Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nem,én a 469-re gondoltam,azzal az a jó,hogy lehet belőle kabriót csinálni,így a tetejére lehetne támogató puskát rakni,vagy csak simán csapatszállítónak is jó lenne.
Ja aztán ilyen halastó jelleggel telepítünk oda menhelyről elhozott megvakult kutyákat?
Nade visszatérve a témához akkor ez is valamiféle táborszerűség lenne, csak egy kicsit "lájtosabban" lődöznénk egymást airsofttal, és jobban odafigyelnénk a feelingre?
Mert értitek lehetne egy kereskedő, az kiadna küldiket, lenne frakcióháború, persze minden este tábortűz, és persze nem maradna el a tradicionális vodkázás sem.
Persze hogy maradhatnánk, de mégis melyik frakcióra gondolsz?
A másik meg hogy te is nyugodtan leírhatnál egy saját ízlésedhez/pénztárcádhoz passzol. Leírom én szívesen miket gondoltam de aztán jön a "drááágaa!" meg "nemtetsziik!" értitek...
figyelj, ami katonai olyanra még nem mondtam hogy csúnya, vagy nem tetszik....
Jelen esetben a Duty érdekelne, és a beszerzési lehetőségek, pénzem úgy is majd csak jövőre lenne rá elegendő. mert hát idén elherdáltam minden szarra amit megkerestem...
tud valaki oldalt, linket, boltot ahonnan össze tudnék válogatni 1 teljes felszerelés cuccot: bakancs, nadrág, zubbony, esőkabát, taktikai mellény, kesztyű stb úgy méghozzá úgy elfogadható áron?
csak azért kérdem mert én is keresem, de nem találtam még...
Én arra lennék kíváncsi, hogy itt Magyarországon honnan a csudából lehetne olyan világoskék camo zubbonyt szerezni, mint amilyen a Clear Sky-osoknak van?