Az előző nekem is tetszett, szóval, amint megtudtam, hogy kijött a teljes verzió fel is raktam, minden gond nélkül.
Hát meg kell mondjam sokkal jobban bejön, mint az előző, szóval minden bizonnyal elleszek még egy darabig vele, de meg is osztanám eddig tapasztalataimat.
Habár annyira hardcore nem vagyok, hogy csak egy késsel fussak neki, így a sniper alap felszerelésével léptem be a zónába és alig kezdtem el menni egy vérszívóba botlottam, aki a szívbajt hozta rám. Szerencsémre, valamiért amint meglátott ott hagyott a francba, így legalább nem kellett vesződnöm vele, de egy jó ideig állandóan néztem hátra fele.
Még szoknom kell ez a rengeteg új használati tárgyakat, stb, de kezdek rájönni, hogy mint van, bár jó sokat raktak be.
A rádió az nálam a favorit lett, s ha lehetne ott állnék, hogy hallgassam, de akkor meg nincs pénz keresett.
Madness:
Én meg csináltam a zsoldosos küldetést, már ha arra gondolsz, akik a szennyvíz üzemnél vannak.
Hát mit ne mondjak szenvedés volt nekem az egész, s csak a szerencsének köszönhettem, hogy sikerült épp bőrrel megcsinálnom az alapfelszereléssel. Bagoly nem valami sokat add a küldetés teljesítéséért, a laptompért 8000-ret, míg a két PDA-ért 2000-2000-ret. Viszont az összes zsoldos felszerelése az ami tejel rendesen, mert eladva mind sikerült Dragunovot szereznem jó pár tölténnyel, s még maradt is bőven pénzem utána.