S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kész is van a fejlécben :) ha kell külön a felirat szeritem kérd el tőle. :wink:

egyenlőre az előnézet kedvéért kiloptam a fejlécből köszi.
én egy ilyenre gondoltam.
kituzo.jpg

vagy lehetne olyat, hogy a háttérben jobbról a magyar zászló, balról egy staker feje.
vélemény?

Jól néz ki, csak talán tényleg zsúfolt egy kicsit. Sötétebb háttéren egyértelműbb (fehérebb) betűkkel talán jobban mutatna. Meg szerintem a webcímet sem nagyon kell ráírni, felesleges. Aki keresi, úgyis megtalálja a fórumot.

Gondolkodtam még egy olyanon is... "Nézz meg jól! ÉN megvettem!"

Egyenlőre pólóügyben csönd van amint lesz fejlemény rögtön kiírom.
Addigis jó bolyongást mindenkinek...

Jó 5letnek hangzik .. Nem lenne semmi .. Pesten ijenben flangálnék tavaszi szünetben :D

Crayon":5noh4dy9 mondta:
Front:
front_preview.jpg

Back:
back_preview.jpg

Véleményeket várok...

Nekem tetszik.Bár ugyse lenne rossz hogy elől lenne a STALKER:Shadow Of Chernobyl felirat.Szerintem mind a két változat király lenne.Annál amelyiknél az elején lenne a STALKEr:Shadow Of Chernobyl felirat annak a hátuljára lehetne az Erőmű képét rakni vagy pedig az elejéne az erőművet és alá hogy STALKER vagy pedig egy bazi nagy sugárzás jel és abban hogy STALKER.Nekem ezek az elképzeléseim vannak.Szerintem igy is kira lenne aki FAN és elnyeri a tetszését ugyis megveszi.Csak mondjuk aki jol tud rajzolni előbb megrajzolhatná egy papirra a polot és rá ezeket és akkor nem kell talán feleslegesen olyan polokat kihozatni mert hátha nem jön be.Viszont ha lenne rola rajz ahogy kinézne.....én sajnos rajzban nem vagyok tul jo:):)

Így is jó ez .. hát még hogy NO WAREZ meg ÉN megvettem .. Naon kafa lenne eljen

Man made Hell ... You can change it! STALKER :D

RUSSIANBOY":3jpt7jv7 mondta:
Nekem tetszik.Bár ugyse lenne rossz hogy elől lenne a STALKER:Shadow Of Chernobyl felirat.Szerintem mind a két változat király lenne.Annál amelyiknél az elején lenne a STALKEr:Shadow Of Chernobyl felirat annak a hátuljára lehetne az Erőmű képét rakni vagy pedig az elejéne az erőművet és alá hogy STALKER vagy pedig egy bazi nagy sugárzás jel és abban hogy STALKER.Nekem ezek az elképzeléseim vannak.Szerintem igy is kira lenne aki FAN és elnyeri a tetszését ugyis megveszi.Csak mondjuk aki jol tud rajzolni előbb megrajzolhatná egy papirra a polot és rá ezeket és akkor nem kell talán feleslegesen olyan polokat kihozatni mert hátha nem jön be.Viszont ha lenne rola rajz ahogy kinézne.....én sajnos rajzban nem vagyok tul jo:):)

hó hó hó... ötleteim nekem is lennének de korlátok is vannak: a nyomda össz 16 színt tud (színátmenetes képek kizárva és minél több szín annál drágább) és a pixelgrafikus cuccok kockásak lesznek

Kitűzőre mehe bármi ott nincs korlát

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul