerűbb ha szépen leülök a s.ggemre és ivárom a modot. lol2 lövés1
(POWNED!!! #B )

Trader mod szerintem is hülyeség, a Zónában szegénységet kéne csinálni és nehezen hozzáférhető turbós fegyvereket.

Az megoldható, hogy te magad tudd megjavítani a fegyvert?

dezodor":10o2eauj mondta:
most elakadtam 1 szinten megint. irtam is gsc-re, hogy tapasztalt modder segítsége kell, mert küldetéseket valahogy bele kéne operálni a játékba...

Az nem elég hogy átírod a sima sztori szövegeit az újakra?

hja, hiába íronám át, akkor is megkapod pda-ra hogy beszélj foxxal... stb. és akkor már aktiválja a sztorilájnt. nos ilyen már nincs szerencsére :D mostmár csak a saját kitalált küldiket kell beolvasztani a gammába.

pYura":1bofwgto mondta:
Az megoldható, hogy te magad tudd megjavítani a fegyvert?
Sőt továbbmegyek: fegyverpucoló szerszámokkal lehetne tiszítani viszont minden tisztítás után azok használódnának :wink:

hát ha az megoldaható lesz akkor a saját alvás is. A kettő nagyon hasonlít egymásra.
(egyébként nem tudom, valami gomb kéne még oda amivel bejönne a javító "pult". Persze ha először csinálod ne várj 100%-ot aztán majd beeljössz.) Hé ez jó lenne remélem meg lehet majd valahogy csinálni! :D

nos itt 1 újabb kép:

ugye új sztorihoz nem árt új menü....
ss_zoxfeld_07-17-07_18-33-35_(mainmenu).jpg

én nem fogok az tuti :D elég volt 1x leírni... amúgymeg kb mindenki tud már angolul... kb 91 óta minden suliban kötelező tárgy

Most lenne 1 fontos kérdésem 1-2 küldivel kapcsolatban... nos muszály elárulnom legalább nektek, úgyse csak ti fogtok vele játszani :D

Van 1 olyan ötletem, hogy pl dark valleybe a kódokat megváltoztatom... muszály pedig bejutni mer ott is vannak doksik elrejtve.

1ik helyen a kódos ajtó környékén lenne elrejtve 1 doksi,amiben ez állna:

xy vagyok , stb stb a kódot megváltoztattam felsőbb utasításra stb stb.. és elrejtettem 1ik ftp szerveren. az usernév: akármi a kód pedig: azt csak 1 őrült tudhatja....

ekkor jön a gond: mi a kód? :D "csak 1 őrült tudhatja" -fejtörőnek jó :)

A megoldás: a crazy stalker a military warházon!!!! elmennél oda, ott 1 másik doksi: benne a kód... ekkor jönne a vicces rész!

alt+tab windózba... total commander elindít, vagy egyéb. és csatlakozás az ftphez (előre csinálok úvén vagy extrán) és ott lenne 1 txt amiben meglenne a kód adva kis körítő szöveggel... aztán vissza a játékba, kód beír, ajtó kinyílik, és mehecc tovább....

erre lennék kíváncsi, hogy ez az ötlet szerintetek milyen? 1ik haverom szerint inkább maradjak a játékban, de ez szntem jó lenne 1 fejtörőnek, és a játék bírja is az alt-tab-ozást, szal nem lenne komolyabb gond belőle... asszem. véleményeket minél előbb pls!!!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul