Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
taps1Mpytyu":2titx8x0 mondta:És a legtetejére mondjuk mehetne a NO WAREZ felirat hehe![]()
Crayon":5noh4dy9 mondta:Front:
![]()
Back:
![]()
Véleményeket várok...
RUSSIANBOY":3jpt7jv7 mondta:Nekem tetszik.Bár ugyse lenne rossz hogy elől lenne a STALKER:Shadow Of Chernobyl felirat.Szerintem mind a két változat király lenne.Annál amelyiknél az elején lenne a STALKEr:Shadow Of Chernobyl felirat annak a hátuljára lehetne az Erőmű képét rakni vagy pedig az elejéne az erőművet és alá hogy STALKER vagy pedig egy bazi nagy sugárzás jel és abban hogy STALKER.Nekem ezek az elképzeléseim vannak.Szerintem igy is kira lenne aki FAN és elnyeri a tetszését ugyis megveszi.Csak mondjuk aki jol tud rajzolni előbb megrajzolhatná egy papirra a polot és rá ezeket és akkor nem kell talán feleslegesen olyan polokat kihozatni mert hátha nem jön be.Viszont ha lenne rola rajz ahogy kinézne.....én sajnos rajzban nem vagyok tul jo![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.