S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
akkor valaki feldoohatna 1 szavazást hogy hol leggyen a találkozó színhelye
DE szerintem is szegeden legyen. :roll:

Oké, a túrát kiszedem, és csinálok egy új szavazást.

EDIT: Most vettem észre, hogy már valaki megcsinálta eljen . De én meg nem tudok szavazni, mint ha már szavaztam volna csak a százalékokat mutatja :( .

Végülis Szegedre is eltudnék menni, de kéne egy minimum létszám, amennyiért érdemes megcsinálni (mondjuk 8-10 ember), de nekem nagyon úgy tűnik, hogy semmi se lesz belőle...

pesten meg nincs olyan hogy kiülsz valami szép helyre, mer füstös meg gyász... ott csak az lenne hogy ülnénk 1-2gép előtt és kiégnénk. itt szabadba kell gondolkodni. oké hogy úgynézni több a pesti mint szegedi, vagy közelebb van nektek pest mint szeged, de azt is nézni kell, hogy ott mit tudunk csinálni, meg pl itt mit tudunk csinálni...

Hu látom nagy az egyetértés a szavazók között :D Szerintem egy paintballozást mindenki szeretne :wink:

vagy esetleg augusztusztusban van szegeden a SZIN (www.szin.org) olyan mint a sziget csak az árak nem olyan magassak :D :D meg lehet más programot is találni de paintball szegeden is van valahol (én még lehet hogy a klánt is betudnám szervezni (Widra,Raptor2,Razor,st1fl3r,hxr) :idea:

nah lessz eből a találkozóból valami vagy sem ? mingyárt vége a nyárnak és télen nem utazik senki szivessen. :oops:

én bármikor ráérek, páran így is leszünk Szegeden... a suli miatt is, meg van aki ott lakik... összeülhetünk bármikor sörözni, én megtalálható vagyok minden vendéglátó helyen...

nah akkor tudunk találkozni mert én tőzgyökeres szegedi vagyok :D

Személyszerint egész augusztusom foglalt :( , de ne rajtam múljon!

én szeptember 10től ráérek, akkortól kb ott leszek megint... tabán utca környéke hehe, sziszi söröző váááá

jah lent az ártérben ott csak régebben csocsóztunk :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul