S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Azt az esetleges fuvarlehetőséget nagyonszépen megköszönném:) *letérdel, nagyra tát*

Még semmi sem biztos, mert az illetõ nem válaszolt a kérdésemre. Szóval kelj fel és csukd be (különben sem irányomba kellene ezt rendezned, hanem aki elhoz és hazavisz... :P ). Ha más megoldás nem lészen felpattansz egy buszjáratra és 1650-bõl megjárod oda-vissza diákjeggyel ;)

Lihogyejev":np4o2gka mondta:
A játék kezdésekor akinek van pisztolya az szépen leadja Kufárnak az AEG-et, és az egyéb fegyvereket.
Ha springes shotit viszek, azt vihetem kezdésnek, pisztoly helyett? Illetve akinek se shoti, se pisztoly, az AEG-gel kezd, vagy kénytelen ügyesnek lenni?

Nyugodtan hozzad, szívesen látunk shotikat is!

Akinek nincs az kap gumikést, aztán "kénytelen ügyesnek lenni" :D (Persze, akkor AEG-el kezd, de akkor is csak 100 BB-t kap).

Szeretném, ha valaki írna majd egy beszámolót, h milyen volt - tudjam mit hagytam ki.
Vannak kérdéseim - amik ráérnek - nemúgy mint ez:
Kispisztollyal meg gumikéssel kell kezdeni??? A pisztoly esetén is ott lenne a kérdőjel, de kés?
Szerintetek ez működhet?

A gumikés csak vicc volt ;) Ugye AS-ben a megérintés= a késeléssel, de néhány játékos, akik "überfaszakommandónadónak" érzik magukat vesznek gumikést (amit általában önvédelmi edzésen használ a nép, nem AS-re) vagy a keményebb, mûanyagból készülõ Cold Steel gyakorlókéseket (ami inkább profiknak vagy katonáknak való, akik utána az éles késsel gyakorolnak).

A játékban is pisztollyal kezdesz, nem? :D Amúgy mivel nagyrészt CQB a mi pályánk, a pisztollyal jobban tudsz érvényesülni épületben. Gyorsabb, könnyebb vele mozogni, mint egy 88 cm-es AKM-el. Nekem speciel CO-s van ami majd olyan erõs, mint egy CQB AEG... Szóval más játékstílust igényel, de szeretjük a kihívásokat :D :D

Haha. Csináltam egy dobatókést [Kartonpapír, kínai pálcika, ragasztó, SOK szigszalag]
Megint valahogy erősre sikeredett a konstrukció, dehát vágni nem vág, és a bőrt se húzza, mint a gumi.
Mellesleg néhány gumira allergiás is vagyok :D

Too much informé-SÜN o_O Küldtem privátot airsfot-játékokon a fuvarral kapcsolatban!

Bl/lKTOP":81mjtpye mondta:
Szeretném, ha valaki írna majd egy beszámolót, h milyen volt - tudjam mit hagytam ki.
Vannak kérdéseim - amik ráérnek - nemúgy mint ez:
Kispisztollyal meg gumikéssel kell kezdeni??? A pisztoly esetén is ott lenne a kérdőjel, de kés?
Szerintetek ez működhet?
Ha tudsz a pisztolyoddal bánni és nem csak nehezéknek viszed magaddal sok esetben főleg épület mellett vagy épületben verhetetlen.
Pl.: a hétvégén Kunmadarason kb. 15 pisztoly 2 AEG volt a kilővési arány részemről. Szinte csak épület és ha belépsz a pisztollyal sokkal gyorsabban tudsz reagálni mint bármilyen AEG fegyverrel!
Nyílt terepen is jó vagy 25-30méterig csak kicsit más játék stílust igényel!

Dresszkód pontosítása!!

S_T_A_L_K_E_R__Loner_Redux_by_thefirewarriors.png

Szabadúszók: OD, Woodland, Flektarn, Orosz minták játszanak vagy félig civil megjelenés (azaz kedves játékos eldönti, terep nadrágban jön és civil felsõ vagy civil naci és terep zubbony). Ha nagyon ügyesek vagytok és csináltok magatoknak rendes Stalker ruhát, akkor le a kalappal ;)

cs_pers_freedom.jpg

Freedom: PIROS KARSZALAG, ezen felül bármilyen terepszín (kivéve persze a szürke ACU).
Taktikai mellény, málha-szerelék használható. Sisak is mehet.

cop_pers_bandit.jpg

Banditák: Civil ruházat (kapucnis felsõ, vagy kámzsa, arc alé kendõ vagy símaszk). Bõr vagy hasonló hosszú kabát mehet, a játékosra van bízva. Taktmellényt elvétve használnak (ha lehet csak 1-2 fõ hozzon), inkább övre aplikákható táskát vagy hátizsákot.

cop_pers_military.jpg

Katonaság: Egységes woodland ruházat (nézzen már ki valahogy a társaság! :D ). Mellény bármilyen fajta jöhet. Rohamsisak field cap vagy fejkendõ is játszik.

Ígértem képet, a szabadúszó felszerelésemrõl, ebben fogok menni LARPolni :D

Cherokee kapucnis divatkabát átalakítva LARP-ra, piacos 1000 forintos olcsó woodland gatya, MFH horvát mellény, OD öv, szimatszatyor ráapplikálva, dobos pisztolytok (az elengedhetetlen fekete ujjatlan kesztyû persze lemaradt fényképezéskor :S ). A mellény hátulján 1984-es gyártmányú osztrák OD színû vesezsák. CO2-es NBB Beretta, és Natikám 8)

P2185714b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszi 8)

Egy kis promóciós video:http://www.youtube.com/watch?v=-e0WEB-qmpA

Újabb infók a játékmenetrõl lövés1 :

Katonaság: Nincs lõszerlimit! Teljes felszereléssel kezdenek.

Minden más játékos 3000 pénzzel kezd. Akiknek nincs másodlagos fegyver vagy springes shoti, nekik leszámoljuk az AEG játékbeli árát kezdéskor (Biza, a kereskedõ meghitelezte a jobb stukkert, egy darabig ingyen kell dolgozni neki érte ;) ). A játékosok kapnak 100 BB-t kezdéshez, újabb BB vásárlása a következõképpen fog zajlani: Minden játékos felcímkézi a BB tartóját, ráírja a nevét és leadja a kereskedõnél. Majd ha újabb adag kell a sajátjából fog kapni gyorstöltõvel kimért mennyiséget (100 BB= ezer pénz).

AEG-ek vásárlása: Stalkerünk bemegy a kereskedõhöz, és mondja, hogy szeretne erõsebb fegyvert venni. Aztán szépen odaadja a pénzt a kereskedõnek, majd visszafárad a saját táborába és felmarja az AEG-jét.

Árak: MP5 széria= 3000 pénz
AK széria= 4000 pénz
M4 széria= 5000 pénz
G36 széria= 6000 pénz
Mesterlövész fegyverek = 8000 pénz

Íme, kicist felpörgetve. Nem bonyolítottam túl, mert fagyogatott a AAE9, de ettől független pörgősebb és keményebb, mint az eredeti. :) Utólag belegondolva kerülhetett volna bele ambient (környezeti) hanghalmaz, meg anomália, de mivel ez pályabemutató és tudatbizsergető videó, nem is fontos. :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=a70geY9mY6U

Ha van módja a lejátszó beszúrásának, akkor valamelyik modi állítsa be legyen oly kedves. :)

Vissza
Top Alul