S.T.A.L.K.E.R. LARP rendezvények

Van igényetek a Táboron kívüli LARP rendezvényekre?

• Igen, érdekelne

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem, semmi értelme

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
A PoliGlow-ot minek linkelted be, Lihogyejev?
Jól jönnének az artefact ötletek "hogy csináljunk házilag kincset?"...
Lehet h először el kéne mennem egy LARP-ra, aztán csinálni egyet.
Nem etikus itt reklámoznom, de mi is készülünk egy LARP-ra itt délen. Eddigi: "gyenge kezdés után erőss visszaesés", de keressük a megfelelő helyet!

Keleti részen és délebbre, ha megtalálod a Toldi Miklós utcát, nem tévedsz sokat ;)

Mert valszeg veszünk Poliglow-t, hogy a relikviák szépen világítsanak a sötétben :D Ha ezzel ötletet tudok adni másnak, akkor hajrá :)

Sztem nem gáz, ha itt hirdeted. Direkt azért lett létrehozva a topik, hogy larpoljunk ;)

Lihogyejev":2s7ok8ta mondta:
Frissült a térkép és a pince is ki lett ma takarítva :)
Az anomáliák és a sugárzó területek határa mivel lesz jelölve? Vagy érzés alapján kell belőni a térképről a határt?

Valószínûleg szalagozni fogjuk és táblázni bizonyos helyeken.

Egy földből kiálló valami, mondjuk kerti lámpa, vagy valami.
Az legalább villog.

Nappal nem sok értelme van a kerti lámpa fénye alig látszik :S

Egy hét türelmet szeretnék kérni, mert a pálya szervezése folyamatban van (értsd a szerzõdéssel macerálunk megint csak). Amennyiben miénk marad a hely nagyszabású szervezésbe kezdünk, ha nem, átgondoljuk koncepciót.

Feladatok kiírása hamarosan.

Berkut: Szabadúszó stalkerek szabadon vendelkedhetnek, ha olyanjuk van, akár csapatba is szervezõdhetnek nagyobb küldetések és pénzek megszerzése céljából.

Szerződés? Szerződést kötöttetek a terület tulajával?
Kötelező az ilyesmi minden AS rendezvénynél?
Túl sokat kérdeztem, ugye?

Nem kérdeztél sokat. Mivel a Tejüzem (romjai :D ) ahol játszunk a helyi MG Zrt tulajdona, ezért bérleti szerzõdésünk van róla, hogy használjuk a helyet. Annyiszor és amikor akarjuk, havidíj fejében. Érdemes szerzõdést -vagy valamilyen papírt íratni- a tulajjal, hogy ne hajthasson el senki, még a rendõrség sem.

Az a biztos, amit leírnak. Lehet tartós bérleti szerződést is kötni X hosszúságú időre is, és akkor elég egy telefon, vagy még az sem, ha kellően jó a kapcsolat.
Szerződést nagykorú köthet, és kell két tanú, aki szintén nagykorú.

Pffff, ha ez ilyen bonyolult, akkor nekem sok lesz. Sose fogok játékot szervezni vagy filmet forgatni valami jó helyen, ugyanis ez lett volna a cél (talán láttatok már vidit Freddie Wongtól, vagy vmi Stalker fan shortfilmet...na innen az ötlet). Vagy bekunyerálom magam a pályátokra, najó fizetnék érte, majd megbeszéljük ha nektek nem gond.

Nagyon nem témába vágó dolgokat légyszi az AS topikban folytassuk.

Viszonlyag sokan jelentkeztek már, de kellene még néhány ember :)
Banditákhoz már csak két fó fér el. A közeljövõben megtervezzük a feladatokat is néhány dolog közzé is lesz téve itt és a másik fórumon is.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Ebben biztos lehetsz, drága barátom. Nem lesz egyszerű a dolgotok. :P [/b]

Na, elkezdtem relikviákat gyártani. Túl sok nem lesz, de azért lesz ami lesz. Legyen.

Ha valaki(k) lennének oly kedvesek, postázhatnának nekem pl világító festéket, vagy vmi csillámport, izébizét hogy ne csak színesek és randák legyenek ezek a nyamvadtak.

Vissza
Top Alul