S.T.A.L.K.E.R. in Real Life

Van értelme a topicnak?

• Igen

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Nem,én a 469-re gondoltam,azzal az a jó,hogy lehet belőle kabriót csinálni,így a tetejére lehetne támogató puskát rakni,vagy csak simán csapatszállítónak is jó lenne.

Annak a tetejére inkább csak egy kis rést kellene vágni hogy a géppuskás kiférjen ugyanakkor ne lássák a bent ülőket.

Pr0D1G7: Képzelem. A kötelességiek szétlövik a kocsit a lyukakon meg dől ki a füst.

Már kezdtem örülni hogy találtál használtautón egy jóféle BTR 80-ast vagy valami! :D

Ha az árban benne van a Scaleboard rakéta akkor mégis megcsinálhatjuk a sajtá kis Zónánkat valahol! :D:D

Ja aztán ilyen halastó jelleggel telepítünk oda menhelyről elhozott megvakult kutyákat? :D
Nade visszatérve a témához akkor ez is valamiféle táborszerűség lenne, csak egy kicsit "lájtosabban" lődöznénk egymást airsofttal, és jobban odafigyelnénk a feelingre?
Mert értitek lehetne egy kereskedő, az kiadna küldiket, lenne frakcióháború, persze minden este tábortűz, és persze nem maradna el a tradicionális vodkázás sem.

Persze hogy maradhatnánk, de mégis melyik frakcióra gondolsz?
A másik meg hogy te is nyugodtan leírhatnál egy saját ízlésedhez/pénztárcádhoz passzol. Leírom én szívesen miket gondoltam de aztán jön a "drááágaa!" meg "nemtetsziik!" értitek...

tud valaki oldalt, linket, boltot ahonnan össze tudnék válogatni 1 teljes felszerelés cuccot: bakancs, nadrág, zubbony, esőkabát, taktikai mellény, kesztyű stb úgy méghozzá úgy elfogadható áron?
csak azért kérdem mert én is keresem, de nem találtam még...

Én arra lennék kíváncsi, hogy itt Magyarországon honnan a csudából lehetne olyan világoskék camo zubbonyt szerezni, mint amilyen a Clear Sky-osoknak van?

Vissza
Top Alul