S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kanyhalos: szerintem ezzel a Csernobillal még kicsit várni kéne. Egy ilyen út előtt, jobb ha összerázódik a társaság.

Gatyamatyi: állatkertbe ingyen diákkal?! fogatlan Nem élünk ennyire szép világban nyelv1

állatkertbe csak ne menjünk mán :D szntem látott már mindenki elég zsiráfot meg kaktuszt. nem vagyunk már fiatalok :) .... őő vagy de?

Akkor nyissak egy külön topikot a Csernobili Túra szervezésének?

Nekem a beülős verzió is tetszik. Ahogy gondoljátok...

Kanyhalos":jbtvpuxt mondta:
Akkor nyissak egy külön topikot a Csernobili Túra szervezésének?

Szerintem van már annyi topik, hogy ha valaki komolyan éreklődik iránta az meg fogja találni a módját, hogy nyilatkozzon róla. Egyelőre túl kevesen lennénk szvsz. Meg sajnos a vizsgaidőszaknak sincs még vége sokaknak...

szntem előbb tali legyen, megnézzük, hogy kibirjuk -e ennyien 1 asztalnál :D aztán ha jól sül el, akkor meg lehet tervezni egy esetleges túrát Kijevig, onnan meg mrá úgyis a pripjat tours vinne minket a zónába, mivel csak nekik lehet legálisan :F amúgy meg nem szeretnék belopakodni mer veszélyes...

a találkozót szntem mindenképp vizsgaidőszak után kellene megszervezni... pl június 30 után bármikor....

nemidevalókérdés: a kincskereső rangom meddig lesz? ez után van még valami? vagy örökre kincskereső leszek? :F

De miért kéne várni a Csernobil túrával? Mire várjunk?

A kincskereső tudtommal a legnagyobb rang, beszélj hispan1-el erről, ő biztos jobban tudja ezeket.

Rangok:

0 - olvasó
1 - érdeklődő
20 - tag
50 - "kóbor lélek"
120 - "mutáns"
280 - "kincskereső"
640 - "kincsvadász"
1440 - "dealer"
3200 - "irányító"
7040 - "kutató"
15360 - "S.T.A.L.K.E.R."

Szóval még van bőven ;) :)

Nem hiszem hogy szavazhat mégegyszer az, aki már megtette, ez gáz.
Én szavaznék a túrára is meg a fanpartira is.

Amúgy hány év elérni a 15000 hsz-t? :)

Tibi":rvfg6hjg mondta:
Oké, szavazás megcsinálva lehet szavazni ;) .

De ha mennék túrára, valaki elvihetne, a gyalogoláson kívül csak egy bicaj áll rendelkezésemre :F :D .

Jó lenne ha mindenki rendelkezne egy motorral. Nem sokat kéne gondolkodni a szervezésen :D

nekem is. már 123? Hogy telik az idő a jó társaságban :D. Visoznt jó hogy midnenki itt van perces válaszok a naposak helyett...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul