S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
köszönöm a játékot,jó volt.
Dante:Készülj a táborra.Halállistán vagy néhányunknál.
Leszürtünk jónéhány tanulságot,amit majd másként csinálunk a táborban.A bandita frakció jelesre vizsgázott.
Mindd zsiványságból,mindd játéketikából.Köszönjük Big Man.

Igen, én is köszönöm nagyon jól éreztem magam jól sikerült, nekem a Freedomosok igen szimpatikusak voltak majdnem csatlakoztunk is Berkuttal :D Szép zónabeli történet lett és remek játék és élmény. eljen

Hali!

Köszönet a szervezőnek, hogy ilyen kellemes vasárnapi programot sikerült összehoznia. Fel a fejjel Tibi, majd alakul ez! ;)
Most kavarognak bennem az emlékek, pl arról, hogy hogyan próbáltam hamis infót eladni, hogyan adtam el 5ezerért olyan relikviát, ami csak 3-at ért, hogyan hallgattam kia banditákat a menedékhely pincéjéből, és hogy hogyan sikerült a legnagyobb tűzharcban (amiben Rason és rajtam kívül mindenki benne volt), kihozni egy ládát, ami a legértékesebb relikviát tartalmazta. :D Mindenki bekajálta, hogy kutatást végzünk a területen! XD

Ja, ami még nagy sztori: sietni kellett a Freedom bázison, ezért 1000 rubelért sikerült beszereznem egy köteg kapcsolási rajzot. Tippre full haszontalan. :D

Én nem találkoztam hangos szóval és anyázással a játék közben, ez nekem szintén tetszett, azonban a játék végére a katonák elpárologtak - állítólag volt aki nem vallotta be a találatot. :(

Szép álmokat sztókerek!
Berkut

Berkut":20h1vcf5 mondta:
Én nem találkoztam hangos szóval és anyázással a játék közben, ez nekem szintén tetszett,
Berkut

Mint minden solti játékon ahol nincsenek újak hívva.Solton még találatjelző kendőt se használnak..mert nézik annyiba a leeresztett fegyverrel bandukolót hogy nem emel rád és lő.

Következõ szervezésnél figyelembe veszünk még pár dolgot. Személy szerint nem éreztem valami jól magam, mert elromlott a pisztolyom, szervezõként nem mehettem relikviát keresni. Továbbá volt egy-két frusztráló szitu. A katonaság meg azért ment haza, mert nem ehhez a játékhoz vannak szokva (többen nem játszottak a Stalkerral elõtte) és egész egyszerûen elment a kedvük tõle, nem élvezték. Bevallom nekem is furcsa volt, mert erõsen bennem volt a boogie, mostanában a sok 3-életes összerohanós betett... A vége pedig egyszerû airsoft játékba torkollt... :(

Következõ szervezést nyárra kívánom megvalósítani 1-2 hónap kell, mert nem lesztek eléggé kiéhezve a LARP-ra.

Leszûrtük a tanulságot:
- szabályzatot el kell magyarázni játék elõtt
- több szervezõ kell, mert 2 ember bizony kevés
- kell game marshall vagy bizalmi, hogy ne legyenek csalások
- nem lesz átjáróház, meg fegyverpróbálgatás a pályán játék közben
- játék alapján az ellenséges frakciók nem fognak üzletelni ezentúl

Dante hátsója ki lesz fúgázva!

Berkut télleg vicces volt, ahogyan a ládával szaladgáltál a legnagyobb csata közepén :D

Rablóktól vettünk arany AK-t 3000-ért eladtuk 20-ért, de a küldöncöt hazafelé kirabolták... XD

Scarecrow":1acr7tut mondta:
de mi van ezzel a Berkut - Ras darálásból kimaradós dologgal?

Kaptunk egy megbízást, hogy el kell hozni egy különleges relikviát, de ezt csak ládában, védőkesztyűvel lehetett behozni. A ládát elrejtettük, és előbb megkerestük a relikviát. Egy sötét szobában meg is találtuk. Mondtam Rasnak, hogy amíg kitaláljuk mi legyen, húzodjunk beljebb mert ha jön valaki, akkor 3 mp előnyünk van vele szemben. Jött is, 2 bandita, elsétáltak mellettünk kétszer, és mikor elmentek (3 méterre voltak tőlem és nem láttak), akkor halkan mondtam, hogy dobjátok el. Látni kellett volna azokat a megdöbbent arcokat, amikor leesett nekik hogy végig ott kuksoltunk. Ráadásul nem voltunk messze a bandita bázistól, ugyan abban az épületben voltunk csak egy másik szárnyban. Kérték, hogy kíméljem meg az életüket, ők cserébe bármit odaadnak. Ekkor mondtam nekik, hogy "Figyi srácok, nem kell a cuccotok, de cserébe kérek tőletek valamit. Van itt egy nagyon veszélyes sugárzó anyag, ezt kutatjuk és csak veszélyes védőfelszerelésben lehet hozzányulni. Szeretnénk innen élve kijutni, úgyhogy hagyjatok békén kettőnket." (azt nem tudták, hogy rohadt sok pénzt megér nekem az a kődarab ). Szóval elmentem a ládáért egyedül, Ras pedig ottmaradt, hogy vigyázzon a cuccra. Mire visszaértem a katonaság-freedom-stalker baráti hármas kalapálta a banditákat, és a frontvonal pont ott húzódott, ahol az ajtó volt a sötét szobába. Gyorsan sz@r, lebizniszeltem egy golyóálló mellényt, aztán azzal védekezve hátolról bevetettem magam a szobába. Gyorsan bepakoltunk, közben lőttek körülöttünk ezerrel. De befelé és majdnem agyonlőttek, jó volt, hogy nálam volt a mellényt. Szóval cucc megvan, és a banditák bázisán keresztül (!!!) kihoztuk a Csaposnak.

De jó lett volna ott lenni!
Stalker ráborra kijutok ha addig élek is.

Igen. Nagy tanulság, hogy a szervező megteremtheti a keretet, de a játékot Te magad csinálod. Én is agyonlőhettem volna bárkit, de beleéltem magamat, hogy a Zónában vagyok, és hogy úgy kell alkudni minden egyes rubelért, és túlélni. Egyetlen egyszer haltam meg, azt is egy anomália miatt. (ja nem, kétszer, Dante miatt... még számolunk!:D) Én nem tudom elképzelni helyetted a saját életedet.

Az nagyon metál volt! Megyünk bőszen küldetésre, azt minden további nélkül átgyaloglok rajta. Fél pillanattal később leesett, hogy mit csináltam, és szidtam magam mint a bokrot. XD
Lehet hogy táborban is bevezetjük, nekem nagyon tetszik.

Vissza
Top Alul