Most lenne 1 fontos kérdésem 1-2 küldivel kapcsolatban... nos muszály elárulnom legalább nektek, úgyse csak ti fogtok vele játszani
Van 1 olyan ötletem, hogy pl dark valleybe a kódokat megváltoztatom... muszály pedig bejutni mer ott is vannak doksik elrejtve.
1ik helyen a kódos ajtó környékén lenne elrejtve 1 doksi,amiben ez állna:
xy vagyok , stb stb a kódot megváltoztattam felsőbb utasításra stb stb.. és elrejtettem 1ik ftp szerveren. az usernév: akármi a kód pedig: azt csak 1 őrült tudhatja....
ekkor jön a gond: mi a kód?

"csak 1 őrült tudhatja" -fejtörőnek jó
A megoldás: a crazy stalker a military warházon!!!! elmennél oda, ott 1 másik doksi: benne a kód... ekkor jönne a vicces rész!
alt+tab windózba... total commander elindít, vagy egyéb. és csatlakozás az ftphez (előre csinálok úvén vagy extrán) és ott lenne 1 txt amiben meglenne a kód adva kis körítő szöveggel... aztán vissza a játékba, kód beír, ajtó kinyílik, és mehecc tovább....
erre lennék kíváncsi, hogy ez az ötlet szerintetek milyen? 1ik haverom szerint inkább maradjak a játékban, de ez szntem jó lenne 1 fejtörőnek, és a játék bírja is az alt-tab-ozást, szal nem lenne komolyabb gond belőle... asszem. véleményeket minél előbb pls!!!