S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
láttam a másik topicban (kisebb modok kibeszélősdijésesbe) hogy lenne igény stalker képek,videók dvd-re. nekem is van kb pár (sok) régiség, meg bármi mod egyéb, szal akit érdekel jelezze, aztán kiírom 1-2 példányba, ha cserébe kapok üres lemeztet :)

Szerintem lehetne olyat csinálni hogy a képekből videókat vagy videót, és akkor az összes videóból pedig csinálni egy menüs DVD-t tokkal borítóval, másik lemezre meg a nagyobb modokat feltenni egy .html alapú telepítővel, és akkor elnevezni Stalker Bonus DVD UHSF Edition címre. DVD-t kb 50HUF/db áron tudok szerezni ha kell.

támogatom az ötletet és akkor lehetne 1 harmadik dvd- is ami mondjuk Csernobilról szóló videókat dokumentumfilmeket tartalmazna

Jók az ötletek eljen
Ezt még hónapokkal ezelőtt csináltam a Priboi Story-nak :)
priboic_terv2.jpg

esetleg a priboi sotry helyett valami mást írnál hogy....... mod pack vagy valami ilyesmi...akkor az még jobb lenne

jaja, egy ilyen kultusz dvd. minden régi pályáról az összes létező kép (nekem szinte megvan mind) meg videó. leírások, újságcikkek, interjúk... stb meg pár mod ami sokat tett hogy visszahozza az érzést. aztán a másik lemezen meg chernobyl-os képek, több ezer van, meg amig fér, doksifilmek ( tvrip, mer az legál :) ) és egyéb doksik.

JAJA csak valahogy olcsón kéne akkor kihozni a dolgot, én a videók közül a jobb minőségű játékvideókat már összeszedtem azokat konvertálom DVD-be, meg elvileg hétfőn kapok még Dok.filmet azokat is összeszedem egy menüs DVD-nek és utána majd max a táborban egyeztetünk mindent utánna pedig kiadásra kerülhet a cucc !!! pattog1

szerintem borítóval dvd-tokkal együtt dvd-vel 1 olyan jelképes 500ft- mindenki kitudna pengetni

Jaj nee... sehol se találom azt a fájlt, ahol a borító le volt bontogatva rétegenként, csak az a kép maradt meg róla, amit linkeltem... :( Mostmár nem csak a feliratot kell átírni, hanem meg kell keresni a képet szét kell vagdosni stb... bár ha dvd tokban gondolkodtok akkor neki se kezdek, ez csak CD tokoshoz jó (mert kicsi a felbontása a képnek és nagyobb nincs is). DVD tokoshoz esetleg mehetne ez a kép:
stalker_1600x1200_070112_01.jpg

a hátranézős stalker már kezd kicsit unalmas lenni, jó kép de szerintem nem azt kéne rárakni...

Remek ötletek sokasága....támogatok mindent, még ha nincs is súlya ennek a támogatásnak :wink: ha bármiben segíthetek, csak szóljatok...nekem van sok szovjet katonazeném, ha esetleg kellenének majd a dvd-ra...nagyon atmoszférikus hangulatot tud adni szerintem.

Hali! Szerintem szükség lesz majd azokra a zenékre mert szeretnék a képekből videót készíteni hogy bármilyen asztali dvd-lejátszón meg lehessen nézni. Meg esetleg majd olyat lehet csinálni hogy a modok mellé tömörítve feltenni az összes képet, akinek esetleg háttérképnek is kellene.

Ember, ezt az uccsó pillanatban kérdezted meg!!! Elvileg délután este lesz egyeztetve a szállással a pontos igények, úgyhogy szerintem csörögj rám és akkor mindent pontosan elmondok neked : +36305917780

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul