S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sajnálom Y3ti ! Közbejött valami ! El kell napolnunk ,de mindenképp tanácskozni kell !
A legközelebbi adódó alkalommal megbeszéljük a részleteket !
Egyeztessünk !
Nekem jó a Szombat délelőtt és a Vasárnap kora délután ! Addig egy csomó dolgom van !
Csütörtökön ballagás , stb !
Egyeztetünk Stalker társ !
Még van időnk !

vosztrikov : Értem. Írtam MSN-en üzenetet. Igen Csütörtök én is ballagok szakközépbõl. Kemény menet lesz. X) Nah majd akkor értekezünk. Valamikor.... lol2

Sgt Alex:szerintem is jo ötlet Paks de csupán maga az erőmű nem elég akkor vagy több helyszinen játszodna a film vagy pedig egy helyen.Most hogy irtátok ezt a helyet ahol van vasut és régota nem használják meg barlangok satöbbi ez nagyon jo de ha már belevesszük az erőművet akkor egy olyasmiféle épület is kéne amiről képzelni lehetne belülről hogy az...vagy pedig az erőmű környékén császkálni bár lehet hogy terrortámadástol tartanának hogyha az erőmű környékén megannyi katonai ruhás gáz és simaszkos fegyveres cirkálna még a végén lelőnének minket:D:Da ruhát szerintem is mindenkinek magának kéne szervezni a fegyverek és a szállás már az ötlet kieszelőit terheli szerintem....egy kérdés:nekem pl nincs sátorom és soha nem voltam ilyenen.Akkor nekem hogy lenne megoldva?Valakivel aludnék a sátorban?mert tudom hogy többszemélyesek általában a sátrak csak merő kiváncsiságbol kérdeztem.Ami a helyszint illeti....olyat ugyse találunk ami mindenkinek megfelel.A lényeg(nekem pl mindegy hol de nekem is közelebb lenne jo nem határ környékén vagy ilyesmi)na a lényeg hogy legyen kies táj pl mező vagy ilyesmi elhagyott vasutállomás vagy hasonlo barlang az jo erdő is kéne szal ilyesmik....Zombimorzsi:egyenlőre én is várakozo modban vagyok a témával kapcsolatban.Én 100%hogy mennék csak előre kell tudnom egy időpontot hogy tudjak melohelyen szolni arra a napra szabadnapot kérni vagyis 4-5 napra.Az a baj hogy én éppen tegnap értem haza 27től május 3 ig voltam szabin de még maradt de valahogy megtudnám oldani szerintem.Ami a fegyvereket illeti nekem tuti AK 47es kéne mindegy hogy a normál vagy a kihajthato támaszos:D:Dcsak AK legyen:D:DÉs ha már mesterlövész....megoldhato lenne egy Dragunov és ki lenne a Sniper?:D:DAmi még a fegyvereket illeti.Én is nagyon jo ötletnek tartom ezt a Stalker film és Airsoft párbaj kettős lehetőségét.Szerintem akkor Kiskunhalas inkább több legyen az elhagyatott rész épületek stb......Én is filmeztem már párszor igaz anyámékat nyaraláson de azt mondják jo lett.Ha mást nem én inkább fényképeket készitenék nincs egy nagy teleobjektives gépem vagy ilyesmi csak egy kis Kodak digitális fényképezőm de olyan jo potizurákat tudok elképzelni pl valaki beáll egy falhoz én meg ugy állok hogy képben van ő meg aki velem szemből jön aki meg a falnál van fegyvere csöve felfelé áll és várja a másik STALKER-t akivel végezni akar vagy ilyesmi.......kép gyanánt az alul láthato illusztrácio.....dezodor:állat ez a hely amikről linkeltél képeket ez is jo.Bár nekem is megfelel Kiskunhalas mert nekem is kb egy 100asra van.....Én megértem hogy nem örökbe és nem is eladásra szereznétek airsoft fegyvert csak kölcsön nekem már az is életem egy nagy élménye lenne hogyha egy ilyen filmben vagy képeken lennék katonai ruciban AK fegyverrel kihalt helyszinen más stalkerekkel:D:Dtalán láttátok a myvipen a képeket amiket Balázs Péterrel késziettünk anno Ujpalotai elhagyatott korházban...Itt sajnos nem lenne megoldhato mert Budapest MÉG nem kihalt elhagyatott város igy a tömeg sok lenne tehát civilek meg mi is csak kb fél orára voltunk bent mig lőttünk képeket aztán spuri mert nincs kizárva hogy valaki ránk hivta volna a rendőrséget még ha csak képeket is készitettünk behatoltunk egy lezárt területre:):)jim 67:lehet hogy lepukkant de ha minél jobban bele akarjuk élni magunkat ugye kell léteznünk mint egy Stalker....ilyen helyen kell aludnunk......szerintem nem baj persze kinek hogy..........szerintem ugyis lehetne a beharangozás hogy mindenki egy bizonyos pózt felvenn pl mondjuk én egy fa mögül kukucskálok ki a kamerásra ráfogva a fegyvert mintha lőni akarnék és közben felvillan mindenkinek a nick-je nálam pl RUSSIANBOY másoknál az ami éppen a neve:D:Dvalaki más mondjuk egy lépcsőn jönne felfelé egy harmadik a földön kuszva jönne a kamerás felé kép megáll nick felvillan és igy tovább.....5-6 orás nyersanyag kell egy félorás filmhez?Szerintem ha már pár napos akkor kicsit több kéne legyen mint fél ora de ezt előre ugyse lehet tudni majd meglátjuk mit hoz a jelen lesz amilyen lesz...szerintem is kell egy kicsi történet és az eszeveszett kinyirlak téged és téged és téged egymás lődözünk se jo mivel az meg tul vontatott és hamar uncsivá válhat szoval egy kis sztori kell bele......én stipi stopi egy AK 47-es tehát ami mindenkinek kell.Először is egy konkrét ár hogy mennyibe lenne az egész ha nem is a fegyverek bérlése mivel egyiktök irta hogy vannak ismerősei igy a lőszerekre értem.Akkor amit feltétlenül hozni kéne magunkkal.A helyszin....az időpont hogy mikor s mettől meddig......ruházat........szállás lehetőség........a kor nemtudom számit e de lehet hogy aki 16 azt pl nem engedik el vagy ilyesmi.........tehát szerintem ezek...........akkor mondjuk a táj adta terep...hozzunk e bakancsot akinek van mert ugye az egyik képen látok ilyen mocsaras helyet.....meg ilyesmik.Na hello....Várom majd a fejleményeket mint gondolom mindenki más is:D:D

vosztrikov : Többet vagyok mostanában MSN-en. Majd keress! :wink:

Russianboy : Mint írtam lentebb fegyverek majdnem mind megoldható (amik a játékban is szerepelnek de azért vannak kivételek) de elõször is mindenkinek megfelelõ helyszín kéne. Se túl messze. Se túl távolt. Valahol fele úton tényleg jó lenne.

stalker_wp_01_1280_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

m_sodik_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

harmadik_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Illusztrácioként az alul láthato kép dominál na itt ere gondoltam ami a harmadik

Helyszín : Nos egy igen igéretes helyszínre bukkantunk rá. A helyszín neve Szentkirályszabadja -> Volt katonai reptér . Részemrõl pár képet tennék be. De majd Berkut kolega több kecsegtetõ képpel fog szolgálni.
Elõször is:
stalkercamphelysznsa.jpg

Kis mûhold felvétel. Google earth progi segítségével. Akit érdekel és van hozzá programja azok megtalálják a koordinátákat a kép alján.
Másfelõl egy kis ízfokozó képek itt:
http://www.panoramio.com/photo/8986975
Ajánlom végig nézni a képeket. Nagyon jók. :D

jó jó de hogy fognak azok oda eljutni akik az ország másik végében laknak :S ?

Figyelem,figyelem !
Ha megtekintettétek Berkut kolega képeit ,biztos tudjátok ,hogy ez a hely tiszta Csernobil :D !
Tehát technikai segítség szükségeltetik !
Ha valakinek van kamerája laptopja,és bármiféle elektronikus eszköze ,ami segíthet a film elkészítésében ,kérem jelezze !
Szükség volna némi tudásra a filmkészítés terén,az effektek elkészítéséhez és a felvett jelenetek feldolgozásához !
Várjuk a jelentkezőket !
A helyszín jónak tűnik,az ellátmány úgy tűnik megoldható,a szállásérdeklődés folyamatban van !
Amint lesz valami értesítünk titeket !

kibaszott jo überállat királycsászár fasza képek...T Ö K É L E T E S helyszin:D:DMikor indulunk?Nézd attol függ kinek mennyire fontos ez a Stalker Camp ha valakinek nagyon fontos -és nem ugy van ám vele hogy most akkor legyint hogy jovan nem megyek inkább-azt megoldja valahogy az odajutást.....Én csak irigyelni tudom azokat akiknek talán egy köpésnyire-vagy még annyira se-közel van ez a helyszint hogy akármelyik nap simán átugorhatna "Csernoblost játszani":D:DPanel lakások is vannak tutko hogy bemegyünk és mivel mindenki hoz majd magával hálozsákot akár aludhatnánk is benne hiszen lesz fedél a fejünk felett ugymond de persze majd meglátjuk a szállás dolog hogy lesz megoldva....Egy kérdés:Ezek az AIRSOFT fegyverek mondhatni mai légpuskák nem?Csak éppen nem a kis fémgalacsint lövik ki mint anno a légpuska hanem ezeket a sárga bogyókat.......Bocs hogy ilyet kérdezek csak nem nagyon tudom mi a különbség köztük nekem ugyanis volt anno egy pisztolyom de szerintem az másolat volt mivel kinainál vettem meg piacon viszont egyszer a Pecsá-nál mikor volt ilyen hadibemutato akkor volt alkalmam lőni igazi AIRSOFT ak47-essel és nagyon tetszett.Éreztem hogy más és nemtudom lehet hülyeséget mondok/irok de sűritett levegős(?)Ugyhogy azon a hadibemutaton volt alkalmam kiprobálni és személyem szerint sokkalta előnyösebbnek tartom mint a Piantball fegyvert mivel ez a valodi tökéletes mása és nem halálos ellentétben azzal.Jo persza ha már paintball-oztam volna akkor lehet hogy most meg az Airsoft lenne már "uncsi" de akkor lőttem vele és kurvajo élmény volt még ha csak pár percre is:D:D

igen az odajutással azzal bajok lesznek , de talám összetudjuk hozni és akkor mondjuk az egykörnyéken lakók mehetnének kocsival is :D .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul