S.T.A.L.K.E.R. póló

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Bedobálom ide akkor az összes eddigi Pólóval kapcsolatos infot...

S.T.A.L.K.E.R. T-Shirt igényfelmérés/szavazás

(Az info akkor érvényes ha csináltatunk)

-A pólóra kerülő grafikát én készítem. Amennyiben valakinek építő jellegű javaslata/kritikája van azt KÉRNÉM ossza meg velem.

-Ha konkrét ötlt van egy minél jobb minőségű képet kérnék róla, hogy elkészíthessem róla a vektorgrafikus rajzot.

-Az elkészült rajzot elküldöm az illetékeshez aki nyom belőle pólót (Egyenlőre azért nem irogatom ide mert nem akarom feleslegesen reklámozni)

-Ezután a Fan közösség rendelhet magának belőle (Mindenki egyedi méretet, saját címére, házhozszállítással)
- A várható ár (mérettől függően) 2000-3000 Ft,-

(És itt kérek elnézést a fórum moderátoraitól, hogy szétoffoltam ezzel a többi témát. :oops: )

Elkészült a játék logójának vektorgrafikus verziója.
Előny: hangulatosabb mint a nem repedezett fajta
Hátrány: ha ez pólóra kerül előbb utóbb a kis részek lekopnak.
Felteszek majd egy simát is, aztán lehet még ötletelni, hogy mi kéne alá, mellé.
(btw.: Kis bug: az összes olyan logónál ami repedezett a STALKER E betűje egybefolyt a ponttal. A simán ott a pont. Szóval kipótoltam...)

stalker_vector_preview2.png

Dolgozom továbbá a sima verzión, valamint a GSC Game World és a THQ logón is.

Lehet hülye kérdés, de az első póló verzió (fekete alapszín egy stalker középen, körülötte halványított koponya), miért nem jó?
Nekem eddig az tetszett a legjobban!
Választ kiváncsian várom!

Nekem így tetszene a legjobban: fekete póló, hátul STALKER logo amekkorában csak kifér, elül a szív tályékon meg egy GSC logo :mrgreen: olyasmi, mint amiben a fejlesztők is szoktak volt lenni taps1
L-es szerintem elég kell, hogy legyen.

Ja meg alája odanyomnni még h "Developer Staff". Egy ilyenbe kiállnánk valameik 576 vagy PcDome elé 23.-án és vagy megvernének vagy a tenyerünkből ennének a fanok :D.
Viccet félretéve: szerintem előre előnyösebb a logó. Elvégre nem a fejlesztőt imádod hanem a játékát. De erről a többiek is nyilatkozhatnának!

rat":if70iw66 mondta:
Lehet hülye kérdés, de az első póló verzió (fekete alapszín egy stalker középen, körülötte halványított koponya), miért nem jó?
Nekem eddig az tetszett a legjobban!
Választ kiváncsian várom!
Leszavazták azzal, hogy régi, valamint az egy sima pixeles kép és közelről "kockás" hatást kelt. A vektorgrafikus képek ezért sokkal jobbak pólóra...

Crayon":3euqkh9y mondta:
Ja meg alája odanyomnni még h "Developer Staff". Egy ilyenbe kiállnánk valameik 576 vagy PcDome elé 23.-án és vagy megvernének vagy a tenyerünkből ennének a fanok :D.
Viccet félretéve: szerintem előre előnyösebb a logó. Elvégre nem a fejlesztőt imádod hanem a játékát. De erről a többiek is nyilatkozhatnának!

Na az poén lenne, ilyenben menni a boltba taps1 szerintem azért jobb, azért jobb hátulra tenni a feltünőbb logót, mert jobb ha az ember után fordulnak és nem pedig a szemébe néznek, hogy úristen mi van ezen fogatlan

Tibi":2r93dvd3 mondta:
Vállalni kell hogy én ebben kimegyek szeretem a game-t és kész :) . Fúú ez furcsán hangzott :D .

Ezért jó a logo, mert aki tudja miről van szó az csak las majd milyen polód van, aki meg nem tudja mi az a STALKER nem fog megmosolyogni a ábrás poló miatt :)

Ehh ezek jó ötletek!

Hátulra nagy logo, előre meg kisebb méretben GSC vagy THQ logo és valamelyik alá, hogy Developer Staff. Ez eddig a legjobb ötlet :) Mert ez így nem "csak" egy stalkeros polo. Viszont lassan meg kéne állapodni, hogy mindenki megrendelhessel és ebben feszíthessen :)

hispan1":2mq1vre7 mondta:
Ehh ezek jó ötletek!

Hátulra nagy logo, előre meg kisebb méretben GSC vagy THQ logo és valamelyik alá, hogy Developer Staff. Ez eddig a legjobb ötlet :) Mert ez így nem "csak" egy stalkeros polo. Viszont lassan meg kéne állapodni, hogy mindenki megrendelhessel és ebben feszíthessen :)

Inkább legyen GSC, THQ-t így is mindenki joggal utálja :) A nagy fehér STALKER logo jó lesz hátulra. Meg kéne még nézni pár videot, hogy a kiállításokon a GSC-s arcok milyen pólóban vannak. :) Bár a mostani is jó, csak ne középre kerüljjön.

Crayon":3pkvcl4f mondta:
Közkívánatra: GSC Game World logó. Csinálok egy komplett képet a pólóról ahogy elképzeltük.

Azt nem lehet megoldani, hogy a GSC szöveg olyan kék legyen, mint amilyen egyébként is? És persze hogy a Developrt Staff alá kerüljön...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul