S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Dante: Kösz az igyekezeted, de a relikviákat megoldjuk. Amúgy fogod magad bemész az Allee-ba és a Kreatív hobby boltban veszel Poliglow-t (zõõõden világítót) 980-ért :D

Piszok pofátlan helyekre kerülnek majd, amiért meg kell dolgozni rendesen. Muhaha :lol: Készüljetek fel, hogy kúszni, mászni, földalá kell menni néhányért :D

Már elkezdtem őket, és Püsi nem mondta, h ezen dolgoztok. Mind1, dolgozzatok csak, annál jobb.
Én habarcsal dolgozok, azokat tenyésztem és festem be érdekesre. A festéket megnézem.

Egyébként ez a megoldás bár nem túl látványos, de mégis valamiféle trutyi képződmény forma, amit majd úgyis szitává lőttök BBvel gondolom - pedig nemkellene azért...

Püsi mondta, hogy te csinálsz relikviákat. Mi is összedobunk párat itthonra ;)

Viszont ha van neked vagy ismerõsödnek kacat, springes, kínai piacos fegyvere, akkor azt kölcsönkérnénk a játék erejéig kelléknek ;)

Üdv. Utánaérdeklődök, de mindenki pénzt akar érte, még ha egy kakidarabot sem ér.
Magam gyártottam pár ritka fegyvert, de nem lehet velük lőni. Kelléknek jó inkább.
Meg egy alapból kelléknek született pisztolykám van 2.Vh-s játékokra dobatásnak.

Na az kéne még, hogy egy darab kacatért pénzt adjunk XD Nem azért kell, hogy lõjünk vele, hanem kellék a küldetésekhez. És nem kéne sok, 1-2 darab és kész...

Van egy DE 56 tus nélküli shotim szombaton tört ketté a karrierje, de még mint faldísz vagy kellék még funkciónál.

AAAAAÚÚÚÚÚÚ!!!!!!! Nem tok jönni, pont választás van aznap, itt a peremvidéken... lol2 A rohadt #&@?%+)>***!!! :x
Sajnálom, szívesen jöttem volna. :cry: Jó szórakozást, Stalkerek!

Ráadásul szavazatot le lehet adni máshol is, illetve írásban, de akár korán reggel, ki tudja.

Update: 8 Bandita van már 3 Szabadúszó 2 Freedom 2 Katona... viszont szükségünk lenne NPC karakterekre is! 1 Tudós jól jönne még és ne feledjük a médiásokat sem!!

Hát, én biztos rekordolok pár képet, de felvételeket készíteni nemnagyon fogok, inkább játszok.
Viszont a nyers anyagot szívesen vágom és after effektezem.

Lassan küldhetnénk magunkról képet, hogy hogy áll a Gear. Nem? :)

Az artifactok készülnek, de nem tudtam őket rendesen megformázni, ahogy a játékban vannak.
Kb csak 3 darab, amire rá lehet mondani, hogy kb értelmesek, a többi az "színes kakigömb".
Majd ha kész, feltolok pár képet, és mehet a találgatás, hogy mik is legyenek, mit tudjanak.

Berkut, ezt meg se hallottam (és nem azér mer írásban volt) ( : .
Településrajzi önkormányzat képviselő választás, ha voksolhatnék Solton (amit kötve sem hiszek), akkor is kéne még egy kocsinyi ember, nomeg kocsi is (vagy legalább személygépjármű) sofőrrel.

Lehet tudni, hogy állunk a létszámmal?
Kapucnis pulóver helyett fekete kámzsa és pulóver jó vagy csak kapucnis jó?
Lőszer limit kezdésnél mennyi lesz? 300db az rengeteg!

Majd csütörtökön rakok fel képet arról, hogy milyen is lesz a felszerelésem :)

A héten nekilátunk a pálya módosításának is :D A feladatok nagyrésze már kész van, már csak a relikviákat kell megbeszélni és elkészíteni.

Bigman:
Létszámmal úgy állunk ahogy eddig, azzal a kivétellel, hogy Kalocsáról meghívjuk a Pripjat Gerillaz csapatot, akik általában 4 fõvel szoktak jelen lenni nálunk, és jön Testvérvárosunktól (Sárbogárd) még néhány emberke erõsíteni a katonaságot... Hétvégére meg lesz a pontos létszám is, de sztem már nem sok hely maradt. Viszont tudós még nincs és fotósokat is szívesen látunk a rendezvényen...

Ha kapucnis pulcsi helyett kámzsád van az is jó ;)

Lõszerlimit 100 BB-re csökkent! (Ez a korlátozás a hadseregre nem vonatkozik!!)

A játék kezdésekor akinek van pisztolya az szépen leadja Kufárnak az AEG-et, és az egyéb fegyvereket. Aztán kap 100 db BB-t és feladatokat... majd ha megvan a fegyverének megfelelõ pénze, akkor "megveszi" a kereskedõtõl az AEG-et vagy egyéb fegyverét.

Tibi, ha vki HiCap tárral rohangál, akkor abban a mostani szabály szerint megtarthat akár 500 BB-t is rablásnál, míg keménytökű Real/Low és szintén keményebb Midcapesekkel mivan? Szívnak!:(

Majd kimatekoljuk (egyébként rablásnál csak pénz és relikvia veszik, BB nem)! Lehet tudok Pestrõl fuvart szerezni nektek, de ez még nem biztos. És úgy néz ki, hogy teltházas megmozdulás lesz!!! :D

Nekem pl. a G36C-hez csak mid-cap táram van.
Nem akarok olyan lenni mint 1 csörgőkígyó és már 30méterről hallod ha jövök.
Pisztolyomba 30+1 BB sokszor több mint elég!
:D

Vissza
Top Alul