S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat: MISERY

Így igaz! Miután ezt megcsináltam és így raktam fel a modot és persze az sem elhanyagolható, hogy minden esetben rendszergazdaként indítsd a játékot működik a dolog!

Az előző nekem is tetszett, szóval, amint megtudtam, hogy kijött a teljes verzió fel is raktam, minden gond nélkül.
Hát meg kell mondjam sokkal jobban bejön, mint az előző, szóval minden bizonnyal elleszek még egy darabig vele, de meg is osztanám eddig tapasztalataimat.

Habár annyira hardcore nem vagyok, hogy csak egy késsel fussak neki, így a sniper alap felszerelésével léptem be a zónába és alig kezdtem el menni egy vérszívóba botlottam, aki a szívbajt hozta rám. Szerencsémre, valamiért amint meglátott ott hagyott a francba, így legalább nem kellett vesződnöm vele, de egy jó ideig állandóan néztem hátra fele.
Még szoknom kell ez a rengeteg új használati tárgyakat, stb, de kezdek rájönni, hogy mint van, bár jó sokat raktak be.
A rádió az nálam a favorit lett, s ha lehetne ott állnék, hogy hallgassam, de akkor meg nincs pénz keresett. :D

Madness:
Én meg csináltam a zsoldosos küldetést, már ha arra gondolsz, akik a szennyvíz üzemnél vannak.
Hát mit ne mondjak szenvedés volt nekem az egész, s csak a szerencsének köszönhettem, hogy sikerült épp bőrrel megcsinálnom az alapfelszereléssel. Bagoly nem valami sokat add a küldetés teljesítéséért, a laptompért 8000-ret, míg a két PDA-ért 2000-2000-ret. Viszont az összes zsoldos felszerelése az ami tejel rendesen, mert eladva mind sikerült Dragunovot szereznem jó pár tölténnyel, s még maradt is bőven pénzem utána.

Kemény lett az új Misery kiadás.Valóban igazi túlélésről szól.

Érdeklődnék Misery kapcsán, hogy
véleményetek szerint egy
AMD Athlon X3 as 450 es 3.2 GHz-es procival,
4 GB DDR2-es ( 400 MHZ-es) RAM-mal
és egy GeForce GTS 450 es (1GB DDR5 RAMos) videókarival labdába tudok rúgni ennél a Mod-nál ?

Csak amiatt kérdem mert akkor már futok is megvenni eredetiben a Cop-ot.

CoP-ot amúgy is birtokolnod kellene már eredetibe. :D

Maximum nem fogod csontra húzni a grafikát. Biztos zabálja a vasat és hosszú ideig fog töltögetni.

Nekem olyan problémám van, hogy még Zatonban a hídon összeszedett kulcsokkal ki kéne nyitnom a ládát amiben a gáz van amit a vérszopók fészkében kell alkalmaznom. A baj csak az, hogy nincs "Key A" A B kulcs meg van abban a kocsiban ami lezuhant de az A jelzésű nincs pedig a leszakadt hídrésznél álló telepjáró hátuljában lévő ládában kellene lennie de ott csak lőszerek vannak.. Elrakhatták máshová a modderek? Vagy csak nálam jelentkezett ez a hiba? Egyszerűen nincs meg.

The Ras

A híd másik végén is van autó és láda is abban lesz amit keresel.Ezen nem változtattak mindegyik ott van ahol az alapjátékban is.

Meg van :blowup: nem is tudom, hogy felejthettem el. Ott mentem el felette... -_- Na mind1 kösz :D Végül is csak 4 éve játszok vele....
Azóta találkoztam egy furcsasággal: ha az Iron Forestben lemegyek az épületben az alagsorba eljutok ugye az item62 tesztcsarnokába. Felmászok a létrákon és a "hídon" ahol egy generátor vagy motor is van, található egy képeslap vagy kép "desk of card" azt hiszem a neve. Ahányszor felakarom venni mindig buggal kilép a játék. MINDIG. Gondnak nem gond mert egyszerűen otthagyom nincs rá szükségem de van ilyne problémája másnak is vagy csak nálam csinálja ezt folyamatosan?

Látom nem pörög ez a topic. Kérdés: ki rakta fel 2.0.2. patchet? Nem tiszta, hogy mit is állítok be "switch distance"-val? Azt, hogy milyen távolságból vehessenek észre és keveredhetek velük tűzpárbajba?? Csak nem értem erre mért kell külön figyelmet fordítani ez eddig is teljesen jól volt kitalálva. Szerintem és ha erről van szó.

Enigma-108":3vy8iqgi mondta:
Érdeklődnék Misery kapcsán, hogy
véleményetek szerint egy
AMD Athlon X3 as 450 es 3.2 GHz-es procival,
4 GB DDR2-es ( 400 MHZ-es) RAM-mal
és egy GeForce GTS 450 es (1GB DDR5 RAMos) videókarival labdába tudok rúgni ennél a Mod-nál ?

Csak amiatt kérdem mert akkor már futok is megvenni eredetiben a Cop-ot.

Hali!
Láttam írtál privátot ezzel kapcsoatban, bocs hogy nem írtam vissza de mostanság ritkán vagyok fórum közelben :) Ha csak nem nyúltak bele a játék motorjába akkor maximum 3Gb-ot használhat fel és meg is eszik annyit, felhúztam mindent és úgy simán 2,3 - 2,7Gb-ot elfoglal, nekem nem szaggat de nálam 6Gb ram van lapozó file nélkül viszont 4Gb-nál lehetnek gondok (ha van lapozó file akkor azt fogja majd használni és akkor lesz szaggatás is :) ha meg nincs akkor meg szólni fog hogy zárd be valamelyik programot ) de ha leveszed a textúra és ojjektum részletességet akkor szerintem nem lesz gond.

Amúgy nem rossz mod de bugos :( Nemrég hagytam abba mert nem tudok Jupiterből Zatonba jutni ugyanis ha megpróbálom kressel :( Amíg nem jön ki hozzá nagyobb javítócsomag addig pihintetem.

The Ras:

Nem is tudtam erről a javításról (igaz nem is néztem utána).Én még a 2.0.1 - es javítással vittem végig.Azt hiszem az alapban (javítás nélkül) volt nekem is olyan szituáció,hogy az erdőgazdaságnál nem tudtam elsősegélyt nyújtani a sérült társamnak,mert azonnal kilépett,lehet nálad is ez állhat fent.A másik meglepetés az volt,hogy Kardán - nak odaadtam mind a 3 készletet és ennek ellenére nem tudott fejleszteni (pedig itattam is rendesen).Ami még probléma volt az a rengeteg crash.

Csak az a baj hogy egy jatszhatatlan szar, 30 perc alatt 10szer haltam meg pedig a kezdetektol os-Stalkeres vagyok hardcore szinten.

Csak az a baj hogy egy jatszhatatlan szar, 30 perc alatt 10szer haltam meg pedig a kezdetektol os-Stalkeres vagyok hardcore szinten.

Nem vagy elég hardcore ;) a sok élőlény nem azért van a zónában hogy elpusztísd őket hanem hogy megtanulj együtt élni velük :DD

Madness

Remélem akkor is ezt mondod amikor csak 10 kutya akar széttépni :D Az eleje nehéz,mint minden modnak és később amikor már van fegyver,ruha kicsit könnyebb lesz.

Figyu én nyitva tartom a szemem és nem rohangálok csak úgy. Ha meg jönnek a kutyák akkor spuri, vagy felmászol valahova, kerülgeted a korlátot, ilyenek :D

Ezek szerint ez a mód visszaadja a Zóna könyörtelen és kegyetlen mivoltát ahol bármikor jöhet halálos veszély... nos ez azért egy idő után kiveszik a COP-ban.

Madness

Jól van nem kell mindjárt támadni ott volt a smiley a mondat végén.Tudom,hogy lehet ellenük védekezni korláttal,sziklákkal és saiga-12 - vel.A rohangálás meg felejthető (20 kg felett tud futni vagy 5 métert).Én már kijátszottam csak az együttélésről jutott eszembe amit irtam.

Vissza
Top Alul