S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat: MISERY

Egyszerűen lusta vagyok és mostanában nem játszom. Egész élveztem különben az egy lövés - egy hulla dolgot csak kicsit drága a lőszer és mikor átmész a jupiter felé ott nem kapható az alapból kapott mesterlövész fegyverhez lőszer, szóval be kellett fektetnem egy másik fegyverbe :D
ami kicsit nem tetszett, hogy a fűben csomót kell keresgélni a hullákat. Volt hogy percekig kerestem egyet már azt hittem el is tűnt, de akkor megjelent valaki és elkezdte átkutatni, pont sikerült megelőznöm.

Szevasztok
Az lenne a kérdésem hogy a játék során ebben a módban lehet majd valamelyik frakcióhoz csatlakozni ???

Blackhard85":1hd6nvvy mondta:
Szevasztok
Az lenne a kérdésem hogy a játék során ebben a módban lehet majd valamelyik frakcióhoz csatlakozni ???
Ahogy az alapjátékban, úgy itt is lehet a szabadság/szolgálat között választani Janovban.

Nagy nehezen sikerült a Mosinhoz vennem egy távcsövet. amikor belenéztem teljes sötétség várt és nem amit elvártam volna. Sniper az én szívem csücske... Ezért ezek után töröltem is a modot egyből...

Másnak volt ilyen problémája? Amúgy nagyon pofás mod de csak mazohistáknak ajánlott...

Hát a Miserynek semmilyen frissítése sincs. Néhány új kép és hsz-ek. De semmi érdemre való. Se patch se kieg. semmi.

Újrakezdtem a modot a kettes patchel. Nehezen találok szavakat, nagyon jó a mod!! Kb most olyan a játék amilyennek mindig is szerettem volna (kivéve hogy én mindent teleraknék anomáliával, nem csak a lelőhelyeket). Napokig pénzért kellet kaját vennem mert egyszerűen nem találtam, az ember inkább menekül a harc elől... de legalább lassabban romlik a fegyver. Pénzhez kifejezetten nehéz hozzájutni és minden marha drága, szóval tényleg túlélősdi lett a játékból. De legalább nem kell 20 lövés egy ellenfélbe (te is meghalsz pár lövéstől). Új gyönyörű fegyverek (én egyszer csaltam, utánanéztem hol található az m24, gyönyörű lett) stb. Kezdőknek kifejezetten nem ajánlott szerintem. A textúrák pedig tényleg nagyon jól néznek ki, nem csak olyan kamu a modhoz. A háttérben felbukkanó erőmű és Pripyat is nagyon hangulatos (még oda nem jutottam el de már nagyon várom). Ami régebben zavart de jvítottak rajta az az, hogy az emberke hamar elfárad: hordj magadnál mindig kevés cuccot: nálam szinte mindig csak a távcsöves mosin van kb 10 lőszerrel (bőven elég :) ) pisztoly 20-30 lőszerrel (sok) medúza, kolobok és vérzéscsökkentő relikvia és esetleg egy kis kaja. Ha éhes vagy érdemes rögtön enni és mindig kialudni magad és akkor majd nem kapsz folyton asztmarohamot.
Good hunting stalkers, ezzel tényleg megéri szerintem újra végigtolni a játékot ;)
szerintem különebn jó a sniper, igaz, nem egy tank, de legalább kevés lőszert fogyasztasz és jobb vagy pisztolyokban aminek kisebb a súlya.
Még eszmbe jutott, hogy pl. alapjátékokban az ember mindig hipp hopp összehozott több ezer lőszert akhoz, nekem a játékban most úgy hogy csomó rejtekhelyen voltam meg átnéztem a hullákat és eddig egyet nem lőttem el stb stb úgy van kb 100-120 lőszerem hozzá :D

Én már nagyon várom az új verzióját!Az egyetlen ami zavart az egész módban amikor Jar bacsival megyünk Zsoldosokat gyepálni, ez a fasz mindig beleköt a zombikba pár lépés után, akkor is ha nem követem, akkor is ha a seggében vagyok...Amúgy a leghangulatosabb mod eddig szerintem. :)

Ja de úgyis leszedegeti őket aztán mert halhatatlan és így a lelőtt zsoldosokat ki tudod fosztani könnyen bár tényleg elég illúzióromboló.

Épp azért nem tetszett, meg elég szarul céloz 10cm-re...Bezzeg 100méterről fejbe lövi a Zsoldosokat!:P

Tényleg jó kis mod! Kár hogy 4 giga memó alatt játszhatatlan :(

Így van, sajnos :(
Nálam 1366x768-on megy HD4870-nel (512MB), a minimum fps 40 alá még nem ment, kb 50-60 körül van az átlag viszont a 2GB igen hamar megtelik, kinyitom svadovsk ajtaját és másodpercekre megáll swappeleni, mire eljutok a másik hajóra, összességében több időt töltött megállással meg vinyótúrással mint a játékkal, jön egy blowout és diavetítés :)
Ráadásul ami gépben van memória 2.1V-on megy CL5-ben 1066MHz-n, viszont ezen a szomorú világon már csak 2.2V-os CL5-ös 1066MHz-es memóriákat lehet kapni, szóval ha játszani akarnék, vehetnék egy komplett 4GB szettet vagy mehetne 800MHz-n de az meg lassú, (próbáltam még CS-vel) :cry:

Én is csak arra várok, ha egyszer lesz egy jobb vasam legalább 16 GB RAM-mal meg űber f_sza videókártyával akkor max beállításokon végigtolom, mert baromi szépen ki lett dolgozva. Nyilván küldetésekben semmi újat nem ad, de az élmény még youtube videón keresztül is ott van.

Ezt most nem egészen értem.. Azt látom hogy grafika,menü,PDA,stb.változott,de ezek most zsír új küldetések?
Csak azért kérdem mert ha nincs új küldetés csupán a grafika változott akkor ezért nincs kedvem újra játszani az egészet.

De ezek miatt megéri játszani vele (már ha bírja a vasad), mert videók alapján atom jó. :)

Vissza
Top Alul