S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

vosztrikov

New Member
Csatlakozás
2008.11.17.
Üzenetek
564
Reakció pontszám
0
Hely
Szombathely
Mit szólnátok hozzá , ha Airsoft fegyverek és katonai ruházat stb. segítségével ,készítenénk egy amatőr S.T.A.L.K.E.R. filmet ?
Jó lenne ! Csak meg kell beszélni !

persze nagyon jó ötlet sok sikert a megvalósításhoz hmm

Persze hogy jó ötlet ,a tesóm javasolta ! :D
Én meg kíváncsi vagyok mit gondoltok erről a "remek" ötletről ! :D

Nekem nyolc, csak itt legyen a környéken ,mert én nem fogok átmenni a határon.... Meg itt 10 éve még bombáztak.

13 juliusban 14.

Mennie kell, mert itt a környéken olyan terep van, hogy csak na. Vannak itten árkok, fák, a falu tökéletes utcai harcokhoz. A templom megoldható. Van itt egy focipálya, annyi vakondtúrássa, hogy annyit te még életedben nem láttál. Van egy 6 kilóméteres rét. Egy nagy malom, kitűnő egy mesterlövésznek. Majd töltök fel valahova képeket, meg birod nézni.

Van itt vasút is, de már jó rég óta nem használják. Azt kell követni egy jó 7-8 kilóméterig és ilyen kissebb dombos rész következik elég sok fával. Azthiszem, hogy a dombok agyagból vagy sárból vannak. Hát olyan 6-7 méter magossak és van arra egy barlang is, ha jól tudom.

Alex95: mivel a fórum 95% magyar biztos itthon lessz megrendezve a dolog , már ha valaki elmenne rá . (lett volna ez a fan találkozó nha ezt sem sikerült összehozni sajnos ), de estleg ezt a filmezést fan találkozó keretében is meglehetne rendezni , akkor biztos többen eljönnének .

Persze fegyók terén Y3ti biztos tudna segíten (ha lenne nekem is akkor vinnék de nincs és nem is lessz :D ) . Helyszinnek pedig valami olyat ami mindenkihez közel van , de úgysem tudunk megeggyezni ilyen tekintetben , szal olyan hely kellen ahhol mondjuk van alvási lehetőség is (de nem sátorban vagy valami barakkban , hanem normálisabb hely ) ,NYáron meg olyan időszak amikor nincs 60 fok hanem az idő is elviselhető . szerintem 10 ember alatt értelmetlen az egész .

Ja , jól megkéne szervezni ! Értesíteni az öregebbeket:D! (zombimorzsi,Y3ti,hispan...)
Kiadni egy listát arról ami kell , a ruha gondolom nemgond , Y3tivel megkéne dumálni a fegyvereket , helyszínt választani ami mindenkinek jó,hát szerintem a sátor a legvalószínübb és annak S.T.A.L.K.E.R.-esebb hangulata is van !Itt adni kéne mindenre !

Először kellene egy történet! Megírni a forgatókönyvet meg mindent. Ezt az egészet nyáron kellene összehozni. Hát útlevelem van, de lejárt meg a vízum is.

Francba ! Tényleg,Szerbia nem Eu tagállam ! Ajjjaj ! Csatoljuk vissza a Vajdaságot :D !
A forgató könyv egyenlőre várhat ,még azon kívül van 1000 dolog !

Hát remélem már nem sokáig, hát visszacsatolhatnátok nyugattan. Bár megpróbáhatnánk, de hiábavaló mivel Szerbia 3% magyar. Egyébként milyen hosszú lenne a film?

Hûûûhaaa.....igen igen...végre mások fejébõl is kipattant egy ötlet! R3SPECT is érte! :wink:
Támogatom a kezdeményezést. Mind fegyver mind ötlet mind egyéb más téren.

Oké Stalkertársak! Én is benne vagyok! Van némi gyakorlatom a filmezésben meg korábban próbáltam leszervezni egy találkozót csak sajnos nem jött össze pedig elég jó helyet sikerült találni. Ha esetleg tudok segíteni valamiben szóljatok!

ha megurdnánk abban állapodni ,hogy ott legyen a helyszín ahhol lett volna akkor egy probléma már kilőve .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul