S.T.A.L.K.E.R. in Real Life

Van értelme a topicnak?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Egy ember akár 10 nyelvet is beszélhet perfektül.
De van, aki többen is jártas.

Pontosan akkor mire is van szükség való életbeli sztalker ruhához?
Először is gondolom kell egy terepruha, a sima loner ruhának akár a Bundeswehr-féle mintás is jó lenne, vagy egy sima akármilyen terepmintás ruha, a szolgálat az teljesen más téma. A monolit ruhának egy világosabb szürkés gyakorló öltözet is jó lenne. Szükség lesz egy strapabíró bakancsra is. Na meg valami málhazsákra, vagy más katonai hátizsákra az egyéb cuccoknak. Gázálarcra is szükség lesz, a legjobb ami az átlag lonereknek van a játékban, a szovjet gyártmányú PBF típusú rendőrségi/határőr álarc lenne (erre gondolok: http://gasmasklexikon.com/Bilder/BPF-w..jpg). Esőkabát se ártana, valami zöld vagy terepmintás. Na meg kesztyű, valami strapabíró bőr kesztyű lenne a legjobb. Na meg fejlámpa, PDA. :D

Hosszúnevű Stalker.

Bármi, gyakorlatilag.

Ha autentikus akarsz lenni a játékhoz, akkor varrnod/varratnod kell sok sok dolgot.
Vagy hasonló megoldásokkal megelégedni.

Ha a valósághöz akarsz hű lenni, akkor függ a skilledtől.
Nekem van fekete mackónadrág+kék orosz kapucnis pulóver, + oldaltáska övre füve.
Meg eredeti SPECNAZ felszerelés, ami már rejt is. PSO gázálarcal.

Lényegében a legegyszerűbb a Monolithok vagy Mercek ruhája.
Ott vmi téli/warsói camo, rá egy horvát mellény, ami olcsó és könnyen beszerezhető.
Kapucnit kell megoldani, ha egyáltalán akarsz. Mellényre erősítheted, v zubbony alá veszel pulcsit.

Stb. Fantáziádra van bízva.

Ez egy prototípus, az M40 típusú amcsi tengerészgyalogos maszk, elődje. Nagyon nehéz hozzájutni, talán 1-2 hébe-hóba találni az ebay-en, ha találni is, iszonyatosan drága.

Az úgy nem túl erőltetett, hogy bő szürke melegítőgatya, fűző nélküli alig egyben lévő surci, hosszú bőrkabát lógó béléssel, néhol leszakadt gombokkal , alá valami kínai kapucnis pulcsi, pofa elé kendő? :D

Felszerelés kezdő stalkereknek. :D

163892_145573182166398_100001411507648_300372_132313_n.jpg

Tudom, tudom, kellenének még más dolgok is bele, de ez csak nagyon minimál. :D De hát Gyigtyarjovnak vagy Megjelöltnek se volt sokkal több cucca az elején. :D

Vissza
Top Alul