Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Bocs, én gúnyosan értettem egy kicsit, hogy hány év 15000 hsz-t beírni, mivel most van kb 1800 felhasználónk és kb 15000 hsz-t írtunk összesen, mióta a fórum létezik.
Ha a profilodra kattintasz meg tudod nézni naponta hány hsz-t írsz... A többit kiszámoltam neked nem lehetetlen elérni a Fórum már hmm hány éve is? 4-5 üzemel :roll: Na nem offolok tovább.
gondolom újult, én már 2004óta figyelem ezt a fórumot, de a megjelenésig nem volt kedvem írkálni meg spekulálni
Nos a találkozó hol lenne jó? Gondolom úgyis csak az aktív mag jönne el, vagy nemtom, de csak el kéne dönteni hol legyen :F Részemről Szeged... mer ott van lakás, tudok aludni, esetleg, ha üres az albi, akkor 3szoba miatt, pár embert el tudok szállásolni...
Hát nekem Szeged nincs valami közel Miskolchoz, Tibinek meg még messzebb van. Szerintem valahol JNK Szolnok Megyében kéne találkozni, mert az egyforma közel van nektek is, pYurának is.
Nekem mindegy amúgy hogy hol, de annak nincs értelme ha 3-4 órát kell utaznom, akkor inkább legyen Csernobil.
Oda viszont szintén el akarok jutni egyszer, remélem minél hamarabb össze tudjuk hozni.
hm az egész csak a pénz függvénye most rendeltem be kb 20 régi vinylt, kifizetem a 30k-t aztán kb 1hónapig koplalás... gyász. a hegyalján voltunk tavaly, nemvolt rosz, de nemtom, nem mennék el még1x
EDIT: viszont a művészetek völgyébe elnéznék... ott jókat lehet inni
szerintem lehetne szeged mert agusztusban van valami találkozó a tisza parton (ilyen koncertes olyan mint a sziget de nem jut eszem be a neve)
vagy lehetett volna menni gamestar taborba is ) ha csernobilba kéne menni akkor rám számíthattok + lehet hoyg még pár embre is jönne...