S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ohh bazd+ ez tényleg szép kis beszámoló , lehetne valami kivonatos verziót aztán kikerülhet a fansitera :D

Jó kis leírás! Viszont a képeket nem lehet letölteni!
Kíváncsi vagyok, hogy mire jutottatok: mi az, amit a következő camp alkalmával másképpen csinálnátok?

Így a képek és a leírás alapján nagyon feeling-es lehetett! :roll:

és akkor lett valamiféle film is készítve ?

Hmm hát most hogy mondod....Mondjuk nálam az a baj hogy igy elsőre nem jönnek elő az emlékek mert annyi an csak később szoktak ugy feltörni a mélyből hirtelen....Viszont az Éjszakai őrjárat nagyon faja volt.Maszkban sötétben kutyák ugatása Na fakár futhatnánk is:D:DAzt nagyon élveztem.Akkor éreztem igazán hogy tökre olyan mint a játékban.Qrva jo volt a vérnyomásom a plafont verte de élveztem:D:D

A leírás és a képek is magáért beszélnek nekem legjobban a málhászsák tetszik nekem is ehez hasonlóm van ami még fatheré volt. A keresz meg az újság cikk de a többi se semmi. Biztos király lehetett amikor hallottátok a kutya vonyításokat meg a külömböző hangokat amiket az éjszaka közepén hallotatok. tényleg olyan lehetett mint a játékban.

Nah szóval:

Film: Igen lett csinálva csak még vágásra szorul valamint az aki csinálta még nem jutatta el nekem. :roll:

Képek : Direkt kipróbáltam igen tölti lefele.

Jim : Kivonatos?? Szerintem ez elég tömör és lényegretörõ. :wink:

Russianboy : Vároma te képidet és akár "mást is" e-mailben.

Változtatás : Akár szállás akár a logisztika szempontjából. Valamint sok sok extra amit nem árlok el így elõre.

hangok : Aszem készült pár hangfelvétel..de nem tudom pontosan.

Yetikém nagyon jo az irásod. Látszik hogy szinte majdnem minden emléked frissen és tökéletesen visszajön.Kivéve azt aszem nem olvastam mivel nem irtad amikor Beestél szinte a "háloszobába"(akkor még én is ott voltam).

Speciel pont arra ébredtem fel és látom egy yeti a földön és közben magyaráz Berkutnak...Valamint a jo kis AK hordszijas sztori is kimaradt.Ugyanis Berkut kollega talán 2 lakhellyel odébb talált egy AK hordszijat. Bár nem utalt rá Yeti de mégis éreztem hogy kicsit neheztel és irigyli Berkutot hogy nem is olyan messze szinte a szomszéd szobában talált egy valami nagyon jo dolgot és neki is kell egy ilyen.

Sajnos többet nem találtunk.Viszont amit a srácok tényleg találtak(ujságok,ruhák,csizmák,utmutato kiképző plakátok)na az ténlyeg nem semmi. Mondjuk engem nem kérdeztek meg hogy kell e valami de nem is baj mert amugyse kellett volna semmi. Anyámnak is mutattam a képeket azt mondta én mért nem hoztam valamit.Mondtam neki hogy áhh nálam csak itt porosodna valahol a szekrény tetején viszont Berkut és Yeti kollegáknak sokkal többet jelent.Igen voltak jo kis aranyköpések is talán majd a későbbiekben olvashattok rola.

Yeti: egy kicsit kiegésziteném a dolgot a koszálásommal kapcsolatban. Jeleztem hogy elmegyek fényképezni a házakat és ekkor jöttetek utánam Viktorral. Azt mondtátok oké. De tulajdonképpen jo is volt hogy utánam jöttetek mivel igy készült az őrjáratozásotokrol kép. Amugy az Éjszakai Őrjárat nekem nagyon tetszett. Berkut és Fira kollegával nekiindultunk. Mivel Ak 47esem (Yetinek hála a WEPAON-ért :) már le volt merülve igy elkértem Berkut AK-ját.

Végre ez is van nálam kicsit-gondoltam magamban.Simaszk és pormaszk fel elemlámpa a zsebben.Kiléptünk a szállásunkrol és elindultunk az iskolába.Nappal is elég szomorkás és félelmetes érzés ilyen helyeken járni szinte ugranak be képek amint ott vagyok nappal mint egy MAI fiatal és ugranak be jelenetek ahogy ott ugrálnak és rohangálnak sikitoznak körülöttem a gyerekek az asztalnál szép aranyszőke haju tanárnő kék szemekkel finom ápolt kezekkel amint éppen a naplo felett hajol és közben rászol egyik tanitványára....Szoval nappal is elég parás ilyen helyeken mászkálni nem még hogy este.Az emberben ilyenkor alapjábol előjőn a FÉLSZ még aki azt mondja Ő nem parás tipus.

Abban is valahol ott lapul a félsz és bár azt mondja nem fél de azért örül hogy még ketten rajta kivül ott vannak.Tovaálltunk Berkut és Fira kollegákkal és átmentünk a szinházba.Itt készült is pár éjszakai kép igaz nem sok de szerintem jok lettek.Magamrol is készültek képek hol a lépcső adta a féynképész szerepét hol a cimbiket kértem meg.Nekem nagyon fontosak ezek a képek no nem vagyok Önimádó tévedés ne essék de szeretem magam látni Stalker felszerelésben.Nekem a ruházatom egy korábbi régebbi fehéres katonai nadrág volt valamint egy nemrég vett gyengány látszo halálfejes kék pulcsi de mivel nem nagyon használtam mondom eme vélra meg fog felelni.Arra most hirtelen nem emlékszem hogy a szinház és iskola előtt volt e az a jelenet mikor a kutyáktol futottunk vagy utána de elmesélem.

Berkut a jobbomon volt mig Fira is a jobbomon csak kicsit hátrébb.Mentünk a kék panelekig ahol is a kereszteződés van.elemlámpáinkkal hol világitottunk hol nem(a félős érzés végett:D:D).A kereszteződésnél kutyák ugatását hallottuk.Fira megjegyezte hogy Akár futhatnánk is...No erre mind a 3an hátra arc és futás.Én is elkezdtem futni közben kicsit lassultam mivel a simaszkomban melegem lett valamint szapora légzésem közepette kisebb vákum kialakulások voltam a mszkban.Közben magamban mormogtam hogy Várjatok meg vazee.....:):)

Igen mostmár tuti kétszer voltunk azon az estén a szinházban.Először elmentünk az iskolába majd a szinházba utána go a kereszteződésig majd kutyák és vissza a szinházba.Nagyon faja és ijesztő élmény volt éjjel még hármasban is őrjáratozni.Elemlámpáinkkal hol világitottunk hol nem.Én többször is elforgolodtam balra meg hátra hogyha kell felkészüljek társaim fedezésére.Miközben a kereszteződéshez közeledtünk megjegyeztem viccesen hogy:Tudjátok hogyha kutyák jönnek én itt hagylak titek mint a szart:D:DNa szoval kutyák ugatása hátra arc és futás.Bementünk a szinházba és még benéztünk néhány szobába.Az egyik különösen ijesztő volt.A földsznten helyezkedett el talán a nagy előtértől balra.Egy kisebb szoba de a falon egy bazi nagy lyuk.

Hirtelen ledermedtem pár másodpercre(még ha nem is látszott rajtam)mert elképzeltem egy Farkaskutya szemszögéből amint ott állok fegyver a kezemben és nézem a lukat(ezesetben az odaképzelt kutya szemeit)és hirtelen a saját szemszögembe láttam ujra a dolgot ahogy én nézek a kutya szemeibe.Aztán nesz hallottam mivel Berkut és Fira ott voltak körülöttem meg lámpafény és a hirtelen képzelt szörny eltűnt.De majdnem lőttem:D:D

Még benéztünk pár helyre valamint bekukkantottunk a régi vetitőszobába is majd lementünk a lépcsőn és vissza a szállásra.Na nekem most egyenlőre ennyit jutott eszembe.A képeket majd feltöltöm valahova.Ja a képeket és videokat majd átküldöm csak mond meg mikor. MSNen vagy pedig töltsem fel és linkeljem be? E-mailben nemtudom átmegy e szerintem nem max jo sok emailt kell küldjek mivel 600MB-nyi anyag van.Amugy mint emlitettem hazafelé menet sikerült egy kutyát lefényképeznem.Amugy a keresztes kép baromi jo lett.....

BenzinCSŐ.

bocs, hogy belenyúltam, csak kicsit tördeltem rajta, mer kifolyt a szemem olvasás közben -dez

Y3ti":2vbxrz0g mondta:
Nah szóval:

Film: Igen lett csinálva csak még vágásra szorul valamint az aki csinálta még nem jutatta el nekem. :roll:

Képek : Direkt kipróbáltam igen tölti lefele.

Jim : Kivonatos?? Szerintem ez elég tömör és lényegretörő. :wink:

Russianboy : Vároma te képidet és akár "mást is" e-mailben.

Változtatás : Akár szállás akár a logisztika szempontjából. Valamint sok sok extra amit nem árlok el így előre.

hangok : Aszem készült pár hangfelvétel..de nem tudom pontosan.

ha kirakom akkor nem fogja úgysem senki végigolvasni mert még mindig hosszú , akár úgy viszont jobb lenne ha txt file-ba másolnám aztán feltölteném és le lehetne tölteni , vagy pdf-ben majd meglátom még :D

Russianboy: Inkább marad hogy feltöltöd valahová. Ritkán avgyok MSN-en és ha fent si vagyok akkor csak futólag. De ne mond hogy nincs semmid mert hoztam el neked is Pravdákat. :wink: Majd valahogy feljuttatom hozzád. :lol:

Jim : Rádbízom csak a nevem legyen ott. :wink:

Alaposabban szemügyre vettem a Google műholdfelvételeit, és azt kell, hogy mondjam, rendkívül szuper helyen voltatok, nem is gondoltam volna, hogy ilyen óriási terepre mentek, tényleg elég sok felfedeznivalótok volt, és a képek is magukért beszélnek, látszik, hogy volt ám Zóna feeling rendesen! hmm

Azt sem szabad kifelejteni, hogy azon a bizonyos esős napon mi törént. Történt ugyanis, hogy ülünk a gangon. Yeti meg én beszélgetünk, ott van Fira is, Feri pedig benn alszik / olvas. Na, Yeti elkéri tőlem az AK-mat, én meg jóhiszeműen odaadom, hogy nesze, nézegesd, te úgyis jobban értesz hozzá. Aztán amint leemeli a tokfedelet, 1-2 apró alkatrész KLINGG! és már repült is le a mélybe a sok lom közé. Engem az agyf@sz kerülgetett, Yeti pedig szabadkozva mondta hogy megkeresi. A szakadó esőben lemásztunk a földszintre, ahol Yeti kapásból megtalálta a dezertőr alkatrészeket, de vigaszdíjúl felhajtottunk egy hatalmas plakátot, AK szétszerelési útmotatóval. Ezt vígaszdíjként einstandoltam. :D

Ugyanezen a napon kitaláltuk hogy játszunk valamit. Először a "mindenki mond egy mondatot, és így kialakul egy történet"-et játszottuk, ami egész jó volt, csak igen rövid idő alatt akkora baromság kerekedett ki belőle, hogy már nem bírtuk követni. Ezek után következett a szerepjáték. A témája az erőmű felrobbanása utáni 1-2 óra, vagyis hogy a fejesek (Yeti mint Stormonov ezredes elvtárs, Fira mint Bender főorvos elvtárs, és én mint Kropatov propagandatiszt elvtárs), megpróbáljuk kitalálni, hogy mit kéne csinálni, és hogy mit mondjunk az embereknek. Bender elvtárs a sugárbetegség egy igen érdekes tünetét produkálta, minek következtében a legfelső emeleten fogócska, futkorászás, és üvöltözés kerekedett.

Valószínűleg az ehhez hasonló események és elborulások miatt kívánkozott ki belőlem (öntudatlanul) az a híres mondat, ami így szól helyesen: "Még egy ilyen f@sz ötletet, hogy ide kijöjjünk a pusztába... hogy én mekkora hülye vagyok..."

no megi vagyok mindjárt kiekrül a fansitra

köszi, arra gondoltam hogy ki kéne válogatni 1-2 jó képet, meg esetleg videót ami jobb minőségű, aztán megmutatom a gscnek, hogy lássák mi is aktívkodunk. ez remélhetőleg több fényt ad a dolognak, aztán max jövőre többen fognak menni.

szerintem lehetne írni a fansite oldalán is, hogy volt ilyen tábor, és jövőre is lesz, és jelentkezni lehet itt és ott.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul