Újrakezdtem a modot a kettes patchel. Nehezen találok szavakat, nagyon jó a mod!! Kb most olyan a játék amilyennek mindig is szerettem volna (kivéve hogy én mindent teleraknék anomáliával, nem csak a lelőhelyeket). Napokig pénzért kellet kaját vennem mert egyszerűen nem találtam, az ember inkább menekül a harc elől... de legalább lassabban romlik a fegyver. Pénzhez kifejezetten nehéz hozzájutni és minden marha drága, szóval tényleg túlélősdi lett a játékból. De legalább nem kell 20 lövés egy ellenfélbe (te is meghalsz pár lövéstől). Új gyönyörű fegyverek (én egyszer csaltam, utánanéztem hol található az m24, gyönyörű lett) stb. Kezdőknek kifejezetten nem ajánlott szerintem. A textúrák pedig tényleg nagyon jól néznek ki, nem csak olyan kamu a modhoz. A háttérben felbukkanó erőmű és Pripyat is nagyon hangulatos (még oda nem jutottam el de már nagyon várom). Ami régebben zavart de jvítottak rajta az az, hogy az emberke hamar elfárad: hordj magadnál mindig kevés cuccot: nálam szinte mindig csak a távcsöves mosin van kb 10 lőszerrel (bőven elég

) pisztoly 20-30 lőszerrel (sok) medúza, kolobok és vérzéscsökkentő relikvia és esetleg egy kis kaja. Ha éhes vagy érdemes rögtön enni és mindig kialudni magad és akkor majd nem kapsz folyton asztmarohamot.
Good hunting stalkers, ezzel tényleg megéri szerintem újra végigtolni a játékot
szerintem különebn jó a sniper, igaz, nem egy tank, de legalább kevés lőszert fogyasztasz és jobb vagy pisztolyokban aminek kisebb a súlya.
Még eszmbe jutott, hogy pl. alapjátékokban az ember mindig hipp hopp összehozott több ezer lőszert akhoz, nekem a játékban most úgy hogy csomó rejtekhelyen voltam meg átnéztem a hullákat és eddig egyet nem lőttem el stb stb úgy van kb 100-120 lőszerem hozzá