S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szerintem Paks körül kellene forgatni, mert akkor belebírnánk csempészni a atomerőművet.

nuh szal én is beleszólok egy kicsit, nekem tök mind1 hol van a hely az totál mind1, hogy én is felajánljam a segítségem, tudok hozni egy puskát, és megírhatom a sztorit is xd ha van rá érdeklődés lenne rá ötletem

legfontosabb feladat az lenne hogy helyszínt kellen találni .

Igen.Szóval ez egy tényleg nagyon jó ötlet,de először is olyan helyszínt kellene találnotok,ami elérhető minden szempontból (autó,vonat,autóbusz),és tényleg,amit Jim mondott,tehát az elszállásolási lehetőség is adott.

Másrészt pedig a történet is érdekelne,mielőtt bármibe belekezdünk,valamint annak a kérdése,,hogy pl- airsoft fegyók legyenek e benne?
Egyenlőre,úgy döntöttem várakozó állásponton maradnék,amíg nincs konkrét és kialakult kép a dologról.
Figyelem a fórumot.

Üdv!

Szerintem az ötlet jó, csak le kellene írni, hogy milyen fegyverek az elérhetők.
Mert szerintem kicsit hülyeség lenne, ha a Szolgálatosok kis lefűrészeltcsövűkkel szaladgálnának. xd

Nos amire én gondoltam dióhéjban vázolva egy 4 napos 3 éjszakás kis hóka móka lenne. És a film forgatás közben vagy inkább melett lenne egy kis airsoftozás is. Az egész én fejemben inkább egy nagy Stalker Camp lenne ahol nem cska Airsoft téma lenne hanem a fent említett film valamint fórum talákozó és társai. Nos én 2 helyszínt javasolnék : 1 Az elsõ az Kiskunhalason egy volt lõtér illetve laktanya. A helyi arcokkal elég jó baráti kapcsolatokat ápolok. Tavaly aguszustusban voltam ott. Elég pozitív élményekkel gazdagottam S ez nem csak a hely adta hangulat végett . A helyrõl teszek be képeket. Holnap este tudom õket leghamarabb feltenni. Csak hogy tudják mások is: A helyen több épület található s ezekben vagy ezek melett a szállásadás is megvalósítható. Sátrak felállítása is bõven bejátszható. Közeleben levõ Tázlár nevû településrõl elég sok dolgot be lehet szerezni. Ilyenek mint : víz ,élelem , kaja . De nagyobb település adott esetben Kiskunhalas is 15 -20 perc kocsival. Továbbá a hely tarkított erdõkkel és kisebb dombokkal. Továbbá szétszorva még lehet találni épületeket. Olyanokat mitn volt étkezõ, parancsnoki szállás, volt szociális helyiségek, van egy bunker (volt lõszer raktár) , trafóház, a lõtér résznél egy nagyobb épület, valamint futóárkok , lövészárkok és további épületek amiknek régi használatukról nincs info. A helyet kevesen látogatják civilek közül. Ergo ott akármekkora dolog bejátszható. Emlegették az airsoft fegyvereket. Igazából azért érné meg mert a realisztikus jellemzõket lehetne imitálni velük. A beszerzést rám lehet bízni. Megjegyzem téségemben elég sok stalker mániákus található. Sõt mivel elég jó kapcoslatokat ápolok olyan csapatokkal akitõl lehet fegyvert bérelni a fegyver arzenál illetve lõszer is megoldható. Továbbá az oda jutás mind vonattal mint kocsival is könyebb. Nos a 2dik helyszínrõl csak anynit hoyg szintén szovjet tankgyakorló pálya volt. Itt Debrecenben. Csak itt kevesebb épület illetve több "forgalom" (civilek , kóbor kutyák, orkok ) is elõfordulnak. Szóval további infokatholnap vagy PM-ben tudok adni. Holnap hozom a képeket.

Hát,emberek,megnéztem a fegyverek árait.egyszerűen döbiztem,kiült a homlokomra a nagy "D"!!! :D

Valamire való sorozatlövő automata,de nem kell hogy az legyen,elég,ha úgy néz ki,valami eszméletlen soktízezres kategóriákban értendő.(Airsoft!)
Ennyi pénzért,úristen...
A pisztolyok meg,szóval azok is konvergálnak a 10-12 felé!
Jobb,ha nekiláttok fából faragni gépkarabélyokat,géppityukat,revolvereket,pisztolyokat Azokra legalább nem kell úgy vigyáznotok,,a hang meg egyébként is utólag kerül alá minden filmnek!
Szerintem ez az egyetlen járható út,máskülönben 100.000 fölé mentek minden tekintetben!
Embertelen áruk van!

Én Yeti-nek dobnék egy okét mert halas elég közel van hozzánk (kb 100 km), meg halason voltam már én is úgyhogy szerintem nagyon jó ötlet. Majd dolgozom erősen hogy legyen pénzem a bulira :D

+1 Yetinek halasra az nekem is kb 100 km.
amugy az alvással mi lenne? sátor? nyáron ugyis meleg van!

Blackacehun":19kfcrl4 mondta:
Én Yeti-nek dobnék egy okét mert halas elég közel van hozzánk (kb 100 km), meg halason voltam már én is úgyhogy szerintem nagyon jó ötlet. Majd dolgozom erősen hogy legyen pénzem a bulira :D

halas az nekem sincs messz szal jó hely lenne :D

Az nekem is jó. Bár szerintem ezen a nyáron nem lehet összehozni.

Kész vagyok,mint a rántotthús!És egyébiránt is :"HINNYEFÁCÁN!!!"Ez tisztára a játék világa a reális lét síkjába visszacsatolva!!!

nekem sincs közel, kocsival kb 3óra, de ha 1felöl megyünk, lehet konvojba menni, oszt megállni néha meginni 1 sör :D

Aki utas,annak.Aki meg vezet,annak alkoholmenteset.Tényleg,alkoholmentes pálinka létezik? lol2

Nos :
Elõször is mondanék pár szót. Mint írtam tudok szerezni fegyvert. Nem örökbe nem megvételre hanem KÖLCSÖN. :D Rengeteg jó ismerõsöm van úgyhogy no para. Lõsert is oclsón meg lehet oldani. Azza sincs több gond. Egyéb iránt láttam a Kunmadarasi képeket. Játékon még nem voltam csak jót hallottam volna. Igaz kocsival nekem is közelebb lenne.
(Nincs messze az ukrán <-> magyar határ :D ) Nah jó nem innét ahol lakom köbö másfél óra pisi és kaki szünettel együtt. Am Kunmadarasi ojektummal kapcsoaltosan szintúgy vannak ismerõsök mind játékosok mind civilek. De azért ha már kínlódtam felteszem a Kiskunhalasi páyla képeit is.
Tessék: http://img201.imageshack.us/gal.php?g=1000196.jpg
Kis magyarázat a "galériához " fentrõl-> ballról -> jobbra haladva :
1, "Szállás" épület.
2, A szállásal szemközti épület
3, Kicsivel arébb egy gazdasági épület (kolegákkal)
4-5, Parancsnoki szállások
6-7, Bunkder
8, Ott hagytuk a nyomunk. :D
9, Szállás belülrõl (tudom homályos kép, hajnalban készült..de jól elfértünk)
10-11. Szintén a szállásul szolgáló épület.
12, "fegyver mesteri" épület
13, látkép...
14, Béla az éjeliõr... :D
15, A bunkerben találtuk..
Nos csak ennyit tudtam gyorsba összepakolni. Nekem am mind1 hol tartjuk. A lényeg ember legyen. Sztorit viszont lehetne írosgatni a filmhez. :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul