Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Leszavazták azzal, hogy régi, valamint az egy sima pixeles kép és közelről "kockás" hatást kelt. A vektorgrafikus képek ezért sokkal jobbak pólóra...rat":if70iw66 mondta:Lehet hülye kérdés, de az első póló verzió (fekete alapszín egy stalker középen, körülötte halványított koponya), miért nem jó?
Nekem eddig az tetszett a legjobban!
Választ kiváncsian várom!
Crayon":3euqkh9y mondta:Ja meg alája odanyomnni még h "Developer Staff". Egy ilyenbe kiállnánk valameik 576 vagy PcDome elé 23.-án és vagy megvernének vagy a tenyerünkből ennének a fanok.
Viccet félretéve: szerintem előre előnyösebb a logó. Elvégre nem a fejlesztőt imádod hanem a játékát. De erről a többiek is nyilatkozhatnának!
Tibi":2r93dvd3 mondta:Vállalni kell hogy én ebben kimegyek szeretem a game-t és kész. Fúú ez furcsán hangzott
.
hispan1":2mq1vre7 mondta:Ehh ezek jó ötletek!
Hátulra nagy logo, előre meg kisebb méretben GSC vagy THQ logo és valamelyik alá, hogy Developer Staff. Ez eddig a legjobb ötletMert ez így nem "csak" egy stalkeros polo. Viszont lassan meg kéne állapodni, hogy mindenki megrendelhessel és ebben feszíthessen
![]()
Crayon":3pkvcl4f mondta:Közkívánatra: GSC Game World logó. Csinálok egy komplett képet a pólóról ahogy elképzeltük.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.