S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
stalkerb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

További jelentkezéseket nem fogadunk el!

Püsi és Dante majd megy ki privát az airsoft-jatekok oldalán, hogy milyen segítség kellene még nékünk tõletek.

Aprócska kérdésem lenne, az AEG fegyverek árát mi alapján soroltátok be? Miért ér fele annyit az MP5 mint a G36, semmivel sem rosszabb vagy jobb egyik sem.
Még valami melyik MASZ lesz érvényben fps limit 400fps vs 430fps épület 10méteres körzetében és bent 350fps vs 380fps és csak egyes lövés, stb.

Árak hasraütésre jöttek :D (Meg próbáltuk a játék alapján belõni. Ott is általában az MP5 a legolcsóbb és a G36 drágább).

MASZ felejtõs, helyette itt a SNASZ (Solti Nagy Airsoft Szabályzat) XD
A lényeg: Épületben és környékén csak egyeslövés. Nagyobb területekre sorozatlövés mehet. Ha lehet 400 alatti fegyvereket hozzatok, de ha épp 400 fölötti picivel, az sem baj. Ameddig normálisan van kezelve, addig nem gond (értsd: 400 fölött és méterrõl sorozat fejre). Fejlövést kéretik kerülni, amennyiben a célpontnak nem csak a bucija lóg ki a fedezékbõl. Mesterlövész és support csak kint darálhat, épületbe behozhatja a fegyvert szíjon, de bent csak 2. lagossal jöhet.

RÁDIÓ HASZNÁLAT:
Eredendõen kevés rádiózást szeretnék. A csapatvezetõknél legyen 1-1 db és a kereskedõnél, hogy összehangoljuk a dolgokat. Katonaságnál, mivel hivatalos szerv, valszeg rajonként legalább 1 db lesz.

Jáááááj **** , ha ezt írtad volna elõbb, lehet tudtam volna fuvart szerezni! Mostmár tele mindkét autó :(
Ha busszal jössz Soltra, akkor sem késel sokat. 9 elõtt biztos, hogy nem kezdjük el.

Lihogyejev":2tbmyjbf mondta:
Jáááááj **** , ha ezt írtad volna előbb, lehet tudtam volna fuvart szerezni! Mostmár tele mindkét autó :(
Ha busszal jössz Soltra, akkor sem késel sokat. 9 előtt biztos, hogy nem kezdjük el.

háát... ez van :/
mostanában balsorst balsors követ :/
elfogy a pénzem (kölcsönkértem, hogy legalább leutazni tudjak), meghalt a digitális gépem (mobillal, de akkor is megyek fotózni XD), sz@rul mennek a buszok, de akkor is megyek XD
azért köszi, majd valahogy megoldom :/

Annyi kérdésem lenne még, hogy a szervező biztosít ivóvizet, vagy azt mindenki oldja meg magának?

Lehetõség szerint hozzatok zseblámpát-fegyverlámpát! A pince is játszani fog és oda kellhet!
Holnap elvileg sz*r idõ várható, brooklyn kuka fûtés lesz!

Akik busszal jönnek szóljanak mikor érnek ide sacc per, mert legalább fél óra gyalog ki a pályáig. Próbálunk fuvart összehozni!

Berkut: Enni-inni hozzatok magatoknak, kézmosó jégkása és wc van ;)

Róka: Nem kell félni, én is hazahoztam a gépem, ha más is hoz, akkor azzal is fotózol! :D

Elvileg az én buszom 7:45-re ér az Aranykulcs utcába/térre. A térképen utca van írva a Tisza Volán Zrt. oldalán már tér van írva. Ami fura, hogy ha a keresőbe beírom, hogy Solt, Aranykulcs tér, akkor is az utcát adja be. Valakinek pontosabb helyismerete van esetleg? Nem akarok pórul járni. :D Amúgy az érkezésbe benne van +,- 5-10 perc szerintem mert sose lehet tudni.. Berkuttal úgy beszéltük meg, hogy ott megvárom mert ő olyan 8:10-re érne az aranykulcsba. Persze erről majd még ő is fog nyilatkozni.

Nyugi nem fogsz pórul járni, jó helyen fogsz leszállni [Kossuth Lajos utcán fogtok végigjönni és Aranykulcs téren leszállni. Jobb oldalt Aranykulcs épület, nem téveszthetõ el!!! ] ;) Csak nehogy a kocsmából kelljen összeszedni a népet (pedig onnan kell mert váró sajna nincs) :D Ha lehet várjátok be Rókát is (8:30) és akkor egy autóval majd kimegy valaki értetek!

terkep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8.10-essel megyek, oszt lecsekkoljuk addig, hogy mennyi küldetést tud kiadni a csapos a kocsmában. :D

Lehet, hogy hülyén fognak nézni rátok, ha küldetést akartok venni sör helyett! XD

óóó... emlékszem én még a tavalyira kiballagtam terepszínű mellényben málhazsákkal a hátamon a 54es út melletti ksi vendéglőbe betértem(ott vártam Y3tiéket) ahogy beléptem az ajtón, a pultban álló 2 fickó olyan elkerekedett szemekkel nézett rám... mintha a zónából jöttem volna relikviákkal telepakolt tatyóval és olyan dumával: csak egy sört kérek!

Hát gyerekek néhány óra és kezdünk :D Na meg megyek a buszomra mert elkések :D Útra fel Stalkerek, a zóna bejáratánál találkozunk! :bloodsucker:

Vissza
Top Alul