S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Внимание!
(Figyelem!)

Pólónyomás:
Fejlemények: logók elküldve, a póló lassan kapható lesz
(előreláthatólag hétfőtől)
A póló a www.tomcatpolo.hu webárhuzból lesz megrendelhető.
Mivel egyedi és a fórumnak szántam eg külön jelszavas kategóriában lesz elhelyezve így csak azok tudnak rendelni akik tudják a jelszót.
Nehogymár mindenki ilyenbe szaladgáljon...

Amint lehet rendelni közlöm a részleteket :)

További jó STALKERre várást minden fannak :twisted:

Ráküldjük a Zónát! Meg a zatomot! :D Meg a Bloodsucker-t meg a PseudoGiant-ot meg a Rodent-et meg a Poltergeist-et meg a Vak kutyákat meg a PseudoDog-okat meg a Mercs-eket meg a Freedom-ot meg a Duty-t meg a Zombi Stalkerek-et meg a Tudósokat meg a katonákat meg a Banditákat meg a Monolith-okat meg a Dolg-okat meg a Snork-okat meg a Boar-okat meg a Flesh-eket meg az anomáliákat! És ha őket is túlélni akkor jövök ÉN! :twisted: :evil: :D :lol: 8) :wink:

A Stalker-Portal.ru kommentjei közt találtam ezt a képet:
38e.jpg

a bizonyos "Orosz-Doboz". és ott fityeg a póló is

Még szép ! :lol: :lol:
Pontosan kinél lehet kérvényt benyujtani egy XXL-es pólóra ? :D

Amíg várakozunk a pólóra felmerült bennem, hogy az igazi forumózó pípöl megtoldhatná a pólót egy kitűzővel is (szintén www.tomcatpolo.hu) és ebbe na kombóban feszíthetne a gépe előtt fülessel, egeret rángatva.
Ha szeretnétek ilyet akkor viszont legyen minőségi a cucc
én egy sima "United Hungarian Forums" felirtra gondoltam, de ezt valakinek ki kell legóznia a betűkből (widra mester jöhet szóba), hogy ki is nézzen valahogy. Ha van rá igény és senki nem ér rá persze megcsinálom én, de úgy gondolom nem én vagyok itt az egyetlen aki képes erre.

Waiting for: Véleméynek, javaslatok... _

És ez a kitűző mégis mennyibe kerülne, mert az nem lenne igazán jó ha kevesebb lenne a postadíjnál?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul